فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
شیک پذیرایی کنید😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
دم اسبی دلبرونه😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کتلت_برنجی
.من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده تزئین دیوار با عکس هایی که دوست دارین😍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ابگوشت
خب بریم سر وقت ی سری توضیح برای این دلبر.هرچن همه کدبانو هستن ولی خو خیلیام سوال پرسیدن.اول ازهمه بگم ک من حتی ی قطره روغن هم ب ابگوشت اضافه نمیکنم و روغنی ک میبینین واس خود غذاس.ی لیوان نخود لوبیا همراه با گوشت آبگوشتی ک هم استخون و دنبه داشته باشه(گوشت خیلی مهمه واس روغن انداختن غذا ازگوشت گوسفندی و تازه استفاده کنید) رو میریزم تو قابلمه و میذارم بجوشه.کف روش رو میگیرم.ی پیاز پوست میکنم با ۲حبه سیرو همونطور کامل ب قابلمه اضافه میکنم.زردچوبه ادویه فلفل زنجفیل و ۴تا گوجه هم خرد میکنم و اضافه میکنم و میذارم گوشت بپزه.ی ساعت مونده ب سرو ۲تا سیب زمینی رو با پوست ک خیلی تمیز شستم با ی ق رب ب ابگوشت اضافه میکنم و پیاز و سیر هم درمیارم.نمکش هم تست میکنم و کمی هم لیمو اضافه میکنم.معمولا آبگوشت رو ۸ساعت میذارم میپزه و حسابی جامیوفته و روغن میندازه.ی تیکه چوب دارچین یا فلفل دلمه ای هم گاهی اوقات اضافه میکنم.
.برای خیس کردن نخود لوبیا اول با آب داغ ی ساعت خیس کنین ک باعث میشه درشت بشن و بعد توآب سردخیس کنین و چن باری آبش رو عوض کنین.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش ملیله کاغذی😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#ايده جالب براى سرو ليمو 😃🍋
اينجورى هم مهمونا ميتونن از اب ليمو تازه استفاده كنند
هم اينكه دانه ها و تفاله ليمو وارد غذا نميشه
از طرفى هم خودش يه تزئين شيك و باحاله🤗
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #کاردستی_کودکانه
کاردستی جذاب با کاغذ رنگی 😍😉
با کاغذ رنگی چمدون باحال درست کن 😍😍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#گوجه_بادمجون_سیب_زمینی با نون سنگک تازه و سبزی خوردن😍😉☺
دوستان چیکار کنیم که بادمجون ها موقع سرخ کردن روغن کمتری جذب کنن و این خوشمزه جان کمی رژیمی تر باشه
راهکاره من اینه که:ابتدا بادمجون ها رو داخل آب نمک به مدت نیم ساعت میزارم بعد آبکش میکنم و میشورم و میزارم جلوی آفتاب خشک بشه یا با دستمال کاملا خشک میکنم بعد برای این که بادمجون ها موقع سرخ کردن روغن کمتری ببره یه دونه سفیده تخم مرغ رو کاملا هم میزنم و قبل از سرخ کردن با برس روی بادمجون ها میکشم اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه هم خیلی پفکی و نرم میشه.
🍆🍅🥔
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده های #جشن_تولد
ایده خلاقانه تزیین و نقاشی روی #بادکنک
از عکس ایده بگیر و بادکنک ها را خوشگلشون کن
برای گوشهاشون از کاغذ رنگی و چسب استفاده کنید😍👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
تزیین زیبای سالاد الویه 👇
سالاد رو به شکل گرد داخل بشقاب فرم بدید روش رو سس بزنید و دورش به شکل گل چیپس بزارید و با گوجه های گیلاسی و زیتون و درت دیزاین کنید 😋😋
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥐 😋
#پیراشکی
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم .
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
گلسازی با بادکنک ☺️ 👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ماکارونی_صدفی 🍝 😋
🔸اولین قدم آماده کردن مرغمونه البته میتونین این غذا رو با گوشت هم درستش کنین . پیازمونو مکعبی خرد میکنیم و داخل روغن تفتش میدیم مرغمونو مکعبی خرد میکنیم بهش اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای و ادویه کاری و گشنیز و زیره و پاپریکا و نمک و فلفل و عصاره مگی گوشت و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم و از روی حرارت برش داشتم ریختمش داخل یه بشقاب و داخل همون ظرفی که باهاش مرغو تفت دادم ، دو قاشق سس گوجه ریختم و سه پیمانه کرم خامه ای (دستور در اخر کپشن) اضافه کردم. و روی حرارت گذاشتم.ماکارونی صدفیا رو به همون روشی که روی بسته ش نوشته اماده و ابکش کردم و بهش اضافه کردم ، بعد داخل یه ظرف پیرکس مخلوط مرغ و ماکارونی و یک مشت پنیر موزارلا اضافه کردم گذاشتمش داخل فر و فقط حرارت بالا رو روشن کردم وقتی روش طلایی شد از فر در آوردم و داخل ظرف سرو ریختم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل مو جذاب 😊 👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #شامی_فلفل_کبابی 😋
مواد لازم:
گوشت چرخ شده
پیاز رنده شده یک عدد
فلفل کبابی یکی دو عدد خیلی ریز خورد شده
تخم مرغ یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
سماق نصف قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
فلفل ها رو روی شعله ی گاز کباب کنید و ریز خورد کنید حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدین و مثل کتلت تو دستتون شکل بدین و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید و از تابه بردارین
حالا دو قاشق رب گوجه رو داخل همون روغن تفت بدین
حدودا دو لیوان آب جوش اضافه کنید سپس شامی ها رو داخل سس گذاشته، کمی آبلیمو، نمک و فلفل بزنید و اجازه بدید نیم ساعت روی شعله بمونه تا جا بیفته
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
این شامی رو هم میتونید با کته سرو کنید هم با نون، البته چنتا فلفل کبابی و سیب زمینی سرخ شده هم که باشه عالیه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#باقالی_پلوباگردن_باسالادسبز😋
عزيزان طرز پخت ماهيچه يا گردن گوسفند به اين صورت من درست ميكنم👇
ابتدا پياز فراوان در حدود دوتا درشت رو با خرد كن ،،خرد ميكنيم ،وخوب سرخ مي كنيم وبعد زردچوبه وادويه وماهيچه يا( گردن گوسفند )رو اضافه ميكنيم وآب ميريزيم نه زياد، و آب گوشت كه جوش اومد زعفرون مي ريزيم وبه همراه برگ بو و رزماري وچوب دارچين اضافه كردم تاخوش عطر و خوش طعم شد ، و بعد از پخت به ميزان لازم نمك ميزنيم .
باقالي پلو رو هم به اين صورته👇 ابتدا برنج خيس خورده را در آب جوش ميريزيم تا بجوشد و باقالي رو كه از قبل پختم در دقايق آخر به برنج اضافه ميكنم و بعد برنج رو آبكش كرده و بعد شويد تازه به برنج اضافه ميكنم و ته قابلمه روغن گذاشته و برنج رو در قابلمه ميگذاريم زماني كه برنج رو ميخواهم دم كنم دارچين توي برنج ميريزيم تا برنج دم بكشه . ويه نكته ديگه باقالي پلو هم بايد با شويد تازه درست كنم وگرنه باقالي پلو بهم مزه نميده.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
تزئین زیبای گوجه و خیار 😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
شکلات مغزدار و آجیلی 😍
مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید.
در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید.
تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید
سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
آخه لاک انقد دلبر و گوگول🤤🤤
یه کانال آوردم پر از #فانتزیجات و #گوگولیجات جذاب و دلبرررر 🤩😎
با قیمت #مفت 😳
یه دورهمی مخصوص شما دخترای باحال😁👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
#قابل_اطمینان
مورد تایید کانال ما 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش گلهای بهاری با پارافین😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دلمه_کلم 🥬 😋
🔸برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل مو ساده و شیک😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ژله_خالخالی 😋
🔸1.برای قسمت های قهوه ای (خال ها) پاناکوتا وانیلی رو درست کنید. جدا توی یه سینی از پاناکوتا بریزید وقتی کاملا بست. بعد با کاتر دایره قالب بزنید بعد به دیواره ظرف بچسبانید. (کف سینی مشما بندازید و مشما رو هم چرب کنید) و بعد پاناکوتا شکلاتی رو درست کنید وقتی سرد شد. توی قالبتون بریزید. (محض احتیاط برای کنده نشدن دایره ها می تونید پاناکوتا شکلاتی رو در چند مرحله بریزید)
پاناکوتا_وانیلی: شیر 2 لیوان، شکر 7 قاشق غذاخوری، خامه صبحانه 5 ق غ، ژلاتین 2 ق غ، آب 1 استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت
بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸