eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.8هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃 با نگین های ریز و درست کیفتون رو از سادگی دربیارید حالا کیف مجلسی زیبا دارید ☺️ 👛 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ایده زیبا با قاب کهنه و پارچه توری 😍👏 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 مدل مو شیک 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 نظم دهی زیبا به داخل کابینت 👏 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 باقوری و نعلبکی اضافی 😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت زیبا با دوچرخه ☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 آموزش کیف فانتزی😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 برای تزیین رولت های خونگی میتونید با آرد خمیر درست کنید مقداری رنگ غذا داخل خمیر بریزید و حلزون های زیبایی خلق کنید 😋 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
لپه گوشت خورشتی پیاز لیمو عمانی سیب زمینی زردچوبه..زعفران..نمک..دارچین.. (من از ادویه مخلوط مخصوص خورشتی هم استفاده میکنم) گوشت رو به همراه پیاز خوب سرخ میکنیم و در آخر زردچوبه میزنیم بعد از اینکه گوشت پخت لپه رو که از نیم ساعت قبل خیس کرده بودیم حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت میدیم و یکم زرچوبه و یه تیکه چوب دارچین میریزیم بعد از اینکه تقریبا لپه پخت لیمو عمانی رو که نیم ساعت قبل خیس کردیم تا تلخیش گرفته بشه به لپه اضافه میکنیم بعد از اطمینان از پخت لپه یه پیاز دیگه رو خوب سرخ میکنیم و با رب خوب تفت میدیم و اضافه میکنیم و میذاریم جا بیافته پ ن1: زعفران با دست و دلبازی پ ن 2: یادتون نره قبل از سرو چوب دارچین رو بیرون بیارید پ ن 3: سیب زمینی رو هم خلال کردم و بعدم سرخ کردم حتما این بار به این روش امتحان کنید پشیمون نمیشید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
با پیچیدن کاموا دور شاخه های خشک منظره زیبایی توی خونه درست کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ترشی بادمجان کبابی🍆 سه تا بادمجان و سه تا گوجه رو کباب میکنیم پوستشون رو جدا میکنیم. بادمجان و گوجه رو ساطوری یا له میکنیم. سیر فراوان رو رنده میکنیم. با سرکه و نمک و کمی شکر مخلوط میکنیم. فلفل قلمی تند و سبزی خشک یا تازه دلخواه هم ریز میکنیم و مخلوط میکنیم(من نعناع و ریحان خشک ریختم) این ترشی همون روز قابل استفاده است. ولی برای خوشمزه تر شدن چند روز بعد ازش استفاده کنید.ریختن شکر و فلفل سبز دلخواه هست. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸