فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گلدان_بافتنی🤩🤩🤩
ایده واسه بافنده های عزیز👏
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
چه وقت انسان بزرگی هستیم؟
هرگاه از خوشبختی کسانی که دوستمان
ندارند، خوشحال شدیم....
هرگاه برای تحقیر نشدن دیگران
از حق خود گذشتیم....
هرگاه شادی را به کسانی که
آن را از ما گرفته اند هدیه دادیم.....
هرگاه خوبی ما به علت نشان دادن بدی دیگران نبود....
هرگاه کمتر رنجیدیم و بیشتر بخشیدیم.
هرگاه به بهانه ی عشق از دوست داشتن دیگران غافل نشدیم....
هرگاه اولین اندیشه ما برای رویارویی با دشمن انتقام نبود....
هرگاه دانستیم عزیز خدا نخواهیم شد، مگر زمانی که
وجودمان آرام بخش دیگران باشد....
هرگاه بالاترین لذت ما شاد کردن دیگران بود....
هـــرگــاه هـــمه چـیز بــودیــم و نگفتیم که همه چیز هستیم...
💕🍃🍃🌸💕💕🌸
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_گیرسرزیبا
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
افکاری که دربارۀ آیندۀ خود داریم، به منزله تیشه ای است که سنگ بنای زندگی آتی ما را می تراشد و شکل می دهد.
👤آنتونى رابينز
💕🍃🌸💕🍃🌸
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام نهار فوری 🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔۷ عدد متوسط
پیاز خرد شده 🧅 یک عدد بزرگ
فلفل سبز خرد شده 🌶یک عدد
زردچوبه ۱ ق غ
نمک🧂
پودر کاری 🥄 ۱ ق غ
پودر زیره ۱ ق غ
گشنیز خرد شده🍀 یک پیمانه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #حلوا_شیر_ارده 😋
▫️آرد دو پیمانه
▫️شیر دو پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️ارده نصف پیمانه
▫️روغن دو سوم پیمانه
▫️کره ۵۰ گرم
▫️وانیل یک ق چ
🔸آرد الک شده رو ده تا بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و دوباره الک میکنیم
کره و روغن داخل ماهی تابه ذوب میکنیم و آردو بهش اضافه میکنیم و بعداز مخلوط کردن آرد ارده رو هم اضافه میکنیم ۳۰تا ۴۰ دقیقه تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسیم
شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت میزاریم تا شکر داخل شیر حل بشه نیازی نیست بجوشه کنار میزاریم تا خنک بشه
بعداز سرخ کردن آرد شیر خنک شده رو بهش کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیر جذب آرد بشه و چند دقیقه بعد حرارت رو خاموش میکنیم و حلوا آمادست
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
دمنوش آلبالو🍒
من تو چای ساز درست کردم
آلبالوهارو ریختم اب جوش اضافه کردم و گذاشتم چند ساعت دم بکشه تا کاملا عصاره البالو دربیاد
در آخر اگه طعم ترش رو دوست ندارید یه نبات حل کنید داخل دمنوش😍
اگه البالو منجمد داشته باشید برای زمستون دمنوش البالوتون به راهه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزیین قاب گوشی
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده جالب با مروارید 😊👌
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸