فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی ماهی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#رول_کادایف
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ای که گفتی جان بده
تا باشدت آرام جان
جان به غمهایش سپردم
نیست آرامم هنوز …!
#حافظ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
برای تزیین رولت های خونگی میتونید با آرد خمیر درست کنید مقداری رنگ غذا داخل خمیر بریزید و حلزون های زیبایی خلق کنید 😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
پیتزا با خمیرخونگی 🤤
این دستور واقعا عالیه و خمیرشم نرم و لطیفه 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #رب_فلفل 🌶 😋
▫️گوجه فرنگی یک کیلو
▫️فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو
▫️فلفل تند ۲۵۰ گرم
🔸پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید
گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید
دانه های فلفل تند رو خارج کنید
همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید
میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره
دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید
داخل یخچال نگهداری کنید
♦️حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندی که بلد نبودی 😜😍😍👌👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ته_چين_شويد_باقلا_با_مرغ
برنج ۲پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دم کرده ۶ق غ
باقلا پخته ۱پیمانه
شویدخشک ۱/۲پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲عدد
کره به میزان دلخواه
کشمش برای تزیین به دلخواه
ابتدا برنج را آبکش کنید
یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست، نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود.
در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید. حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید، نصف پلو را درون قابلمه بریزید، سپس مرغ را بریزید و سپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید. چند تکه کره روی پلو بگذارید.
قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم بکشد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃