eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش نقاشی روی حباب لامپ😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍎🍏 سیب یا گلابی رو پوست گرفته میزاریم کنار پودر ژله رو داخل قابلمه ریخته با ابجوش مخلوط میکنیم سیب و گلابی رو داخلش میندازیم و میزاریم روی حرارت متوسط بمدت ۴۵ دقیقه تا زمانیکه میوه ها بپزن گلابی زودتر پخته میشه پس اون رو وقتی پخت از قابلمه درمیاریم و اجازه میدیم سیبها کاملا بپزه حالا که پختن داخل ظرف سرو قرار داده و ژله رو روی اون ها ریخته میزاریمش یخچال تا ژلش ببنده و سفت بشه 😋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 بافت مو دلبررررر😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 کاردستی بهداشت دهان و دندان😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 برای علاقه مندان هنر ملیله کاغذی 🎀 🌻 🎀 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🥯 😋 🔸اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه.یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌼به جای تماشای پنجره زندگی دیگران 🍊از کتاب عمرت لذت ببر 🌼داشته‌هایت را جلوی چشمانت قاب بگیر 🍊و برای نداشته‌هایت تلاش کن 🌼حسرت باغچه دیگران را نخور 🍊در عوض باغبان دنیای خودت باش 🌼آرزویم این ‌است در این 🍊شب زیبا ، ڪه دلت خوش باشد 🌼نرود لحظہ ای از صورت تو لبخندت 🍊نشود غصّہ ڪمى نزدیڪت 🌼لحظہ هایت،همه زیبا و قشنگ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌ شبتون عالی😊 ❤️🧡💛💚💙💜
بی‌خیالِ حرفِ این و آن باش وقتی خودت از زندگی‌اَت لذت ببری دیگر نگرانِ قضاوت‌هایِ دیگران نخواهی بود و این یعنی خودِ زندگی... صبح بخیر🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
موادلازم برای سس آب لیمو نصف عدد عسل 1 ق م رب گوجه 1 ق غ فلفل سیاه 1 ق م فلفل قرمز 1 ق م پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م روغن زیتون نصف پیمانه سیر له شده 3 حبه نمک به مقدارلازم . همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
... سیمان را با آب مخلوط کنید بعد آنرا در قالبی که میخواهید بریزید حتما قالب دیگه ای داخل قالب اولی بگذارید تا شکل گلدان پیدا کند بتوانید گل بکارید🎍🎍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین کتلت😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌🌸🌸 خلاقیت خوشگل کردن دمپایی 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 واسه درست کردن این شمع جذاب شما نیاز دارین به پارافین ژله ای و گل طبیعی..وچون داخل گل ها هوا هست و باعث حباب میشه از قبل داخل پارافین بزنین و بذارین خشک بشه تو مرحله دوم پارافین رو به دیواره قالب میزنین و گل هارو بهش میچسبونین فیتیله گذاری کنین و پارافین ژله ای رو به صورت مکعبی داخلش بریزین و دوباره پارافین ژله ای بریزین ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 میپسندین دوستان؟😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین ماست😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
👆💕 دسته گلتون رو بسادگی بپیچید 😍👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 ترفند کوتاه جلوه دادن مو😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 دوتا پياز بزرگ رو خلالى و سرخ كردم، زردچوبه زدم و كمى غوره ريختم تو پيازها و باهم تفت دارم و غوره ها هم سرخ شد، بعد نصف قاشق غذاخورى رب گوجه و يك قاشق غذا خورى پر رب آلوچه ى شيرين ريختم، (رب انار شيرين هم ميشه ريخت) همه رو باهم تفت دادم و مرغها رو اضافه كردم و بهشون نمك و كمى زردچوبه زدم و تفت دادم و وقتى كه رنگشون تغيير كرد بهشون زعفران آب شده زدم و حدود ده تا آلوچه ى ترش رو ريختم تو مواد و آب اضافه كردم و گذاشتم ريز ريز جوشيد و پخت. بادمجون رو هم كه جدا سرخ مى كنم و آخر به خورش اضافه مى كنم ٥ دقيقه باهم مى جوشن و تمام. واقعا مزه ى خوب ترش و شيرين داره اين غذا😋 لازم نيست شما گوجه سرخ كنين من چون همسرم دوست داره درست مى كنم وگرنه واجب نيست.  ما اين غذا رو بدون آب و لعابدار دوست داريم شما اگه ميخواين آبداتر درست كنين. ما همين دوتا تيكه مرغ بسمونه 😊 شما اگه مرغ و بيشتر ميريزين پياز رو هم اضافه كنيد قاعدتاً. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
آرد 140 گرم(1پیمانه) بیکینگ پودر 1ق مربا خوری شکر 140 گرم(3/4 پیمانه) کره 140 گرم(2عدد 50 گرمی ونصفي) تخم مرغ 2عدد وانیل 1/2 ق مربا خوری(پیمانه) موز 1عدد له شده گردو خردشده مقداری ابتدا اردو بیکینگ پودر وباهم الک کنید بزارید کنار. بعد کره و شکرو باهم خوب مخلوط کنید، وقتی کرمی شد. تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و دراخر وانیل بریزید. موزله شده و اضافه کرده و دراخر ارد اضافه کنید، خمیرش کمی سفته، وتوی قالب لوف که کاغذروغنی انداختیم و چرب کردیم. مایه کیک و میریزیم کمی گردو میریزیم و ب مدت 35 دیقه توی فراز قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم بپزه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 پادری های جینگول درست کن😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 🌸 تزئین برنج😊🌸 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین سالاد 😊🌸 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دیگه کم کم هوا داره سرد میشه باید بافتای زمستونی از گنجه و بقچه هاتون در بیارید و قشنگ سازی کنید که از سادگی در بیان😄 میتونین روشون پوم پوم یا مروارید بدوزید یا پولکای بزرگ و کوچیک😍 یا میتونین از نگین و سنگای تزیینی استفاده کنین😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
مواد لازم ( براى سه نفر ) كدو سبز بزرگ يك عدد، يك دوم فلفل دلمه قرمز، نخود فرنگى صد گرم، هويج بزرگ يك عدد( يا سه عدد هويج كوچك)، عصاره سبزيجات يك عدد، آبجوش دو و نيم پيمانه، برگ جعفرى يك دوم پيمانه، نمك و فلفل سياه آسياب شده به ميزان لازم فلفل را نگينى خرد كرده. كدو را پوست گرفته و رنده مى كنيم، همراه با نخود فرنگى، آبجوش و عصاره سبزيجات با درب بسته قابلمه و شعله كم نيم پز مى كنيم. سپس مواد را ميكس مى كنيم تا يكدست شود. هويج را رنده كرده، همراه كمى نمك و فلفل سياه آسياب شده به مواد اضافه مى كنيم و مى پزيم. در آخر پنج دقيقه قبل از سرو جعفرى را اضافه مى كنيم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
طرز تهیه: قيمه مشهدى قيمه يكى از پر طرفدار ترين غذاهاى ايرانيه كه بسيار لذيذ و خوشمزه اس و به روشهاى مختلفى درست ميشه و مدلهاى مختلفى داره. دستور پخت اين قيمه همون قيمه معمولى هست .تنها تفاوتش به ادويه اى هست كه بكار ميره. 👈🏽يك عدد پياز رو رنده ميكنيم و تفت ميديم تا طلايى بشه،بعد سيصد گرم گوشت رو خرد ميكنيم و به پياز اضافه ميكنيم و سرخ ميكنيم.بعد ادويه ها رو كه شامل(هل سبز،دارچين،زردچوبه،پودر جوز هندى،زنجبيل،فلفل سياه) از هر كدوم يك قاشق چايخورى اضافه ميكنيم و با مواد سرخ ميكنيم.حالا دو قاشق غذاخورى رب به مواد اضافه ميكنيم.بعد 150 گرم لپه پخته شده رو ميريزيم و بعد دو سه ليوان آب بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم رو شعله ملايم تا دو سه ساعت بپزه و جا بيفته.در آخر يك دونه ليمو عمانى به خورش اضافه ميكنيم.قبل از سرو سه قاشق گلاب و زعفرون دم كرده و يه مقدار نمك به خورش اضافه ميكنيم و با سيب زمينى سرخ كرده تزيين ميكنيم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌼🌸🌼🌸 ایده تزیین جام با مروارید لپه ای مناسب برای سفره عقد مراسم نامزدی 😍👏 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸