eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.3هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
2.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 آموزش جعبه مرواریدی😊👌 ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 ایده تزئین هندزفری😊👌 ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مرغ ٣ تكه پياز يك عدد كوچك سير دو حبه ادويه ها شامل نمك و فلفل و زردچوبه و زعفران من كمي زنجبيل هم زدم ، سبزيها شامل ( كوتكوته ، بو انجير ، پونه ، چوچاق ، خالواش ، گشنيز ) اگر نداشتيد از سبزيهاي معطر مثل گشنز و خيلي كم شنبليه نعنا ، جعفري ، استفاده كنيد ( البته طعمش قابل قياس با سبزي شمال نيست اما در صورت نداشتن مجبوريد 😅) بادمجون ٣ عدد گوجه فرنگي يك عدد ابغوره اول پياز و خرد كرده و تفت بديد يكي از اشپزان شمالي ميگفت ميتونيد سير و بيشتر هم بريزيد ، سير و هم اضافه كرده و تفت مختصر بديد ، مرغها رو اضافه كرده و به تفت دادن ادامه بديد ، ادويه ها رو ريخته و تفت بديد ، سبزي ها را جداگانه تفت بديد و اضافه كنيد يا داخل مرغها سرخ كنيد ، بعد يك ليوان اب ريخته و اجازه بديد بپزه ، در اخر ابغوره رو اضافه كنيد ، بادمجونها رو سرخ كنيد با گوجه فرنگي و در اخر طبخ كنار مرغها بزاريد تا ي جوش بخوره ، من بخاطر تزئيني كه كرده بودم فقط روش گذاشتم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 مدل مو جذاب 😍👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
3.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 مدل مو خوشگللل 😍👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 یه کاردستی سرگرم کننده برا بچه ها😊👌 ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
‍‌‌‌‌‌‌مهم نیست شنبه بـاشه یا پنجشنبه، مهم نیست اول ماه بـاشه یا آخر ماه. هر صبح، واسه من فرصتیه که تصمیم بگیرم امـروز یه قدم به هدفم نزدیک تر بشم.✨💙 روزتون قشنگ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
3.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ابتدا گوشت گوسفندی رو با پیاز ریز خرد شده و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل تفت میدیم و کمی آب میریزیم و میزاریم بپزه.برای سبزی خورشت از نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس استفاده میکنیم و سبزی ها را سرخ میکنیم نسبت نعنا به جعفری بایستی کمتر باشه چون اگه نعناش زیاد باشه تلخ میشه ساقه های ترد کرفس خرد کرده و در کمی کره یا هر روغنی که دوست دارین تفت بدین و در اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم .چون اگر از ابتدا اضافه کنیم ساقه های کرفس له میشن و شکل جالبی پیدا نمیکنن. در نهایت نمک خورشت رو میزنم و برای چاشنی خورشت از چند تا پر لیمو خشک پاک شده و آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنم . من اصلا رب نمیزنم ولی از زعفرون استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ و عااااالی میشه. برای به روغن افتادن خورشت هاتون هم اول اینکه تنگاب بگیرید خورشت هاتون رو یعنی از اول آب زیادی نریزید و با شعله سوزنی و ریز جوش بزارید سر صبر بپزه.دوم اینکه خورشت هاتون رو هم نزنید بلکه با قاشق به صورت ضربه ای هم بزنید که روغنی که پس داده دوباره جذب نشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 آموزش گلدوزی ساده روی لباس😊👌 ایده های قشنگتونو برامون بفرستین ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸