eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.1هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 ایده کار با بادکنک☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت کاردستی های خلاقانه با کاغذ رنگی☺️ با کوچولوهاتون بشینید درست کنید کلی خوشحال میشن 😉 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 گلدون زیبای کاغذی رو درست کنید☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت ایده ساخت اسباب بازی های ساده و جذاب با دورریزها بطری های دورریز، رول دستمال توالت، درب بطری و... کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍆 😋 كدبانو هاى عزيز ميتونيد هميشه مقدارى بادمجون سرخ شده توى فريزر داشته باشيد تا براحتى بتونيد خورشت بادمجون و يا كشك بادمجونتون رو درست كنيد☺️ 🔸برای بادمجان با مقدار زیاد بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کیا ساندویچ دوست دارن 🤩 این دلبر ک میبینین‌ کوکو پیتزای هستن ک نگم‌‌ براتون از خوشمزگیش😋😋😋 ۴تا سیب زمینی آب پز رنده کردم ۲تا سوسیس بلغاری هم رنده کردم یک فنجان پنیر پیتزا ۲تا تخم مرغ ۳ ق آرد سوخاری فلفل زردچوبه آویشن نمک زدم و همرو مخلوط کردم. کنار دستم ی ظرف آب گذاشتم دستمو‌ خیس‌‌ کردم از مواد ب اندازه گردو برداشتم کف دستم شکل دادم تو آرد سفید غلطوندم‌ و تو روغن داغ سرخ کردم.فقط کوکوها تا داغ هس خورده بشه😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده جالب با دورریزها ☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 هر پرهیزکاری گذشته ای دارد و هر گناه کاری آینده ای... پس قضاوت نکنیم... میدانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم... پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز درخود می بینم و دیروز دیگران را به خاطر همان عیب ملامت کرده ام... محتاط باشیم در سرزنش و قضاوت کردن دیگران وقتی نه از دیروز او خبر داریم نه از فردای خودمان... 🌟 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸صبحتان با گل و خورشید 💗هم آغوش باد 🌸درد و غم از دل و 💗از سینه فراموش باد 🌸صبح امید 💗بخندد به گل روی کسی 🌸کهِ‌ او به شادی کسی 💗یکسره در جوش باد 🌸 سلام دوستان امروزتون 💗سراسر عشق و امید و نیکبختی ‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 یک کیلو انجیر رو چوبکهاشو درآوردم، بعد جدا پونصد گرم شکر رو با چهارلیوان آب گذاشتم رو شعله تاشکر هل بشه توش و انجیرهارواضاف کردم و گذاشتم نیم ساعت باشعله متوسط بجوشه و بعد کمی زعفرون ،یک قاشق آبلیمو و دوقاشق گلاب و کمی هل بهش اضاف کردم و باز گذاشتم نیم ساعت باهمون شعله متوسط جوشید و آبش غلیظ شد، بعد از این آبش هم مقداری برمیدارم برای شربت ، میتونین بعداز سرد شدن میکسش کنین اما من به سلیقه همسری گذاشتم سالم باشن😍😍😍 ،با انجیر سیاه هم خیلی عااالی میشه،،😘😘😘 شکر دراصل باید هفتصد گرم باشه اما چون نمیخام زیادشیرین بشه کمترش کردم نووش جااااان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کاردستی خورشید با کوچولوهاتون بشینید درست کنید کلی خوشحال میشن 😉 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده درست کردن جای حبوبات با دورریزها☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸  😋😋😋‌‌ آش سنتی شهر شما چیه؟‌ تاحالا آش اوماج خوردین؟؟ دستور پخت: طرز درست کردن آرد آب رنده درشت ارد رو با آب مخلوط میکنیم تا یه خمیر نسبت سفت درست بشه. بعد خمیر آماده شده رو رنده میکنیم. یکم رنده کنید و روی رنده شدها آرد بپاشید تا بهم نچسبن. خمیری ک رنده میکنید هم وقتی دیدید میچسبه به رنده، آرد بزنید بهش. بعد از آماده شدن بزارید تو سینی کمی بمونه تا خشک بشه. عدس سبزی آش اوماج زردچوبه پیاز روغن فلفل سیاه و قرمز نمک پیاز داغ درست میکنیم و ادویه ها رو میزنیم، عدس رو میریزیم روش و میزاریم خوب بپزه. وقتی عدس نیم پز شد سبزی آش رو اضافه میکنیم و عدس ک پخت، اوماج رو کم کم به آش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله ها به هم نچسبن. حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه تا اوماج توی اش اماده بشه. میتونید تست کنید ک پخته یا ن. تقریبا مثل رشته آش ک باید بپزه. وقتی اماده شد ده دقیقه اجازه بدید استراحت کنه و بعد نوووش جان کنین ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت جالب با سنگ ☺️ یه دکوری جذاب👏👌 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍟 😋 اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت، روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده جالب با بطری های دورریز ☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
یه غذای راحت 😍 🌸 🌸 پیاز و نگینی ریز خورد کردم با روغن و زردچوبه تفت دادم طلایی که شد گوشت و اضافه کردم خوب تفت دادم گوشت که یکم سرخ شد ادویه هام و اضافه کردم بعدم رب و اضافه کردم و خوب تفت دادم تا بوی خامی رب بره بعد آب جوش ریختم و گذاشتم یکساعت رو حرارت متوسط قل زد بعد لوبیاهارو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت دیگه قل بزنه بعدم سیب زمینی و هویج نگینی رو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت الی یکساعت و نیم رو حرارت ملایم قل زد و کامل جا افتاد تمووووم😋😋☺😘 نکته: میتونید لوبیاهارو قبل از ریختن تو خوراک تفت بدید من تفت ندادم و نتیجه واقعا عااالی بود .... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍆🍆🍆 ابتدا بادمجان های قلمی باسایز متوسط رو پوست میکنیم. و در روغن فراوان همه طرفش رو سرخ میکنیم. بعد از روغن خارج میکنیم و شکم شون رو یه برش میدیم تا جایی که زیر بادمجون پاره نشه. من برای داخلش از مواد ماکارونی با کمی فلفل دلمه درست کردم. داخلشون رو ازمواد پر میکنیم. داخل تابه میچینیم که روی هم نباشن. بعد سس درست میکنیم و اطرافشون میریزیم و میذاریم بپزه. برای سس هم کمی رب گوجه و نوک قاشق رب انار. یک قاشق شکر. نمک. فلفل سیاه و زردچوبه و یک.لیوان آب جوش رو باهم مخلوط میکنیم و از کنار بادمجونا میریزیم. درشو میبندیم نیم ساعت کافیه برای پختشون. و غلیظ شدن سس. . یک مدل دیگه هم هست با گردو و رب انار و سبزیای معطر و دونه انار درست میشه دستور اونم بعدا درست کردم میذارم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸