eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 یه گوشه دنج با پارچه حریر 👏😍 🎀 🌸 🎀 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفید کننده و صورت و بدن😳 با استفاده تاثیر شگفت انگیزشو ببینین😍 پوست با یک ماه استفاده 😱 برای خرید محصول روی لینک زیر کلیک کنید😊👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
💗 دختران حوا 💗
سفید کننده #سریع و #دائمی صورت و بدن😳 با #یکبار استفاده تاثیر شگفت انگیزشو ببینین😍 #سفیدشدن_دائ
دوستان این محصول خودم میفروشم محصولات بی نظیر دیگم دارم خواستید بیاید پی وی👇 🆔 @R71690 🆔 @t_tamas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براي درست كردن حلقه دور دستمال سفره مي تونيد از داخل دستمال كاغذی رولی استفاده كنيد.دورش نوار كنفي بپيچيد و بسته به رنگ ميز شام ي كه در نظر گرفتيد از گل هاي مصنوعي و حتي طبيعی استفاده كنيد☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
❣ آموزش ساخت و تزیین حروف دکوری که برای ساختش از چسب و پولک و مقوا استفاده شده 👏😉 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ادويه_جنوبی 🥣 تخم گشنيز دو پیمانه زيره سیاه دوپیمانه دانه فلفل سياه یک پیمانه چوب دارچين یک پیمانه زنجبيل تيكه اي یک پیمانه گل محمدی نصف پیمانه دانه هِل(باپوست) دو سوم ميخك چند دانه همه مواد رو باهم آسياب كنيد ابتدا مواد رو داخل هاون نیم کوب کنید تا به دستگاه فشار نیاد اين ادويه بسيار خوشبو و معطر هست و داخل انواع غذاهایی كه با ماهی و ميگو و مرغ و گوشت هست مورد استفاده قرار ميگيره ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸🍃🌸
🌸🌸 ایده تزیین میوه واسه کوچولوها 😋 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🦋 پروانه های کاغذی درست کنید و میز مهمونیتون رو خاص کنید 😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
تم خورشیدی شیک و کیوت ☀️💫 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ با یکم سلیقه و خلاقیت هر طرحی که دوست دارید روی لباستون بکشید 😉👖 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌿 با شیشه های رب یا خیار شور می تونید گلدان زیبا بسازید کافیه کمی خلاقیت به خرج بدید در تصویر با کنف این خلاقیت ایجاد شده شما می تونید علاوه بر کنف از ربان ، کامواهای رنگی و ... استفاده کنید 💋☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍃 یه ایده خوشگل برای کادو بردن گل یا سبزه 😍👏 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🎈 تم پاییزی کرمی و نارنجی🍂 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🕊 یک لایه نوار چسب رنگی رو به یک تیکه مقوا بچسبونید و حالت پر بهش بدید و به سیخ چوبی بچسبونید 🍃 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🎍🌸 با نخ و نی 😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
  مواد لازم:  گلابی یک کیلو  شکر یک کیلو آب سه لیوان  آب لیمو ترش دو ق غ بستگی به ذائقه تون میتونیدکم وزیادش کنید زعفران به میزان کافی  طرز تهیه:آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندازه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
❣ با تیکه های جین پادری بسازید برای اینکه پادری جمع نشه میتونید زیرش رو موکت بزنید 🔆 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
روی بشقاب نقاشی کنید،پشتشون رو گیر بچسبونید و به دیوار آویزون کنید و دیوارتون رو زیباتر کنید😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
واسه درست کردنش گوشت رو مثل مایه ماکارونی درست کردمو توش میتونیدبه سلیقه و ذائقه خودتون مواد اضافه کنید من فقط فلفل دلمه ای و ترخون اضافه کردم.بعد بادمجون های قلمی رو درسته سرخ کردم ...اینو بگم که بعد پوست کندن بادمجون و زمانی که میخوام تو نمک بخوابونم یه خط عمیق روش میزنم که بعد سرخ شدن کاملا مشخص باشه از کجا باز بشه .بعد از سرخ شدنشون شکمشو با گوشت پر کردم و توی ظرف چیدم و روش سس ریختم (رب گوجه رو کمی سرخ کردم و بهش آبلیمو+ادویه اضافه کردم و سر آخر آب)وظرف بادمجونارو توی فر گذاشتم 20 دقیقه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍃 هدیه متفاوت : تو یه قاب عکس بزرگ چند عکس کوچک به عنوان یادگاری 😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
روی بشقاب نقاشی کنید،پشتشون رو گیر بچسبونید و به دیوار آویزون کنید و دیوارتون رو زیباتر کنید😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده و آب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دادم تا خورشت جا بیفته برای ته دیگ برنج هم روغن رو کف قابلمه ریخته سیب زمینی چیده کمی از برنج رو زعفران ویک قاشق کنجد مخلوط کرده روی سیب زمینی ریخته وبا قاشق فشرده کرده وما بقیه برنج رو ریخته ویک ساعت دم گذاشتم برای چاشنی این خورشت بنا به ذائقه می تونین از آبغوره یا آبلیمو هم استفاده کنید از سیب زمینی سرخ شده هم موقع سرو میتونیین استفاده کنین ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍃 بادکنک با تور و روبان🎈 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😍 ایده نظم دهی به کابینت ✨ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
✍من برای تهیه این کشک و بادمجون ابتدا ۶ عدد بادمجان رو پوست کردم و یک ساعت توی آب نمک گزاشتم بعد آبکش کردم آبش که خوب رفت سرخ کردم . در ادامه ۳ عدد پیاز درشت رو خلالی کرده و پیاز داغ درست کردم بعد نصف بوته سیر رو برای تزئین خرد کرده و سرخ کردم و نصفش رو خیلی ریز کردم و جدا سرخ کردم و نعنا داغم جدا درست کردم .حالا بادمجون های سرخ شده با گوشت کوب میزنیم بعد مقداری از پیاز داغ ، نعنا داغ وسیر داغی که ریز درست کردیم رو در تابه میریزیم و بادمجان های کوبیده شده را به موادمون اضافه میکنیم بعد نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم نصف پیمانه گردو خرد شده ریز هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و کشک با نصف لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و به بادمجونا اضافه میکنیم و میزاریم تا جا بیوفته . کشک بادمجون در ظرف مورد نظر میریزیم و با پیاز داغ و گردو خرد شده و نعنا و سیر داغ و کشک زعفرونی تزئین کردم . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸