11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#پاپیون_های_کاغذی
#اوریگامی
برای تزئین جعبه هدیه و کادو
ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_شال😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_پستهای_کانال_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#آینه_ای_کردن_ظروف👌👌
با استفاده از این روش می تونید ظرف های بلوری قدیمی خوشکل کنید این اکسسوری ها هم که خیلی ترند شدن امسال
ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
3.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#کاردستی_کودکانه
خرگوش جورابی ☺️
ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #پیازترشی
اعتراف میکنم که من چندان علاقه ای به ترشی ندارم
(حتما الان پیش خودتون میگید چقدر بی سلیقه😉)
ولی پارسال تو یه مهمونی پیاز ترشی خوردم که باعث شد من چند روز بعد از مهمونی دست به کار بشم و پیاز ترشی درست کنم.
یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره
پ.ن.میتونید به جای لبو (چغندر)از کلم بنفش استفاده کنید ولی به خوشرنگی چغندر نمیشه
پ.ن۲..بنا به سلیقه خودتون میتونید از ادویه ترشی مثل تخم گشنیز یا گلپر و سیاهدونه یا سبزیجات معطر و فلفل چیلی هم استفاده کنید ولی به نظر من بدون استفاده از اینها اصیل تره
پ.ن۳..به مرور زمان ممکنه رنگ پیاز ترشی کمی کدر بشه که میتونید توی شیشه ترشی بازهم چغندر یا کلم بنفش بریزید رنگش برمیگرده.
foruzan-azizi
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
#کپی_پستهای_کانال_حرام
#فقط_فوروارد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
4.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#کاردستی_کودکانه
برای کوچولوهای دوست داشتنی تون میتونید براحتی با کاغذ رنگی کاردستی های ساده و سرگرم کننده درست کنید.
ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
باکس گل طبیعی یا مصنوعی هم میشه واسه #ولنتاین یا کادو دادن 😍🌹اسفنج رو از گل فروشی ها میتونین بگیرین
ایده های قشنگتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
وسایل ساده خونه رو با مروارید تزئین کنید و بهشون زیبایی ببخشین☺️
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #آموزش_حلیم
مواد لازم:
گندم پوست کنده
گوشت گوسفندی
آب
نمک
روغن
پودر دارچین
شکر
کنجد
گندم هارو درون قابلمه ریخته و ۱۸ لیوان آب بهش اضافه میکنیم وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله رو ملایم کرده و برای ۴ ساعت اجازه میدیم به آرامی پخته شوند در همین حین گوشت گوسفندی درون قابلمه ی کوچیک گذاشته یک عدد پیاز متوسط را به همراهِ دو لیوان آب به ان اضافه کرده وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله رو ملایم میکنیم که برای ۳ ساعت پخته بشه در طول پختِ حتما باید گندم هارو هم زد تا ته نگیره بعد ازینکه کاملا پخته شد با گوشتکوب اینقدر میزنیم تا کاملا لِه و لعاب دار شود بعد گوشت هارو ریش ریش کرده اضافه میکنیم و در آخر آبِ گوشت را از صافی رد کرده واضافه میکنیم و با گوشتکوبِ دستی به مدت ۱۵ دقیقه میزنیم تا حلیم کِشدار بشه نیم ساعت دیگه اجازه میدیم تا گوشت و حلیم به خوردِ هم برن ولی باید حتما مدام حلیم رو هم زد تا ته نگیره در این نیم ساعت اصلا درِ قابلمه رو نذارید چون حلیم در این مرحله خیلی سریع ته میگیره بعد نیم ساعت آماده ست توی ظرف سرو کرده با روغن داغ و دارچین سرو میشه👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸