#ساخت_فر
آموزش ساخت فر در خانه😊👌
یک قابلمه بزرگ احتیاج دارید که گود هم باشه. جنسش هم ترجیحا روحی (رویی) باشه.
دوتا آجر آب نخورده دست اول (خام ) بله آجر از اونهایی که بناها باهاش خونه میساختند!
قبل از هرچیز قالب کیک تان را روی آجرها تو ی قابلمه اندازه کنید ببینید زیرش صاف هست یا ببینید درب قابلمه بسته میشه یا نه با وجود آجر و قالب درب محکم میشه.
بعد مقداری فویل احتیاج داریم تا آجرها را داخلش بپیچیم فویلها را صاف به دور آجر کشیده و مراقب باشید جای بازی نمونه که کیک آلوده بشه.
بعد که تمام نکات ایمنی را خوب رعایت کردید. زیر ظرف را روشن کنید. ولی نباید زیرش زیاد باشه. در حد متوسط وقتی خوب داغ شد که من معمولا نیم ساعت اول را شعله را زیاد میکنم که ظرف و سنگهای فویل کشیده خوب داغ شوند.
سپس مواد کیک تان را آماده کنید و در قالب بریزید. بعد درب قابلمه را میتونید باز کنید . قالب را بگذارید و سریع درب را ببندید. بعد از 45 الی 50 دقیقه درب فر دستی را بر میداری یه نگاهی میکنی. ته چوب کبریت را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به چوب کبریت چسبیده بود یعنی هنوز کیک شما مدت زمانی بیشتر میخواد پس درب فر را میبندید تا ده دقیقه دیگر واما اگر مواد به چوب کبریت نچسبید یعنی شما موفق شدید در عرض 45 دقیقه یک کیک خوب و پوکی تحویل بگیرید.
نکته برای پخت کیک بدون فر
✅آجرها را صاف بچینید تو قابلمه که وقتی حسابی داغ شد کارتون چند برابر نشه و اینکه قالب رو میخواهید بزارید روش باید تراز باشه که کیک یکوری نشه.
✅باید قابلمه ای انتخاب کنید که درب مناسبی داشته باشه و کاملا کیپ شه.
✅در قابلمه رو در طول پخت کیک بر ندارید تا هوا نکشه و پف کیک شما نخوابه.
✅ به جای آجر میتونید از شن یا ماسه هم استفاده کنید به این صورت که یک سوم قابلمه را از شن یا ماسه پر کنید و سپس قالب کیک روی شن و ماسه قرار میگیرد و درب قابلمه بسته میشود.
خانماااا ببینید چقد بفکرتونممم😍😍
به کمک هم همه چیو خونگی میکنیم💪💪💪☺️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکومخصوص #سبزیجات #برای_افطار😋😋
✍ #موادلازم
بادمجان .....۱عددبزرگ
کدو.......۱عدد متوسط
فلفل دلمه.......۱عدد
قارچ.......۲۵۰ گرم
ذرت........۱ استکان کوچک
سیب زمینی.....۱عدد
پیاز.....۱عدد
تخم مرغ.......۳الی ۴ عدد
آردگندم.......۳ ق غ
آرد نخود......۲ ق غ
نمک.زردچوبه.فلفل سیاه. پودر سیر.پودر آویشن.به مقدار لازم
✍ #طرزتهیه
قارچ را ریز کرده درماهی تابه داغ بدون روغن ریخته تا آبش تبخیر شود واجازه دهید سرد شود.کدو.بادمجان.سیب زمینی.فلفل دلمه.پیاز رابا رنده درشت رنده کرده وبا تمام مواد مخلوط کنید ودر ماهیتابه سرخ کرده ونوش جان کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دسر_زعفرونی
ابتدا ۴ لیوان شیر + ۸ ق غ شکر+ ۱۰ ق غ نشاسته آسیاب شده را با هم مخلوط کنید بعد روی حرارت بزارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه . بعد ۲ ق غ گلاب و زعفران اضافه کنید از روی حرارت بردارید ودر ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
جاکیفی بالا فقط 23 😳👆👆
#بورس_انواع_لوازم_لوکس 😊
با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍
این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
همه دلبررررر😍😍😍👆👆
ارسال به سراسر کشور
🌸 🌸 #آش_سبزی_شیرازی یا آش گوشت
✍ #موادلازم
برنج نیم کیلو که حتما از نوع برنج عطری نیم دون و از نوع ایرانی باشه
نخود۳۰۰ گرم یاکمتر
عدس هم۲۰۰گرم
لوبیاقرمز۳۰۰گرم
سبزی تره ۱کیلو
ترخون خشک برای این مقدارنصف لیوان استفاده کردم
گوشت هرچی بیشتربه قول ما بوشهریا ، خَشتر😜
😂😂
✍ #طرزتهیه
برنج رواز قبل خیس میکنیم میزاریم تا بپزه و شفته بشه خوب باز بشه
تقریبا یه دوساعتی باید زمان بزاریم باشعله کم خوب بپزه
بعد میکس میکنیم
تره خورد شده به اندازه بند انگشت باشه رواضافه میکنیم میزاریم توش خوب له بشه وبپزه بعد لوبیا رو اضافه میکنیم من لوبیامو میکس میکنم بعد بهش اضافه میکنم
بعداز چندقیقه بقیه حبوبات هارواضافه میکنیم برا اینکه رنگ آشمون خوشرنگ بشه یه کم سبزی قرمه توفریزر که داریم روبهش اضافه میکنیم
گوشتمونم که پختیم اول ریش ریش میکنیم بعد اضافه میکنیم
جدا پیاز نه زیاد۲-۳عدد پیاز متوسط نگینی خوردشده سرخ میکنیم زدچوبه بهش میزنیم برارنگ آشمون بهش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم
حالا آخر سربهش ترخون اضافه میکنیم
میزاریم باشعله کم دم بکشه
❤️ نکته
آب گوشتمون روتوآش استفاده میکنیم
تاهرجاهم دیدیم که آشمون میخواد سفت دربیاد آب جوش اضافه میکنیم
خودمون باید حواسمون باشه براغلظت
آشمون نه سفت باشه نه خیلی آبکی .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کتلت #افطاری
✍ #موادلازم
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
✍ #طرزتهیه
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. بقیه مواد و اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
☠⚠☠ در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدید درست کنید
وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.
شامی های سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دیگچه_زعفرانی
✍ #موادلازم:
شیر ۱لیتر
برنج ایرانی ۱پیمانه
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ الی ۱/۵ پیمانه
خامه صبحانه نصف بسته (در صورت تمایل)
آب ۲پیمانه
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
پودر و یا عرق هل کمی
گلاب یک چهارم پیمانه
✍ #طرزتهیه:
ابتدا برنج رو شسته و همراه با دو پیمانه آب میگذاریم تا بجوشد و کاملا نرم شود بعد که آب کم شد شیر رو اضافه می کنیم و زعفران رو، سپس هم میزنیم تا شیر به جوش بیاد و سر نرود، بعد از حدود یک ساعت که با شعله ملایم کامل برنج نرم شد و غلیظ شد، شکر رو اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت با شعله خیلی کم میذاریم جا بیفته در نهایت کره و نصف بسته خامه رو اضافه می کنیم هم میزنیم و مجدد نیم ساعت میپزد در آخر که به غلظت مورد نظر رسید هل و گلاب رو اضافه کرده و مجدد کمی زمان میدهیم تا جا بیفته و درب ظرف رو می گذاریم، در نهایت در ظرف پیرکس ریخته و میگذاریم کاملا در دمای اتاق خنک شود و سپس برای حدود ۳_۴ ساعت در یخچال گذاشته و سپس در ظرف مورد نظر سرو میکنیم. نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دونات_شکم_پر
✍ #موادلازم
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ذوب شده ۲۵ گرم
وانیل کمی
خمیر مایه نصف ق غ
شکر ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر )
✍ #طرزتهیه
همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
ما را در این لحظات ناب بندگی 🙏
از دعای خیرتون محروم نفرماييد 🙏
طاعات و عبادات شما قبول حق 🙏
در حق هم دعا کنیم❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
♥️☘همونطور که بافتنِ مو
یه کارِ مَردونَست
بستن و باز کردن
دکمه های
پیراهنِ مَردونه
♥️☘هم یه کار زَنونَست😌
#شبتون_عاشقانه😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوکو_قارچ
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تا آبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده، ۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده. قارچ تفت خورده، ۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم جاتون سبز
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸