eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.3هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 مواد لازم: قارچ: ۱۲۰۰-۸۰۰ گرم پیاز متوسط: ۱ عدد فلفل دلمه ای: ۲ عدد گوجه: ۳ عدد کره: ۵۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری آویشن: ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک: ۱ قاشق چایخوری شکر: ۱ قاشق چایخوری آبلیمو: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن: ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: قارچ ها را بعد از شستن و تمیز کردن با کمی روغن و یک استکان آب بر روی حرارت متوسط قرار دهید و در تابه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا قارچ ها کمی بپزد. کره و فلفل های دلمه ای را اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا فلفل ها کمی نرم شود. سپس گوجه های خرد شده، ادویه ها شکر و آبلیمو را اضافه کرده و کمی که تفت خورد در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم گوجه ها نرم شود و قارچ ها پخته شود. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#روز_سی_و_چهارم سلام دوستان عزیزم❤️ روز سی و چهارم چله زیارت عاشورا شروع میکنیم ان شا الله همگی حا
سلام دوستان عزیزم❤️ روز سی و پنجم چله زیارت عاشورا شروع میکنیم ان شا الله همگی حاجت روا بشید🌷 امام باقر علیه السلام فرمود: این دعا دعایی است که ملائکه آن را می‌‏خوانند و خداوند در قبال آن برای تو صد هزار هزار درجه می‏‌نویسد و مثل کسی خواهی بود که با امام حسین (ع) شهید شده باشد. نوشته شود برای تو ثواب زیارت هر پیغمبری و رسولی و ثواب زیارت هر که زیارت کرده حسین‏‌ (ع) را از روزی که شهید شده است. این پست صرفا جهت یادآوری هست شما در طول روز هر زمان میتونید بخونید مارو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید در حق هم دعا کنیم🙏 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 مواد لازم: 🔸شیر ۲لیوان 🔸خامه صبحانه یک عدد 🔸پودر ژلاتین ۲ ق غ 🔸شکلات تلخ به مقدار دلخواه 🔸خامه فرم گرفته شده برای تزیین دستور تهیه 🔸اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین) ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍀قشنگ ترین عشق 🌹نگاه خداوند بر بندگان است 🍀هر کجا هستید به 🌹به نگاه پر مهر خدا می‌سپارمتون 🍀الهی مهـر؛ بركت؛ عشـق محبت و سلامتى 🌹شادی و عاقبت بخیری 🍀هميشه همنشین شما باشند 🌹شبتون معطر به عطر گل ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دیشب خونه خواهر شوهرم مهمونی بود. ورپریده جوری که دهنم باز موند😳 اونوقت لباسای من😒😒 اینقد اعصابم خورد شد😤 دیگه دل و زدم به دریا و رفتم ازش پرسیدم این های دلللببررر از کجا خریده😍 اونم آدرس اینجا رو داد👇💃💃😍 https://eitaa.com/joinchat/2506555399C5d6ab0b1f4 وای که چقدر خدا خیرشون بده 🤑😱😍 👆
سلامى به زیبایى نگاه مهربونتون... صبح زیباتون پر از آرامش وحس قشنگ زندگی امیدوارم دراین روززیبا، غرق درباران رحمت الهی شوید... سلام صبحتون بخیر وپرازشادی وبرکت ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد لپه: 250 گرم مغز گردو: 75 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم تخم مرغ: 5 تا 6 عدد روغن مایع: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازم گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. اين مقدار مواد براي شيش نفره. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 برای تزئین جعبه هدیه و کادو ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 👌👌 با استفاده از این روش می تونید ظرف های بلوری قدیمی خوشکل کنید این اکسسوری ها هم که خیلی ترند شدن امسال ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
3.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 خرگوش جورابی ☺️ ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 اعتراف میکنم که من چندان علاقه ای به ترشی ندارم (حتما الان پیش خودتون میگید چقدر بی سلیقه😉) ولی پارسال تو یه مهمونی پیاز ترشی خوردم که باعث شد من چند روز بعد از مهمونی دست به کار بشم و پیاز ترشی درست کنم. یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره پ.ن.میتونید به جای لبو (چغندر)از کلم بنفش استفاده کنید ولی به خوشرنگی چغندر نمیشه پ.ن۲..بنا به سلیقه خودتون میتونید از ادویه ترشی مثل تخم گشنیز یا گلپر و سیاهدونه یا سبزیجات معطر و فلفل چیلی هم استفاده کنید ولی به نظر من بدون استفاده از اینها اصیل تره پ.ن۳..به مرور زمان ممکنه رنگ پیاز ترشی کمی کدر بشه که میتونید توی شیشه ترشی بازهم چغندر یا کلم بنفش بریزید رنگش برمیگرده. foruzan-azizi ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸