غذاهای سنتی مثل قرمه سبزی و...علاوه بر خوشمزگی یه حس نوستالژی هم برای همه ی ما داره که منم علاقه زیادی به آماده کردن اینجور غذاهای سخت ولی خوشمزه دارم البته با رعایت تمامی نکات فنی...😄😍
.
سبزی(تره، شنبلیله ،گشنیز، جعفری و اسفناج به دلخواه) رو با شعله کم سرخ کردم. همزمان در ظرفی جدا پیاز داغ کردم و گوشت رو باهاش تفت دادم و ادویه شامل گرد لیمو زردچوبه فلفل چوب دارچین ریختم(رب گوجه فرنگی و انار به دلخواه )و لوبیا قرمز(یا چیتی) که از قبل خیس کرده بودم رو بهش اضافه کردم و لیمو عمانی. در آخر هم سبزی رو اضافه کردم و آب ریختم تا بپزه. نوش جان
❤️🧡💛💚💙💜
آرد سوخاری خانگی :
آرد سوخاری به چندین روش میتونید تهیه کنید ولی خوشمزه ترین روش اینه 😍
برای درست کردن آرد:
👇🏻
1-باید کناره های نان تست سالم و بدون کپک ک کمی ضخیم هستن رو برش بدیم.
2-کناره های نان تست رو توی یک سینی بچینید و در جایی بزارید ک کاملا خشک بشن.
3- حالا کناره های نان تست خشک شده رو داخل آسیاب کن یا بلندر بریزید و کاملا پودر کنید.
4-میتونید ادویه هایی ک دوست دارید به آرد اضافه کنید و توی تابه بریزید با حرارت کم تفت بدین. 🙋🏻♀️
آرد سوخاری شما آماده شد.
نوش جااااان... ❤️
👆🏻
میتونید وقتی آرد سرد شد داخل ظرف سربسته و توی یخچال نگهداری کنید ✔️
از این آرد برای انواع سوخاری ها و کتلت و کوکو و... استفاده کرد✔️
❤️🧡💛💚💙💜
#پيتزا_برگر #پیتزابرگر
🥳🥳🥳
ابتدا مواد ميانی رو درست میکنیم، من اول سينه ی مرغ رو مربعی ريز و با پیاز سرخ کردم، قارچ ،فلفل دلمه ای، ذرت و ادويه رو هم با مواد تفت دادم و نمک و ادويه و کمی پودر آویشن زدم.
سپس مقداری پنير پيتزا اضافه و تابه رو از روی حرارت برداشتم.
خوب حالا به يه بسته نون مینی همبرگر احتیاج داریم ،قسمت بالای نون ها رو مطابق تصاوير با کارد جدا میکنیم، خمير های داخل نون رو هم خالی میکنیم تا داخل نون ها حفره ايجاد شه
از مواد داخل حفرها رو پر کرده، پنير پيتزا ، کمی پودر آویشن و فلفل دلمه ای ريز شده میریزیم .
نون ها رو داخل سينی فر که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا پنیرها آب شوند.
سپس با انواع سس نوش جان کنين.
❤️🧡💛💚💙💜
#_پیراشکی_قاشقی 🥯 😋
🔸اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه.یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم
❤️🧡💛💚💙💜
#سالاد_نودل
نودل ٢عدد
فلفل دلمه اى رنگى ٢عدد
كنسروذرت ١قوطى
زيتون سبز يا سياه بدون هسته ١بسته
هويچ ٤عدد متوسط
كنجد براى تزيين
پيازچه خرد شد١٠ساقه
✍سس ها: خردل /عسل /سوياسس /روغن زيتون /ابليمو/نمك /فلفل /پودر سالاد
نودل رو به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش وبه همراه یک ق س روغن ميپزيم و بلافاصله داخل کاسه ی آب سرد میریزیم كه پخت متوقف شود بعد نودل ها را آبکش میکنیم و وقتی کامل آبش رفت آن را کنار بگذارید.
هويچ خرد شده را نيم بخار پز كنيد وبعد سرد كنيد بعد فلفل دلمه اى وزيتون سبز و پيازچه خرد شده را همه در كاسه ميريزيم ومخلوط ميكنيم.
براى سس:
دركاسه ي ديگر همه ي مواد مربوط به سس را ميريزيم وهمه رو خوب با هم مخلوط ميكنيم بعد سالاد نودل را در آن ميريزيم و مخلوط ميكنيم بعد روی آن کنجد می پاشیم و هر جوری که خواستید تزیین کنید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود وسپس ميل کنید.
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز آرامش را با بند بند وجودم از تمام هستى مى گيرم و نوازش هواى بهارى را شكر مى گويم !
خداى مهربان من
ممنونم كه فرصت مجدد زندگى كردن را به من دادى و چشمانم را به روى طلوع دوباره ى خورشيد گشودى !
❤️🧡💛💚💙💜
#کیک_شکلاتی_کافی_شاپی 😍😍
مواد لازم :
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک لیوان
آرد 2 لیوان
شیر یک و نیم
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 50 گرم طرز تهیه :
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید
در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید
تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید
دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه
اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه
فوق العاده خوشمزه اس
❤️🧡💛💚💙💜
#ایده_خلاقانه 💞
با نصب کردن آینه ها روی چوب دکور خونتون رو متفاوت کنید اینکار رو میتونید بدید به نجار براتون انجام بده 👌😍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
استفاده کاربردی از جعبه به عنوان کتابخانه
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
اگه قاب خالی دارید میتونید داخلش رو قفسه ای کنید و لاک هاتون یا هر چیز دیگه ای رو داخلش بزارید
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفع موهای زائد با موبر کریستالی 😍😍
دستگاهی با قیمت بسیار مناسب👏
رضایت مشتری ✅
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
جوابدهی عالی 💯
سلام احمدی هستم به علت مشکل مالی و مهاجرت کلیه وسایل خونمو ارزون میفروشم
❌برای دیدن وسایل وارد لینک زیر شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1684340740Ccf068b34c2
برخی اقلام با ذکر یک صلوات #هدیه داده میشود 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1684340740Ccf068b34c2
❌ بسیار محدود ❌
#ایده_شکلاتی 🍫
شکلات های قالبی رو با حرارت غیر مستقیم ذوب کنید داخل قالب بریزید و یک خلال دندون داخلش بذارید تا موقع سرو دستتاتون شکلاتی نشه 😋
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
فیله مرغ و قارچ سوخاری
اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن.
سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن.
❤️🧡💛💚💙💜
#آشپزی
#ذرت_مکزیکی_متفاوت 🌽 😋
▫️بلال مكزيكی دو عدد
▫️آويشن يک ق چای خ
▫️كره ٥٠ گرم
▫️آب نصف ليوان
▫️نمک و فلفل سياه مقدار كافی
▫️سس مايونز به اندازه دلخواه
🔸بلال ها رو با چاقو به اندازه های يكسان برش ميزنم و ميچينم توی قابلمه و روش رو آب ميريزم و با حرارت كم ميزارم تا پخته بشه(زود ميپزه نگران كم بودن اب نباشيد) بعد كه آبش كشيده شد تست كنيد اگه نپخته بود يكم ديگه اب بريزين و اجازه بدين كامل بپزه. بعد كره رو آب كنيد و بريزين روش و بلال ها رو بچرخونيد تا همه جاش چرب بشه و حالا نمک و فلفل و آويشن رو دور تا دور بلال ها بپاشيد و بزارين توی ظرف و روشون رو سس بريزين(زياد سس نريزين كه غالب بشه به مزه كره و آويشن) داغ ميل كنيد
❤️🧡💛💚💙💜
#چطوری_گلامون_رو_خشک_کنیم
ظرف تون رو پر از پودر سیلیکاژل میکنید (از داروخانه تهیه کنید) گلها رو هم باید از ربان و هرچی که بهش هس جدا کنید اگر خیلی حوصله داشته باشید میتونید گلها تون رو از ساقه جدا کنید (ساقه هاش رو جدا نگهدارید) و خود گل ها رو داخل این ژل کنید و بعد بچسبونید به پس زمینه ی قاب تون مثل عکس یا اینکه با ساقه فرو کنید داخل ژل و کاملا باید سطحش گرفته بشه بعد ازینکار در ظرف رو خوب کیپ کنید و جای خشک و گرم بزارید و نباید هی جاشو عوض کنید بعد 7 روز میتونید گلها تون رو چک کنید
❤️🧡💛💚💙💜
#باسلیقگی ❣
برای سرو بستنی شربت و یا انواع دسر لیوانتون رو دیزاین کنید برای اینکار کافیه شکلات رو ذوب کنید و لبه ی بالای لیوان رو داخل شکلات کنید و بعد لیوان رو در بیسکویت خورد شده انواع مغز یا ترافل فرو کنید و بزارید یخچال تا سفت شه
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره تون رو اینطوری تزئین کنید 😉❤️
#دستمال_سفره
❤️🧡💛💚💙💜