eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.2هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 درست کردن دامن توتو برای دختر خانم های گل 😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍡 😋 ▫️نشاسته: نصف لیوان ▫️آب سرد:یک لیوان و نیم ▫️شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ▫️روغن یا کره: نصف ق غ ▫️ژله : یک بسته ▫️گلاب : 3 ق غ 🔸نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله (من ژله آناناس زدم)و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد کره رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.مواد رو داخل ظرفی که پلاستیک فریزر انداختیم میریزیم و به مدت پنج ساعت توی یخچال قرار میدیم،سپس برش های مثلثی یا مربعی میدیم و توی نشاسته ذرت یا پودر نارگیل میغلتونیم ♦️اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 آموزش تزئین شانه ی ساده😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 گوشتی ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد 👌😋👌😇 رسپی سس👈 دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم 🌹 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده تزئین ماست😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 قوریهای قدیمی رو به عنوان گلدان گلهای طبیعی و مصنوعی استفاده کنید🌷 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 مدل مو جذاب 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده تزئین غذا😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خرمای هسته گرفته 300 گرم (یک و نیم پيمانه) گردوی ریز شده 55 گرم (نصف پیمانه) کنجد 30 گرم (3 ق غ) پودر نارگیل 30 گرم(3 ق غ) دارچین 1 ق چ کره 15 گرم (1 ق غ) پودر کاکائو 1 ق غ (10 گرم) خرما رو با کره روی حرارت ملایم تفت بدید. مرتب با پشت قاشق لهش کنید و زیر و روش کنید تا کاملا یکنواخت و پخته بشه. اگر مقدار خرما زیاد است، خرما را چرخ کنید. وقتی کامل نرم شد، دارچین و پودر کاکائو رو اضافه و مخلوط کنید. اسنک رو از روی حرارت بردارید.گردو و پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. کف ظرف یا قالب دلخواه نایلون انداخته روی نایلون رو با برس چرب کنید. مواد رو ریخته با پشت قاشق چرب شده، صاف کنید. بذارید توی یخچال چند ساعت تا کامل سرد بشه و خودش رو بگیره. برای برش تمیز و یکدست قبل از بریدن اسنک، اونو نیم ساعت توی فریزر قرار بدید. بعد با چاقوی تیز چرب شده با روغن مایع برش بزنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🔸برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم. یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد. دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم. خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر 180 درجه به مدت سی دقیقه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت کنفی برای کاور گلدون ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت کنفی برای کاور گلدون ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸