فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
دوخت کوسن با شلوار جین😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
خلاقیت جالب کاغذی ☺️ 👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#اسفناج_پلو
#پلو_مخلوط
پیازو تفت دادم وگوشت چرخکرده رو اضافه كردم گوشت وپياز راباهم سرخ كردم و زردچوبه ودارچین وفلفل سياه ونمك و پودر غوره زدم و دو تا حبه سیر رنده شده بهش اضافه وسرخش كردم ،بعد زعفران پودر شده را اضافه كردم و هم زدم و بيبي اسفناجها رو بهش اضافه کردم تا سبزی با گوشت خوب مخلوط شود بعد شعله رو خاموش کردم مرحله بعد در یک قابلمه آب را به جوش آوردم سپس برنج خيس شده رو به قابلمه آب جوش اضافه کردم بعد از اینکه مغز برنج پخت آن را آبکش کردم بعد شوید خشک روبه برنج اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و یکدست شد
حالا برای تهدیگ یه کاسه جداگانه تخم مرغ و زعفرون با چنگال خوب هم زدم بعد دو قاشق ماست پرچرب و کمی نمک و روغن و یه کفگير برنج اضافه كردم و باهم خوب مخلوط کردم و توي قابلمه اول روغن ریختم بعد مایه تهدیگ رو ته قابلمه پخش کردم چند ثانیه صبر کردم تا خودشو بگیره بعد برنج بهش اضافه کردم و لای به لای برنج مایه گوشت و اسفناج ریختم و درشو گذاشتم تا بخار بكنه بعد شعله رو کم کردم
♦️دوستان عزیز اگر از بیبی اسفناج استفاده میکنید نیاز به خرد کردن نداره و اگر از اسفناج درشت استفاده میکنید یه کمی خرد کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#مربا_انار #مارمالاد_انار
سلام به دوستان نازنین و همراهان همیشگی مهربونم امیدوارم هر کجا که هستین در پناه امن الهی باشین
در مربای انار چون دونه های انار زیر دندون میاد خیلیا دوست ندارن برای همین میشه مارمالاد انار درست کنیم هم طعم خوب مربای انارو داره هم اینکه دونه نداره
مواد لازم
آب انارقرمز یک لیوان
شکر یک لیوان
پودر ژلاتین. یک قاشق مرباخوری سرصاف
برای تهیه ی این مربا آب اناری میخوایم که گوشت انار هم داخلش باشه برای همین اول انار هارو دون میکنیم بعد داخل مخلوط کن میریزیم و چند پالس می زنیم تا آب و گوشت انار از هسته ش جدا بشه سپس داخل یک سبد با سوراخهای درشت میریزیم و با دست یا یک کفگیر نرم صافش میکنیم تا هسته ها پشت صافی بمونن و آب و گوشت انار از صافی رد بشه ،مثل موقعی که لواشک درست میکنیم
سپس شکر رو به آب انار اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا غلیظ بشه ،در اواخر پخت وقتی میخوایم زیرشو خاموش کنیم ژلاتین رو در یک سوم استکان اب سرد مخلوط میکنیم و وقتی آب رو کاملا به خودش جذب کرد ،به مربا اضافه و خوب مخلوط ش میکنیم و بعد زیر مربا رو خاموش میکنیم ،این مربا باید در یخچال نگهداری بشه ، اگر بوی ژلاتین رو دوست ندارید میتونید بجاش از یک ورق ژلاتین استفاده کنید .ورق ژلاتین رو در آب سرد بذارید وقتی که نرم شد تو دستتون فشارش بدین تا آب اضافیش بره و باقی مراحل رو مثل پودر ژلاتین انجام بدین ،نوش جان.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
بہ هدفات فڪر ڪن🧘🏻♀
و بهشون قول رسیدن بدہ
تو هیچے از بقیہ ڪم ندارے
تو میرسے چون لیاقتت رسیدنہ
تو میتونے برو جلو و از هیچے نترس
هیچوقت دیر نیست!
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#اسنك 🥪
🔸برای این خوشمزه اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دلمه_برگ_مو 😋
برگ مو به مقدار کافی
سبزی دلمه(تره،شوید،مرزه)یک کیلو، برنج دو استکان، لپه یک و نیم استکان، پیاز یک عدد بزرگ،سیر یک بوته و عصاره گوشت یک عدد، ماست دو سه قاشق ،ادویه غذا و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گل سرخ به مقدار کافی
اول لپه رو میذاریم خوب بپزه،ولی وا نره ،بعد برنج رو با کمی آب میذاریم نیم پز بشه ،پیاز نگینی خرد شده رو با روغن فراوان سرخ کرده و لپه آبکش شده و برنج و سبزی و عصاره و ماست و ادویه ها و سیر رنده شده رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کف یه قابلمه رو دو سه لایه با برگ میپوشونیم بعد یه دونه برگ برداشته و از موادمون داخل طرفی که رگ داره میذاریم و به صورت بقچه میبندیم و به صورت مرتب توی قابلمه چیده و در آخر چند تا برگ روش میندازیم و یک لیوان آب میریزیم و روش گوجه سبز یا قوره میذاریم و با حرارت ملایم میذاریم تا زمانیکه برگها خوب بپزن
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#پلو_میگو
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
تزئین سالاد 😊 👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸