🌸 🌸 #رولت_خرما 😋
▫️خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
▫️آرد ۱ لیوان
▫️گردوی نگینی نیم لیوان
▫️پودر زنجبیل ، دارچین و هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری
▫️روغن به میزان لازم
▫️کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
🔸خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم کره آب شده را اضافه و روی کیسه فریزر پهن می کنیم روش دوباره يك کیسه فریزر ديگه پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدیکه آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش میکنیم و صاف میکنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعد از رول شدن دوباره باز کنید گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کرم_لیوانی_سه_رنگ😍😍
ویژه افطار🌙
زرده تخم مرغ 4عدد(80گرم)شکر 1/2پیمانه(75گرم).وانیل شکری 1/4ق چ.ورقه ژلاتین 4عدد.شیر 1و1/2 پیمانه(240 میلی لیتر).کاکائو 1ق س (4گرم).زعفران سائیده وحل شده در آب 1/2ق چ.
طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ راباشکرووانیل هم بزنید تا سفید وکشدارشود.ورق ژلاتین راحدوددودقیقه در آب سرد حل کنید.شیر راروی حرارت قرار دهید تابه جوش آید وژلاتین روبهش اضافه کنید سریع به هم بزنید تا ورقه ژلاتین در شیر حل شود.شیر وزرده تخم مرغ رو مخلوط کنید.کرم رابه سه قسمت تقسیم کنید یک قسمت ساده .یک قسمت رازعفران زده.یک قسمت را کاکائو بزنید .سپس یک قسمت رابه دلخواه انتخاب کنید داخل لیوان بریزید وکمی داخل فریزر بگذارید تا تقریبا خودش رابگیرد بعد رنگ بعدی راریخته وهمین طور ادامه دهید تا قسمت آخر ودر یخچال قرار دهید تاکرم سفت شود.
نکته.ورقه ژلاتین نباید در شیر بجوشد زیرا دراین حالت شیر بریده بریده میشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#استند_شیک_بساز
برای جاقاشق و کارد یا نبات و مزه، سه سوته میتونی درست کنی
لیوانی که استفاده کردم جنسش پلاستیکی بود، که کلا کار کم خرجی شد، میتونید بجای دستگیره کریستال، با مسوار پاپیون درست کنید و به قسمت بالا لحیم کنید.
این نوارچسب رو میتونید از لوازم هنری یا خرازی یا لوازم التحریر تهیه کنید.
اسپری مشکی مات تک گل استفاده کردم، بی نهایت نمایه زیبایی به کارم داد.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #سمبوسه_باساندویچ_ساز
چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید.
مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ته_چین_مرغ تکنفره
میخوام رسپی ته چین مرغ تکنفره و در مقدار کم رو بزارم که دوستان درخواست کرده بودن که بسیار برای مهمانیها و مراسم شیک و مناسبه😍
برنج یک پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
ماست دو تا سه قاشق غذاخوری
زعفران مقداری
پیاز داغ مقداری
سینه مرغ پخته شده نصف سینه
زرشک مقداری
و اما روش تهیه👇
اول برنج را به حالت آبکشی درست کرده
و سپس توی ظرفی زرده تخم مرغ، ماست و زعفران و کمی نمک و کمی روغن مایع رو اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم.
بعد برنج رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کرده.
بعد مرغی رو که از قبل پختین رو ریش ریش کرده هم میتونین به همینصورت ساده استفاده کنین و هم میتونین با کمی کره,نمک,فلفل,و خیلی کم پودر سیر تفت بدین تا خوش عطر بشه.
خوب حالا قالب مورد نظرتون رو چرب کرده بعد نیمی از مخلوط ماست و برنج رو توش ریخته و مرغ ها رو روی برنج میریزیم تا یکنواخت سطح برنج رو بپوشونه,من از کمی پیاز خلالی سرخ شده هم همیشه استفاده میکنم که طعمشو عالی میکنه و همچنین کمی زرشک تفت داده شده و بعد بقیه برنج رو ریخته و روی مرغها را با برنج کامل میپوشونیم.
روی قالب رو فویل آلومینیومی کشیده چند سوراخ میزنیم روش
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده
بلند شو و زندگی را معنا کن
فردای تو نهفته در امروز تو است
پس امروز رو خوب بساز تا
فردایی عالی داشته باشي
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #خورشت_مرغ_و_بادمجان
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه.
بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم.
پ ن: برای #ته_دیگ تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل موی جذاب 😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
خب برای تهیه این شربت دلبر و مفید نیاز داریم به 👇
گل پنیرک
عسل
آبلیمو
گلاب
زعفران
یخ
خب میزان مواد مورد نیاز کاملا بستگی به تعداد لیوانهایی داره که شما میخوایین درست کنید (همیشه گفتم که این میزان موادی که من میگم برای ۴نفر هست )
برای هر لیوان ۱ق غ 🍯 عسل و نصف ق غ گل پنیرک و چند قطره گلاب وچند تکه یخ نیاز داریم .
اول گل پنیرک رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید وبذارین کنار تا رنگ بده بعد عسل رو داخل لیوان بریزین روی عسل چند تکه یخ بندازین و آب گل پنیرک رو روی یخ بریزین
🚫نکته :من برای عکاسی کل لیوان رو پر یخ کردم که نمای زیباتری داشته باشه اگه مثل من ظرفتون رو پر از یخ کنید عسل حل نمیشه و چند ساعت زمان میبره و تا اون موقع رنگ شربتتون هم حالت زعفرونی به خودش میگیره 🚫
💖خب اگه میخوایین شربتتون صورتی طور بشه در حد چند قطره خیلی خیلی کم آب لیمو ترجیحا تازه به شربتتون اضافه کنید.
💚اگه میخوایین رنگ شربتتون سبز بشه چند قطره زعفرون به شربتتون اضافه کنید.(اسلاید آخر رنگ سبز کاملا مشخصه)
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
از جعبه های تمیز برای نظم بخشیدن به کابینت خود استفاده کنید
با همین ترفند یک کفش ارزان یا جیب هم اندازه در کابینت ببرید ، میتوانید همه چیز از جمله اسفنج تا حشره کش ها را در ان ها بگذارید. سعی کنید یک پلاستیک را انتخاب کنید که از گذاشتن اشیا خیس درآنها خیالتان راحت باشد.
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
برای داشتن دکوراسیون شیک, حتما نباید هزینه ی زیادی بکنید فقط کافیه کمی سلیقه به خرج بدین😍
از این ایده راحت و زیبا برای دکور منزلتون استفاده کنید👌
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
دم اسبی دلبررررر 😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده
بلند شو و زندگی را معنا کن
فردای تو نهفته در امروز تو است
پس امروز رو خوب بساز تا
فردایی عالی داشته باشي
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
با میخ و نخ روی چوب طرح گلدون یا بطری رو به صورت برجسته درست کنید و توش چندشاخه گل بزارید خیلی قشنگ میشه
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
دم اسبی دلبررررر 😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل موی سه سوته😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #محلبی شکلاتی با موز🍌🍫
1لیتر شیر
2عدد موز
2عدد زرده تخم مرغ
1لیوان شکر
3 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
2 قاشق سوپخوری آرد
مقدار کمی وانیل شکری
1استکان شکلات شیری
1پاکت خامه مایع بدون شکر
بیسکوییت پتی بور
برای تزیین انار موز و میوه فصل
موز را در ظرفی له کنید و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه شیر ، نشاسته ،آرد،زرده تخم مرغ , شکر ,وانیل
و پوره موز را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید و مداوم هم بزنید تا محلبی قوام بگیرد (به غلظت فرنی)
و آن را بپزید.وقتی محلبی قوام گرفت و پخت از روی شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
در آخر خامه را نیز اضافه کرده و تا به اندازه ای که غلیظ شود و قوام پیدا کند آن را بپزید .محلبی پخته شده را در مخلوط کن بریزید و یا با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.در کف کاسه یا جامهای پذیرایی ابتدا بیسکوییت پودر شده(در غذاساز) بریزید و سپس روی آنها محلبی بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت بریزید و در آخر با میوه تزیین کنید و در یخچال استراحت دهید تا سرد شود و سرو کنید .نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#درست_کردن_رنگ_خوراکی_سالم
چند عدد لبو رو به صورت کالباسی برش داده و طی چند روز در آفتاب یا با میوه خشک کن خشک کنید قطعات خشک شده رو با آسیاب پودر کنید برای تزیین ماست یا رنگی کردن برنج استفاده کنید
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
ایده گلهای دکوراتیو 😊
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش گیره مرواریدی😊👌
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده طراحی ناخن 😊👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ترافل_چیپس_شکلاتی
کیک کاکائویی600 گرم
خامه صبحانه 1 بسته 200 میلی لیتری
شکلات تلخ 50 گرم
شکلات شیری 50 گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه2 قاشق غذاخوری
برای روی ترافل:
شکلات چیبسی سفید و شکلاتی
طرز تهیه:
ابتدا خامه را روی حرارت گذاشته تا گرم بشه. وقتی گرم شد خاموش کرده و شکلات های شیری و تلخ را به خامه اضافه و مخلوط میکنیم تا شکلات اب بشه.کیک را خرد کرده و مخلوط خامه وشکلات را روی کیک بریزین و مواد را مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه. از خمیر به اندازه دلخواه برداشته گرد کنید و روش رو شکلات چیبسی سفید یا رنگی بزنید و یه ساعت بذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸