eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.9هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
در مدینه ماتمی چون ماتم زهرا نبود چون به گلزار نبی جز یک گل زیبا نبود در تمام زندگی داغی برای مرتضی سخت چون داغ عزیزش حضرت زهرا نبود ◾️ایام شهادت جان‌سوز بانوی بزرگ عالم، حضرت فاطمه زهرا(س)، دخت پیامبر نبی مکرم اسلام تسلیت باد ◼️ @dokhtaran_havva ◼️ ◼️ @amozesh_honary ◼️
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپها را بی صدا نگاه کنید مواد لازم: ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف لیوان پوره گوجه فرنگی نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم پنیر پیتزا برای سس بشامل: ۲ ق غ کره ۲ ق غ آرد ۳ فنجان شیر نمک طرز تهیه:❤ ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس فلفل دلمه رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک رو اضافه کنید و تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید لازانیا رو در آب جوش در حدود هشت دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه) هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت تزئین غذا کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
شعلہ مےریخت ز دیوار و در بیت الله🌹 پشت در پیرهن شعلہ ورے گفـت علـے🌹 بال پروانه که می سوخت و می ریخت زمین🌹 نالہ‌ے خستہ‌تراز خستہ‌ترے گفت علـے🌹 #یا_فاطمـة_زهرا #التماس_دعا ◼️ @dokhtaran_havva ◼️ ◼️ @amozesh_honary ◼️
#تزیین_میوه برای بچه ها😍😍 #ایده_خلاقیت #باسلیقه_باشیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#تزیین_میوه برای بچه ها😍😍 #ایده_خلاقیت #باسلیقه_باشیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#شیرینی_دکمه_ای مواد اصلی پودر قند ۷۵ گرم کره نرم شده ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد به مقدار لازم وانیل نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱/۸ قاشق چای خوری رنگ خوراکی به مقدار لازم #طرز_تهیه زمان تهیه ۳۰ دقیقه زمان پخت ۱۵ دقیقه ابتدا کره نرم شده و پودر قند رو با همزن خوب بزنید تا سفید رنگ و پوک بشه و بعد بهش تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه . و بعد بهش بکینگ پودر و آرد رو که الک کردید اضافه کنید . آرد به میزانی اضافه کنید که دیگه خمیر به دست نچسبه . و بعد رنگ خوراکی بهش اضافه کنید . سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه باز کنید و با قالب دایره قالب بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روعنی انداختید با کمی فاصله قرار بدید . و بعد روی دایره هارو با قالب کوچیکتر دوباره دایره بزنید و با ته چوب کبریت روش رو عین دکمه سوراخ کنید و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید . شیرینی ها نباید تغیر رنگ بدن . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
✨ #همسرانه همین امروز این تئوری را که دوست داشتن نیازی به گفتن نداردفراموش کن قویترین حسها اگر پرستاری و مراقبت نشوند بیمار میشوند ومیمیرند. اتفاق عشق رابرای خودت و اطرافيانت زیباتر کن ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#سیاست_زنانه 👈 زیادی گرم گرفتن با اقوام همسر عواقبی جز پیداشدن سوتفاهم های بیشتر و بوجود اومدن بحثای ریز و درشت نداره!👌 👈زیادی هم سرد بودن با اقوام همسر چیزی جز کینه و دوری و ناراحتی همسر و تلافی کردن ایشون در پی نداره!😒👍 ⚠️ پس سعی کنید حد اعتدال رفت و آمد رو خوب نگهدارید...❤️ . 👈 نه اونقدر رفت و آمد و خوش و بش زیادی که خسته کننده بشید! و نه اونقدر کم رفت و آمد کنید که کمرنگ بشید...❤️👍✅ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 بزن قد " خودت " 🎀 آدمیزادکم‌حافظه ست یادش می‌رود باید با خودش مدارا کند گاهی نباید با خودش سختگیر باشد هی گیر بدهد به خودش، به دور و برش، نباید سر خودش داد بزند، خودش را بازخواست کند هی. هی انگشت کند توی چشم و چال خودش، چشم و چال گذشته‌اش آدم اگر آدم است باید حواسش به خودش باشد با خودش مهربان باشد با خودش دوست باشد باید گاهی پیشانی خودش را ببوسد لُپ خودش را بکشد، بزند قد خودش، خودش را ببخشد با خودش آشتی کند. آدمیزاد اگر روانشناس خوبی باشد چاره‌ای ندارد جز اینکه با خودش آشتی کند ❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸🍃🌸
دوستان خوبم سلام روز جمعه تون بخیر امروز برایتان رویاهایی تمام نشدنی و آرزوهایی پرشور برایتان شوق و آرامش و لحظاتی شیرین وبه یادماندی آرزو میکنم🌸 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#ارسالی_مینا_خانم 😍 #حلوا آرد‌: یک لیوان ، آب: یک لیوان، شکر:نصف لیوان سرخالی، روغن و کره: از نصف لیوان کمتر، گلاب:نصف لیوان، زعفران و هل : به میزان لازم.شیره انگورنصف لیوان طرز تهیه: اول شكر رو با آب وشیره رو ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته. آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته و کمی کرم رنگ بشه(البته با شعله كم چون آرد زود ميسوزه)،کمی بعد ، مخلوط کره و روغن رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم. سپس شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه ، اگر شل بود ميتونيد بزاريد روی شعله و هم بزنيد تا آب شربت بخار و حلوا سفت تر بشه. کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸