#خاص_باشید 🍃
با نگین های ریز و درست کیفتون رو از سادگی دربیارید حالا کیف مجلسی زیبا دارید ☺️ 👛
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خلاقیت_جالب
ایده زیبا با قاب کهنه و پارچه توری 😍👏
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #مدل_مو
مدل مو شیک 😊 👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
نظم دهی زیبا به داخل کابینت 👏
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
باقوری و نعلبکی اضافی 😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
خلاقیت زیبا با دوچرخه ☺️
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش کیف فانتزی😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
برای تزیین رولت های خونگی میتونید با آرد خمیر درست کنید مقداری رنگ غذا داخل خمیر بریزید و حلزون های زیبایی خلق کنید 😋
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خورشت_قیمه_بادمجون
لپه
گوشت خورشتی
پیاز
لیمو عمانی
سیب زمینی
زردچوبه..زعفران..نمک..دارچین.. (من از ادویه مخلوط مخصوص خورشتی هم استفاده میکنم) گوشت رو به همراه پیاز خوب سرخ میکنیم و در آخر زردچوبه میزنیم بعد از اینکه گوشت پخت لپه رو که از نیم ساعت قبل خیس کرده بودیم حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت میدیم و یکم زرچوبه و یه تیکه چوب دارچین میریزیم
بعد از اینکه تقریبا لپه پخت لیمو عمانی رو که نیم ساعت قبل خیس کردیم تا تلخیش گرفته بشه به لپه اضافه میکنیم بعد از اطمینان از پخت لپه یه پیاز دیگه رو خوب سرخ میکنیم و با
رب خوب تفت میدیم و اضافه میکنیم و میذاریم جا بیافته
پ ن1: زعفران با دست و دلبازی
پ ن 2: یادتون نره قبل از سرو چوب دارچین رو بیرون بیارید
پ ن 3: سیب زمینی رو هم خلال کردم و بعدم سرخ کردم
حتما این بار به این روش امتحان کنید پشیمون نمیشید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خلاقیت_های_جالب
با پیچیدن کاموا دور شاخه های خشک منظره زیبایی توی خونه درست کنید
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
ترشی بادمجان کبابی🍆
سه تا بادمجان و سه تا گوجه رو کباب میکنیم
پوستشون رو جدا میکنیم. بادمجان و گوجه رو ساطوری یا له میکنیم. سیر فراوان رو رنده میکنیم. با سرکه و نمک و کمی شکر مخلوط میکنیم. فلفل قلمی تند و سبزی خشک یا تازه دلخواه هم ریز میکنیم و مخلوط میکنیم(من نعناع و ریحان خشک ریختم) این ترشی همون روز قابل استفاده است. ولی برای خوشمزه تر شدن چند روز بعد ازش استفاده کنید.ریختن شکر و فلفل سبز دلخواه هست.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸