eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.9هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 ایده عکاسی ماهگرد از نوزاد😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش کارت پستال گل برجسته😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با سیمان و کاور لامپ شما می تونید یه گلدون خوشگل بسازین براى اینکه کارتون تمیز و بی نقص باشه با سمباده گلدون رو صاف کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 یک بسته پودینگ كاكائویی و ۳ لیوان شیر کاکائو را مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا یکدست وبه غلظت فرنی حتی غلیظ تر شود ، در آخر ۲۵ گرم کره و در صورت تمایل ۲ ق غ خامه اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود حین خنک شدن هم بزنید از مواد شكلاتی به بیسکویت ها بزنید و یکی درمیان به هم بچسبانید . به مابقی مواد شکلاتی ۵۰ گرم شکلات تلخ ذوب شده اضافه و مخلوط کنید و بالا و طرفین بیسکویت ها را پوشش دهید و به مدت ۶-۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید جایگزین پودینگ 👇👇 ۳/۴لیوان شکر ، ۲ق غ آرد سفید ، ۲-۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳-۴ق غ پود کاکائو را باهم مخلوط سپس ۳ لیوان شیریا شیر کاکائو به آن اضافه و مخلوط تا مواد در شیر حل و از صافی عبور دهید و روی حرارت ملایم مدام هم برنید تا غلیظ شود. مدام هم بزنید تا خامی آرد و نشاسته گرفته شود، گلوله نشود و ته نگیرد تا زمانی که به غلظت فرنی برسد ، در آخر ۲۵ گرم کره و در صورت تمایل ۲ ق غ خامه و کمی وانیل یا گلاب اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود حین خنک شدن هم بزنید تا روی آن نبندد . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت های جالب برای تزیین حیاط😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین الویه😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍅 😋 🔸چهار عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید تخمه هاشو هم جدا کنید با چهار عدد سیر رنده شده، نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، چند برگ ریحان تازه، نمک و فلفل و آویشن، کمی پاپریکا و دو قاشق روغن زیتون توی دستگاه غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید مخلوط رو در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزه و آب اضافیش تبخیر بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی هم به بهتر شدنه رنگش کمک میکنه، نمک و فلفلشو اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید. این سس خوشمزه رو برای انواع پیتزا میتونید استفاده کنید و روی خمیر بمالید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🔸۱/یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدین تا نرم شه بعد دو عدد سیر رنده شده و زردچوبه و فلفل رو اضافه کنیدو بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدین بعد از ده دقیقه فلفل دلمه خرد شده رو به گوشت اضافه کرده و هم بزنید ۲/وقتی فلفل ها نرم شدن دو قاشق رب گوجه اضافه کنید.نمک بزنید و بعد از تفت دادن خاموش کنید ۳/بادمجونارو نواری برش بدین و نمک بزنید و توی روغن سرخ کنید و روی دستمال بزارین تا روغنشون گرفته شه ۴/حالا دو تا از برش های بادمجونارو بصورت + روی هم قرار بدین و از مواد گوشتی وسط اون قرار بدین و بقچه پیچش کنید(فیلمشو استوری میزارم) و با خلال دندون فیکسش کنید ۵/برای درست کردن سس توی تابه یک پیاز کوچیک رو ریز خرد کنید و یک سیر رو رنده کنید و تفت بدین و نرم ک شد دو قاشق رب گوجه اضافه کنید نمک و فلفل بزنیدبعد از ۵دقیقه تفت دادن دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدین جوش بیاد و یه مقدار غلیظ شه بعد بقچه های بادمجون رو توی سس بچینید و اجازه بدین یه ربع روی اجاق بمونه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 💞 اگه پرده اتاقتون ساده هست میتونید با دوختن پم پم های رنگارنگ اون رو زیبا کنید 👌☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
یک لیوان آرد سفید یک لیوان آرد برنج یک دوم لیوان آرد نخود ۲لیوان شکر ۲لیوان آب و گلاب ۵۰ گرم کره روغن مایع یک پیمانه زعفران و هل به مقدار لازم تهیه شهد : شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر باز شود اما نباید بجوشد و بعد هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم.و بعد از روی حرارت برمیداریم. روغن را در تابه میریزیم تا گرم شود.بعد آرد سفید را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. در مرحله بعد آرد برنج را اضافه میکنیم.در نهایت آرد نخود را اضافه میکنیم و بعد کره را اضافه میکنیم.و تفت میدهیم. در مرحله بعد شهد را کم کم اضافه میکنیم و بعد روی شعله قرار میدهیم و انقدر هم میزنیم تا از تابه جدا شود. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 برای رنگ کردن‌ بطری های دورریختنی ابتدا طرح موردنطرتون رو روی شیشه بچسبونید بعد کل شیشه رو با قلم مو و رنگ اکریلیک یا اسپری رنگ کنید وقتی رنگ خشک شد طرحتون رو از روی شیشه جدا کنید 👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ایده آشپزی 👩‍🍳 گوشت مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ پیاز رنده شده کره و ادویه مورد علاقتون مخلوط کنید داخل نایون بریزید و به شکل کالباس حالت بدید و بزارید آبپز بشه بعداینکه کامل پخت داخل تابه تفت بدید 😋😉 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
باقلای بدون پوست: دو پیمانه گوشت گوسفندی خرد شده  پیاز: یک عدد  شوید تازه خرد شده: 300 گرم  سیر: سه حبه حبه  نمک، فلفل، کره یا روغن و برگ بو: به میزان لازم زردچوبه: یک قاشق چایخوری  زعفران دمکرده: به میزان لازم  غوره یک پیمانه رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری طرز تهیه پیاز را خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم. گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. سیر و برگ بو را افزوده، نمك و فلفل زده و اجازه می‌دهیم با کمی آب بپزد. کمی مانده به پخت کامل گوشت، باقلای پخته شده، زعفران غوره و شوید را می‌افزاییم، سپس رب گوجه‌فرنگی را تفت داده و اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل از کمی آبغوره بجای غوره به عنوان چاشنی استفاده می‌نماییم. این خورش را با پلوی زعفرانی سرو می‌کنیم. پینوشت: این خورش واقعا خوشمزه و متنوعه من باقلارو توفصلش فریز کردم ؛ میتونین از باقلای خشک هم استفاده کنین ولی قبلش باید کاملا باقلا بپزین و به خورش اضافه کنین. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍐 😋 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️شکر ۱ لیوان ▫️آرد۲/۵ لیوان ▫️بیکینگ پودر ۱ ق غ ▫️ماست سفت۳/۴ لیوان ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️دارچین و گلابی 🔸اول شکر وتخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم. بعد روغن و ماست و اضافه میکنیم هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم. گلابی ها رو ورقه نازک ببرید و دورتادور قالب بچینید مایه کیک رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. درصورت دلخواه یه کم شکرروش بپاشید و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ، حرارت پایین، حدود ۴۰-۴۵ دقیقه میذاریم بپزه. میتونیدفقط روی کیک رو گلابی بچینید و دور کیک گلابی نذارید مایع این کیک کمی سفته نگران نباشید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 جذاب ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
بخاطر میخی ، نعلی افتاد بخاطر نعلی ، اسبی افتاد بخاطر اسبی ، سواری افتاد بخاطر سواری ، جنگی شكست خورد بخاطر شكستی ، همه چیز نابود شد و همه اینها بخاطر كسی بود كه میخ را خوب نكوبیده بود یادمان باشد که، هر كاربد ما حتی كوچك ، اثری بزرگ دارد كه شاید در همان لحظه ما نبینیم🌸🍃 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
[ زندگی واقعا ساده است، اما ما اصرار داریم آن را پیچیده کنیم، پس سخت نگیر .. 👩🏻‍🦰🧡] صبحتون زیبا 💚 ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 دکوری با گل و لیوان 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مواد لازم: شکر: یک و نیم پیمانه نشاسته: نصف پیمانه آب: دو و نیم پیمانه گلاب مخلوط شده با زعفران: نصف پیمانه کره: یک قالب کوچک۵۰گرم پودر هل: یک قاشق آجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید): نصف پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین طرز تهیه: _ابتدا نشاسته را در آب خوب حل می‌کنیم. _شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار می‌دهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود. _ کره را به آن اضافه کرده +نصف پ از آب دستور و حرارت ملایم تا حل شود _حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. _آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم می‌زنیم تا غلیظ شوند. _ گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. _حلوای آماده شده را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین می‌کنیم. ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 ایده کادوپیچی هدیه😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 این خوشگل و آسون رو واسه جشن امتحان کنین🎈🎈🎊🎉 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفید کننده و صورت و بدن😳 با استفاده تاثیر شگفت انگیزشو ببینین😍 پوست با یک ماه استفاده 😱 برای خرید محصول روی لینک زیر کلیک کنید😊👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2