eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.5هزار دنبال‌کننده
27.4هزار عکس
17.7هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
2.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 آموزش جعبه شکلات فانتزی😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
2.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 تزئینی گوگولی آشپزخونه😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
👩‍🍳 تزیین نون بستنی با شکلات آب شده و ترافل رنگی،نون بستنی رو داخل ظرف شکلات آب شده کنید بعد هم ظرف ترافل 🍫🍦 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
3.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ای رو دیدی تازگی چقدر مد شده😱😍😍 ولی قیمتاش میکشه😒😒 ولی نگران نباااش😍 پیدا کردم همه کارهاش 😱😱 https://eitaa.com/joinchat/2506555399C5d6ab0b1f4 https://eitaa.com/joinchat/2506555399C5d6ab0b1f4😍👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن ته قابلمه بریزیدداغ که شدسیب زمینی یانون بزاريدیه کم صبركنيد تاسیب زمینی تو روغن کمی خودشوبگیره (2 دقیقه) بعدماکارونی روبریزيدروش وروشو کمی روغن بديدو45دقیقه دم کنی بزارید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 نخود 2 پیمانه، هویج متوسط1 عدد، ساقه کرفس1پیمانه، سیب زمینی متوسط 1عدد، کدو خورشی متوسط 1عدد، جعفری خورد شده 2 پیمانه، ریحان خورد شده1پیمانه، گوجه فرنگی متوسط 6عدد، نمک، فلفل، ادویه، روغن زیتون 🔴نخود را از شب قبل خیس کرده آب روی آن را ریخته و با آب تازه به مدت یک ساعت بپزید، هویج، سیب زمینی ، ساقه کرفس، کدوخورشی، جعفری و ریحان را با گوجه فرنگی های رنده شده به همراه آب کافی را هم به مدت یک ساعت بپزید، سپس نخودهای پخته شده را به این مواد اضافه کرده و باز هم به مدت نیم ساعت با شعله ی ملایم طبخ دهید تا مواد قوام گیرند. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍋 لیموها رو حلقه ای میتونید برش بزنید یا اگر خیلی ریز بودن از وسط نصف کنید تا جایی که میتونید هسته ها رو جدا کنید لایه لایه لیمو ها رو توی یه ظرف شیشه ای بریزید و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم اضافه کنید یک سوم شیشه رو میتونید آبلیمو طبیعی اضافه کنید اگر نریزید هم مشکلی ایجاد نمیشه درب ظرفتون باید فلزی باشه یک هفته جلوی آفتاب بزارید بمونه 😋 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
امروز با يه ايده خلاقانه قرتي بازي اومدم اونم تزيين تل هاي سر ساده است با سنگ و مرواريد و هر چيزي كه دم دست داريد اگر تل سرتون پلاستيكيه بهتره كه اول يه روبان يا كمي پارچه مخمل روي تل پلاستيكي بچسبونيد و بعد اين تزيينات مرواريدي يا سنگي رو بهش بچسبونيد حتما از اين ايده براي خودتون يا كوچولوهاتون استفاده كنيد چون الان اين تل ها خيلي مد شده ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😋 🔸چند تا سيب زميني و ابپز كردم گذاشتم خنك شده پوست شو گرفتم و نگيني خوردش كردم كمي ذرت بخار پز شده خيار شور نگيني و ژامبون نگيني و شويد تازه ريز شده بهش اضافه كردم. 🔸حالا سس سالاد چند تا قاشق ماست و چند تا قاشق سس كه البته من ماست شو بيشتر زدم، با نمك و فلفل سياه فراون و پاپريكا هم زدم بهش روغن زيتون سركه بالزاميك سركه خرما زدم كه طعمشون عاليه ، مخلوط سس و به مخلوط مواد سالاد اضافه كردم و هم زدم بعد تو قالب گرد مشما فريزر پهن كردم و سالاد و توي قالب ريختم كمي با پشت قاشق فشرده ش كردم و يك ساعتي تو فريزر گذاشتم بعد تو ظرف سرو برگردوندم به خاطر پهن كردن مشما تو قالب خيلي راحت و بي درد سر از قالب در مياد بعدش هم با مواد داخل سالاد تزئينش كردم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
تهرانی اول سه تا پیاز درشت رو خلالی خرد کردم و با روغن سرخ کردم . یک و نیم پیمانه باقالی زرد خشک رو یک ساعت خیس کردم . بعد به پیاز ها زردچوبه زیاد زدم و باقالی خیس خورده رو اضافه کردم و پنج پیمانه آب ولرم اضافه کردم . اجازه دادم با شعله ملایم باقالی ها بپزه . نباید کامل بپزه چون توی برنج له میشه . من دوست دارم له بشه و غذا شفته بشه ، پس زیاد پختم . حالا نمک ، فلفل سیاه و سه پیمانه برنج خیس خورده رو اضافه کردم و وقتی آبش خشک شد ، دم گذاشتم . من با نیمرو دوست دارم . میشه روی اون هم پیاز داغ ریخت . واااااااای با ترشی یا سالاد شیرازی معرکه میشه . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت با سنگ تو حیاط خونه 🥰 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸