eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
😍 با رنگینک و شکلات، توت فرنگی هاتون رو خوشگل و خوشمزه تر کنید. میتونید از این سیخ های چوبی توت فرنگی دار در کنار شاخه های گل برای سبد آرایی سفره های یلدایی استفاده کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 مدل موی خوشگل😊👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🔸١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، ١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 😋 سیب زمینی های نصف شده رو به مدت ۸ دقیقه توی آب درحال جوش میریزیم و بعد ک تایمش تموم شد از آب درمیاریم و به ظرفی که حاوی چند قاشق روغن زیتون و دو قاشق سرکه و کمی سیر تازه له شده و پودر آویشن و نمک و فلفل هست انتقال میدیم و چند دقیقه میزاریم به حال خودش بمونه توی این مواد.. فر رو با دمای ۲۲۰ درجه گرم میکنیم و سیب زمینی ها رو میریزیم تووی سینی فر و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان پخت بهش میدیم.. فقط توی این فاصله چند مرتبه زیروروشون میکنیم که همه طرفش طلایی بشه.. .بلافاصله بعد از بیرون آوردن از فر میل کنید😋😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش گل کاموایی با کاموا و مداد😁 عالی 👌 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده بلند شو و زندگی را معنا کن فردای تو نهفته در امروز تو است پس امروز رو خوب بساز تا فردایی عالی داشته باشي ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
تکراریک فکر درذهن باعث باورکردنش میشود، وقتی انسان چیزی را به اندازه ی کافی باور کند، اتفاقات شروع میشوند شما درطول روز به چه چیزهایی فکر میکنید؟؟ ❤عشق یانفرت ❤موفقیت یا شکست ❤خوشبختی یا بدبختی ❤فراوانی یا کمبود ❤بخشش یاانتقام انتخاب باشماست! شبتون بخیر ❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍هروقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕ و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇 روزتون بخیر❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 کاردستی خیلی جذاب برا بچه ها😊👌 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🥪 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ارد:یک پیمانه شیر:یک پیمانه اب:یک پیمانه شکر:یک پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه گلاب:یک چهارم پیمانه عرق هل:یک قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ:به مقدار لازم ارد رو یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم داخل تابه نچسب مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره (دقت کنید اصلاااا رنگ ارد تغییر نکنه) بزارید خنک بشه ارد رو الک کنید ودوباره بریزید داخل تابه روغن مایع رو بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم هم بزنید تا گرم بشه یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه وبا لیسک یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید حالت خمیر لطیف ویکدست پیدا میکنه بیست دقیقه روی شعله ملایم مداوم هم بزنید. در این فاصله اب وشکر رو مخلوط روی حرارت بزارید تا ریز ریز قل بزنه نیاز به غلیظ شدن شربت نیست در انتها که شکر حل شد حرارت رو خاموش گلاب وهل وزعفرون رو اضافه کنید مخلوط ارد وشیر وروغن رو هم حتما مداوم هم بزنید بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت هم زدن شربت رو کم کم (یکدفعه اضافه نکنید) در حین هم زدن اضافه کنید ومخلوط کنید حرارت رو خاموش کنید ومرتب هم بزنید کمی تابه رو گهواره کنید(تکان دادن تابه به چپ وراست) این حلوا شلتر از حلوای زعفرونی هست خیلی خوش طعم وخوش عطره نکته؛در تمامی مراحل کار حرارت ملایم باشه حتمااا واز هم زدن مخلوط آردی غافل نشین ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش گل کاغذی ساده و فوق العاده زیبا🌹🌹🌹 با ربان هم میتونید درست کنید😉😍 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین و راحتترین حلواهایی که میتونید درست کنید همین بوشهری که میدونم عاشقش میشید🤗 نکته ای که باید رعایت کنید 👇 از موقعی که شروع به هم زدن حلوا می کنید باید دقت کنید که جهت هم زدن فقط از یک جهت باشه (مثلااگر در جهت عقربه ی ساعت هم میزنیم تا اخر پخت حلوا همون جهت هم بزنیم😊 مواد لازم برای شربت شکر یک لیوان آب یک سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان زعفران غلیظ یک قاشق ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 خودت لباس زیر بدوز اونم با گیپور😊👌 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
کلیدِ تمامِ خوشی ها، رنج ها و درد ها دستِ خود توست! اگر بخواهی تمام آهنگ ها قشنگ می شوند. پیاده روها و کافه های شهر خاطره ساز می شوند. اگر بخواهی دلت از تنهای نمی پوسد و ناگفته ها در دلت تلمبار نمی شوند! خودَت! خودت را بخواه! خودَت حالِ خود را بساز! مهم خواستن است! بخواه! ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍨 😋 ▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ ▫️آب سرد ۴ لیوان ▫️شکر یه لیوان ▫️گلاب نصف لیوان ▫️کره یه ق غ خ ▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ ▫️خلال بادم به مقدار لازم ▫️زرشک به دلخواه 🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 شامل سیب زمینی آب پز عدس پخته وکمی سویا خیس شده عدس وسکیا رو میکس به همراه تخم‌مرغ سیب زمینی رنده بعد من سیر ریختم ادویه کتلت بعد اویشن‌ی کمی ارد سوخاری یا ارد معمولی پودر زیره ویک یا دوقاشق شیر نمک 😻😻😻 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بيسکوئيت سیب زمینی 😊👌 درست کن و لذت ببر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 یه بافت موی دلبرونه 😊 👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 جاشمعی دیواری که با چوب و سنگ های کوچک میتونید به راحتی درست کنید شما به دو تخته چوب یکی برای پشت کار و دیگری برای زیر شمع احتیاج دارید که با کمک منگنه صنعتی یا میخ و چسب چوب میتونید ای دو تخته رو بهم فیکس کنید و بعد سنگهایی که با وارنیش یا اسپری کیلر تمیز و براق کردید و با چسب 123 یا چسب چوب یا چسب های محکم دیگه میتونید به تخته بچسبونید و و در انتها مجدد کیلر به کل کار بزنید برای جلای بیشتر. حالا شمع های قشنگتون و روش بزارید (سنگها میتونن یک رنگ باشن یا با رنگبندی متفاوت باشن. بهتره از سنگهای صیقلی و صاف و کوچک استفاده کنید. میتونید از اسپری های رنگ نقره ایی، طلایی و سفید و مشکی و یا هر رنگ دیگه ایی برای یکدست کردن رنگ سنگها استفاده کنید ) ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 آموزش میز آیینه ای من چند وقت پيش از يه ابزارفروشي كه ظاهرا زنجير چرخ و چنين مواردي داشت و داخل مغازه پر از قرقره كابل و زنجير بود يه قرقره گرفتم كه رايگان دادن و بعد توي گوگل سرچ كردم و ديدم چقد كاراي جالبي انجام شده با اين قرقره ها. از اونجايي كه قرقره من ظاهرش خيلي ترتميز نبود من تصميم گرفتم اينه بزنم اگه ظاهر قرقره تميز باشه يا اهل بتونه كاري و اصلاح قبل از رنگ باشين، با رنگ هم خيلي جذاب ميشه. پ.ن: دوستان اين قرقره ها رو لوازم الكتريكي ها هم ديدم كه دارن برا سيم هاشون ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مقدار موادی که میگم برای این ظرف من شد، شما اگر خواستید مواد رو نصف کنید و از ظرف کوچک تری استفاده کنید❤️ . مواد لازم :👇 آرد سه لیوان خرما هسته گرفته یک لیوان پودر هل یک قاشق چایخوری پودر دارچین یک قاشق چایخوری پودر قند نصف لیوان (در صورت تمایل) کره 300 گرم پودر نارگیل، پودر پسته، کنجد، پودر دارچین برای تزیین طرز تهیه :👇 اول از همه کره رو میذاریم تا ذوب بشه، سه لیوان آرد سفید رو داخلش الک میکنیم و مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. در ابتدا موادمون کمی سفته، بعد از چند دقیقه تفت خوردن، آرد سبک میشه و روغن پس میده. هر وقت به رنگ دلخواه در اومد پودر دارچین و پودر هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. در اینجا میتونید پودر قند رو هم بریزید (من اضافه نکردم به خاطر شیرینی خرما) ولی بریزید بهتر و خوشمزه تر میشه😋 از روی حرارت برمی‌داریم و کف ظرف رو مقداری از مواد رو میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و خرماها رو میچینیم روش، دوباره مابقی مواد آردی رو میریزیم و سطحش رو کامل صاف میکنیم. با پودر دارچین و کنجد و پودر پسته تزیین میکنیم. خیلی خیلی مقوی و خوشمزست دم جنوبی های خونگرم‌مون گرم 👏 واقعا بی نظیره👌😍😋 پیج f.mohamadkhani ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🥘 😋 🔸مقداری آلو رو از سه چهار ساعت قبل خیس میکنیم یه دونه پیاز خردشده رو با یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه و فلفل تفت میدیم حالا تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم حالا به مرغمون نمک و دو تا دونه برگ بو اضافه کرده و به مقدار کافی آبجوش میریزیم تا بپزه آلوهای خیس خورده رو میشوریم و میذاریم کنار حالا مرغمون پخته ،زیرشو خاموش میکنیم یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کمی فلفل تفت میدیم وقتی سرخ شد تکه های مرغ پخته رو توی تابه میذاریم و روشون زعفرون میریزیم و سرخشون میکنیم حالا آلوهای خیس خورده رو به همراه آب مرغ اضافه میکنیم برای پخت آلوها کمی آب به خورشت اضافه میکنیم مقداری زرشک پاک شده و شسته رو با کره و گلاب تفت میدیم حالا مقداری آبغوره و زرشک تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم جابیفته و نوش جان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
میدونی دل شکستن که مهم نیست، آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه و‌ براش تجربه بشه...📸 میدونی چی مهمه این وسط؟ اینکه دلت از کسایی میشکنه که یه روز برای اینکه دلشون نشکنه جایی ،دور قلبشون با دستات حصار کشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه... <این خیلی یه جوریه!> 🖤 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸