5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
باورتون میشه اینکارا فقط با مقوا و کاغذ رنگی😳😳😇
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #ژله_فلفل_دلمه ای
مواد لازم:
ژله موز یک بسته
ژله پرتقال یک بسته
ژله طالبی یا کیوی یک بسته
رنگ خوراکی
طرز تهیه:
پودر ژله در سه رنگ فلفل دلمه ای را هر کدوم از این پودر ژله هارو جدا با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری یعنی روی حرارت غیر مستقیم کاملا حل میکنیم ومیگذاریم کاملا سرد بشه وبعد از اینکه سرد شد سه چهارم لیوان شیر بهش اضافه میکنیم ودرقالبمون که ته بطری نوشابه خانواده است میریزیم ودر یخچال به مدت 4تا5ساعت قرار میدهیم.دورنگ دیگر را هم باهمین روش آماده میکنیم.
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #بافت_مو
بافت موی گلی😉
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش جاجورابی با شلوار جینهای فرسوده👖
❤️🧡💛💚💙💜
💗 دختران حوا 💗
#کلوچه_زنجبیلی
#کلوچه_زنحبیل_سبزوار
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
آرد سفید ۲کیلو
تخم مرغ ۳عدد
روغن ۴۰۰گرم
شکر ۷۵۰گرم
ماست ۳۷۵گرم
جوش شیرین ۲۵گرم
زنجفیل ۴۰تا ۶۰گرم
خمیر مایه ۱قاشق غذا خور
شربت بار یک لیوان شکربا نصف لیوان آب
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
طرز تهیه:
ابتداشربت بار رو درست کنین تا حدی که شکر در اب باز شه.زیر گازو خاموش کنین سرد شه...
یک قاشق خمیر مایه رو با نصف لیوان اب ولرم و دوقاشق غذا خوری شکر بزارین تا عمل بیاد .
🍓برای خوب عمل اومدن خمیر مایه همیشه اول شکر بریزین تو اب ولرم یه هم بزنین بعد خمیر مایه رو بریزین و اصلا هم نزنین بعد روی ظرفتون در بزارید بعد ده دقیقه عمل میاد.
🍓حالا تخم مرغ بعد شکر بعد روغن بعد ماست بعد زنجفیل و جوش شیرین رو یکی یکی اضافه و هم میزنیم.هم که خورد شربت بار رو اضافه میکنیم هم میزنیم و خمیر مایه ی عمل اومده رو اضافه میکنیم.و در آخر آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم اگه مواد چسبنده بود دو تا مشت دیگه ارد بریزین اگه چسبنده بود هنوز مشکلی نیست با قاشق جدا کنین موادو از دستتون بعد که خمیر استراحت کنه خودشو میگیره و خوب میشه..ورز بدین بزارین تو ظرف یه نایلون فریزر بکشین روش یه پارچه هم روش ۱۰ساعت استراحت بدین به خمیرتون .و بعد خمیرتونو پهن کنین با یه وسیله ی گرد برش بزنین بزارین تو لیست و با چنگال طرح بدین روش.بزارین تو فر و نوش جان کنین.
استراحت مواد من بیشتر از ۱۰ ساعت شد ولی اینقدر این خمیر یر به راهه که فوق العاده در اومد😉😍
این رسیپی حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ عدد کلوچه میده بسته به چونه هاتون
وزن نهایی یک رسیپی حدود ۴ کیلو میشه.
من با نصف مواد درست کردم و تخم مرغ رو دو عدد ریز برداشتم.
دمای فر ۱۹۰ درجه
زمان حدود ۱۵ دقیقه
درست کنین و لذت ببرین
❤️🧡💛💚💙💜
دمپخت
شما با سالاد شيرازي ميخوريد يا باترشي ؟
چيزايي كه لازم داريم:🔻🔻🔻🔻
گوجه فرنگي:١/٥كيلو🍅🍅🍅
سيرخشك:٢بوته🧄🧄🥰
برنج :٥پيمانه
ادويه مخلوط :١قاشق غذاخوري
فلفل هندي:٣عدد🌶🌶🌶
پياز :٢عدد🧅🧅
روغن
نمك🧂🧂🧂🧂
نكته🔻🔻🔻
وقتي خواستيد برنج وبه گوجه وپياز سرخ شده اضافه كنيد هيچ وقت اول آب نريديد اول برنج وبه مواد اضاف كنيد وبذاريد خوب طعم مواد وبه خودش بگيره بعد آب جوش بريزيد🔻🔻🔻
❤️🧡💛💚💙💜
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام یه غذای خوشمزه و ساده و راحت ☺️☺️
مواد لازم:
نان لواش ۱ عدد
سوسیس ۱ عدد
سینه مرغ ۱ تکه کوچک (پخته شده)
فلفل دلمه رنگی ۱/۴ فلفل متوسط
پنیر پیتزا ۱ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ یا ۳ عدد
کف تابه رو کمی روغن بریزین و بعد نان رو قرار بدین❤️
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کتلت_کدو👩🍳
دو عدد کدو
یک عدد سیب زمینی
سه قاشق غذاخوری آرد سمولینا
یک چهارم پیمانه شیر
مقداری جعفری تازه
مقداری شوید تازه
نصف پیمانه پنیر پیتزا
نمک و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو عدد تخم مرغ
نصف پیمانه آرد سفید
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک عدد فلفل دلمه قرمز
برای سس
دو قاشق غذاخوری ماست
یک عدد خیار شور
یک حبه سیر
🟣قسمت اول
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کتلت_کدو👩🍳
🟣قسمت دوم
❤️🧡💛💚💙💜