eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.8هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
وقتی آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده و نا امید نشو. توکل کن چرا که خداوند در فکر بخشیدن چیزهای بهتری به توست چيزى بلد نيستم بگم تا تورو دلدارى بدم خدا به موقع ميرسه فقط به اين معتقدم❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فکرشو میکردی تو خونه بتونی یه گلدون جعفری و شوید داشته باشی☺️🍀☘🌿 کلیپ و ببین👀 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیایِ ما نتیجه نقشی است که ما بر آن می‌زنیم نقاشِ دنیای‌مان، خودمانیم... رنگ و طرحِ آن نتیجه کارهای‌مان و وسعتِ آن به اندازه وسعتِ فکرمان است... ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍 ❤️🧡💛💚💙💜
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج یک کیلو گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد) پیاز یک عدد عصاره گوشت نصف قرص نمک و فلفل به میزان لازم روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم. ۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) ۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید. ۵_سپس آب را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها* ۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایی ۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه ❤️🧡💛💚💙💜
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدل پاپیونی کوچیک ❤️🧡💛💚💙💜
قدردانی یک تمرین هر روزه است. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که دقایقی را در روز اختصاص دادن به تمرکز بر روی یادآوریِ همراه با احساسِ سپاسگزاری از ساده‌ترین چیزهای زندگی مثل عطر یک فنجان چای و یا شنیدن صدای یک دوست از پشت تلفن به نحو قابل توجهی میزان شادمانی افراد را افزایش می‌دهد. "درست در حین ‌و بین تنش‌های غیرقابل اجتناب زندگی باید فرصت بودگی را مغتنم شمرد. چراکه زندگی همین اکنون است و فردا همواره یک احتمال" 🌸💕🍃🌸💕🍃🌸💕 ❤️🧡💛💚💙💜
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥣 تا حالا با برگ مو آش پختی؟😯😅 چیا میخوایم برای 4 نفر بلغور گندم نصف لیوان برنج نمیدونه ی ایرانی 1/4 لیوان لپه 1/4 لیوان برگ انگور یا مو 300 تا 400 گرم نمک، فلفل سیاه، زردچوبه گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مرغ آبغوره  نصف لیوان یا کمتر پیاز 1 عدد سیر3، 4 حبه مرزه و شوید خشک هر کدام کمتر از  2 ق غ نعنا خشک مقداری  برای نعنا داغ قسمت اول ✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش بزارین با حرارت ملایم بپزه و جابیفته و لعاب بندازه. بلغور گندم رو از شب قبل خیس کنید. برنج و لپه هم از 4 ساعت قبل خیس بخوره خیلی بهتره. از برگهای نازک انگور استفاده کنید. میزان آبغوره به ذائقه ی شما بستگی داره قسمت دوم ✅✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜