eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.2هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 ماکارونی..... فرمی دولیوان اب معمولی..... دولیوان ارد برنج..... سه قاشق غذاخوری (جایکزین نداره) برگ کرفس خرد شده .... به میزان دلخواه فلفل دلمه سبز وقرمز....به میزان دلخواه پیازمتوسط.... ریز خرد شده واب گرفته نمک وفلفل سیاه..... به میزان لازم طرز تهیه ماکارونی را با اب ونمک بذارید پخته یشه ومغز پخت چون جنس ماکارونیها با هم فرق داره ممکنه کمتر یا بیشتر اب بخواد حتما توجه کنید درحدی که حدود دوسه قاشق از ابش بمونه ارد برنج را اضافه وچند ثانیه تفت داده بعد بذارید کمی خنک بشه با دست خوب چنگ بزنید تا ماکارونی له بشه بعد پیاز وبرگ کرفس وفلفل دلمه ای ونمک وفلفل را اضافه وخوب مخلوط کنید توی دست به شکل بیضی یاگرد فرم بدین وتوی روغن داغ سرخ کتید یک طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه زیاد هم روغن مصرف نمی کنه بیرون کوکوکاملا ترد ومغز کوکو نرمه حتما درست کتید واز خوردنش لذت ببرید . دوستانيكه برا تخم مرغ ميپرسن ميتونن يكدونه بزنن ولي من خودمم كوكوهامو بدون تخم مرغ هم درست میکنم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ترد و تند ☄️🔥 شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️ مواد لازم ( ٦ نفر) نخود نيم كيلو پياز ١ عدد جعفري ١٥٠ گرم گشنيز ١٠٠ گرم سير ٦ حبه فلفل قلمي شيرين ١ عدد ادويه فلافل ٢ قاشق غ خ نمك داخل فلافل ١ قاشق چ خ نمك داخل نخود ١ قاشق چ خ فلفل سياه نصف قاشق چ خ بكينگ پودر ١/٢ قاشق مربا خوري آب سرد براي داخل فلافل ٤ قاشق غ خ طرز تهيه✍️ اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم ،نوش جانتون❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
753.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 😊 ☝️ ایده های 😍 💮عموما همه میپرسن که چرا روسری بازیگرا تکون نمیخوره روسری مجریا کج و ماوج نمیشه و ...جوابش اینه که اکثرا زیر روسری یا شالشون از کلاه حجاب استفاده میکنن، شال و روسری که روی کلاه بیاد به هیچ وجه تکون نمیخوره، مخصوصا اگه نخی باشه👌 🔺 یه گیره خوب برای فیکس کردنش استفاده میکنن از سوزن مرواریدی خیاطی هم میتونید استفاده کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ژامبون ریز خرد شده ۱۰۰ گرم (۳ برش) تخم مرغ ۲ عدد پیازچه خرد شده ۴ ق غ سیب زمینی آب پز ۳ عدد آرد سفید ۱ ق غ آرد سوخاری به مقدار لازم پنیر ماتزرلا به مقدار لازم سس فلفل چرخ شده ۱ ق غ نمک،زردچوبه،ادویه،فلفل سیاه روغن برای سرخ کردن سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و بهش ژامبون،پیازچه،آرد سفید،نمک،ادویه،زردچوبه،فلفل سیاه،سس فلفل را اضافه کنید،با دست یکم ورز بدید و کف دستتون رو یکم چرب کنید،از مخلوط سیب زمینی کف دستتون بگذارید و یکم پنیر بگذارید روش و مخلوط رو با دستتون ببندید،توی دستتون شکل بدید و بعد در تخم مرغ هم زده بزنید بعد در آرد سوخاری،بعد در روغن داغ سرخ کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 . مواد لازم تخم مرغ ۴عدد آرد شیرینی پزی ۱پیمانه وسه چهارم پیمانه شکر یک پیمانه هویج سه عدد متوسط گردو خرد شده نصف پیمانه روغن مایه سه چهارم پیمانه پودر هل نصف قاشق چای خوری پودر دارچین یک قاشق مرباخوری بکین پودر یک قاشق غذا خوری ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن مایه وگردو اضافه میکنیم وبعد هویج رنده شده رواضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومرحله آخر مواد خشک یعنی آرد ،بکینگ پودر، دارچین، پودر هل کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تایکدست بشه بعد قابلمه رو چرب میکنیم کاغذ روغنی میزاریم ودوباره چرب میکنیم و‌مواد داخلش میریزیم ودرشو دم کن میزاریم وروی حرارت میزاریم بااستفاده ازشعله پخش کن وحرارت کم به مدت یک ساعت ونیم اجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد بایک سیخ چوبی امتحان میکنیم تاکیکمون آماده شده باشه اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی آماده شده ومیتونیم از قابلمه جدا کنیم نوش جان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 طرز تهیه:👩🏻‍🍳 اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم. حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعت بهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍩 😋 🔸اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه. یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
بیایید از امشب تصمیم بگیریم همین امشب برای یکبار غرورمان را نبینیم صدای خودخواهی هایمان را صامت کنیم و برای آدمِ دنیایمان بنویسیم چقدر دوستش داریم چقد وجودمان به وجودش بسته است بیایید یک شب خوشبخت بخوابیم بیایید یک شب خوابِ رسیدن به یار را ببینیم از خودتان شروع کنید ... شاید شما دلیلِ  "بخیر" شدنِ شبِ  یکنفر گوشهء این دنیا باشید... شبتون بخیر💋💋💋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 این دسر بسیار خوشمزه س و مثل بستنی کش دار میشه حتما امتحان کنید . ساگو یک لیوان شیر ۴ لیوان پودر کارامل ۱ عدد خامه صبحانه یک عدد گلاب نصف لیوان شکر یک لیوان و یک سوم لیوان وانیل ۱ ق چ شیرخشک نیدو ۴ ق غ سرپر(قابل به حذف ) ساگو رو پودر میکنیم و با سه لیوان اب میزاریم یکساعتی بمونه بعد ساگو و شیر و پودرکارامل و شکر و شیر خشک رو توی قابلمه با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت کم هم میزنیم تا پخته و غلیظ بشه حدود ۳۰ دقیقه زمان میخواد در اخر گلاب و خامه و وانیل رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم و میریزیم توی میکسر تا یکدست بشه توی ظزف مورد نظر میریزیم و میذاریم یخچال تا خنک بشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 و روغن مواد لازم ؛ آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ .وانیل یا هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه. منتظر دیدن کارهای خوشمزه وقشنگتونم🌷🌷🌷 . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸