فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بافت مو زیبا 😊
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بافت مو فرانسوی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#گراتن_بادمجان 🍲 😋
مواد لازم
بادمجان قلمی : 6 عدد
گوشت چرخ کرده : 1 لیوان
پیاز متوسط : 1 عدد
پنیر پیتزا : 1 لیوان سرخالی
نمک و روغن : به میزان لازم
#طرز_تهیه
بادمجان ها را پوست گرفته ، به صورت نازک ورقه ای می کنیم . سپس آن ها را سرخ کرده ، با دستمال آشپزخانه روغن اضافیشان را می گیریم .
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده ، تفت می دهیم تا سبک شود . سپس گوشت را افزوده ، خوب سرخ می کنیم . نمک را نیز اضافه می کنیم .
بادمجانها را در سینی فر یا ظرف پیرکس میچینیم وسط آن از مایه فوق و مقداری پنیر می ریزیم ، سینی را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود . می توان این غذا را با سس سفید نیز تهیه کرد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#میوه_خشک 🍊🥝🍎
میوه ها رو برش نازک میدیم فویل رو اندازه بخاری برش داده و چرب میکنیم تا میوه بهش نچسبه روی بخاری پهن میکنم میوه روش چیده تا خشک بشن
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شش ترفند پخت برنج 👌👌👌👌👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نی و کاغذ و چسب دوطرفه همچین کار زیبایی رو میتونید بسازید. تازه میتونید ایده بگیرید و کلی کار خلاقانه دیگه هم بسازید😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل موی جذاب 😊 👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کوکوی_کدو_و_هویج
چند عدد کدو و. هویج رو رنده کنید،مقداری سبزی معطر تازه یا پیازچه ،همراه چند عدد تخم مرغ و ادویه دلخواه ، پودر سوخاری و نمک رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد هم توی تابه همراه روغن داغ شده با کمک قاشق مقداری از مواد رو بریزید و سرخ کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بستن روسری
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
42.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سابله😍😋
هم تو قابلمه، هم فــر وتوستــر
تخم مرغ 3 عدد، ارد سفید 1.5 پیمانه(در صورت حذف پودر کاکائو و وانیلی شدن کیک 2 پیمانه) ، شکر 1 پیمانه، روغن مایع نصف پیمانه، شیر نصف پیمانه، بکینگ پودر 1 ق چ، اسانس، پودر کاکائو 2ق غ سر پر
🍰بعد از برش کیک اگه خواستید میتونید روی لایه های کیک یه کم شربت بزنید (از شیر کاکائو یا انواع آبمیوه یا حتی مخلوط آب و شکر و گلاب میتونید به عنوان شربت استفاده کنید)
.
🍰آرد رو کم کم اضافه کنید تا مواد کیکتون زیادی غلیظ نشه.(وقتی غلظت کیک شبیه ماست های سِوِن شد خوبه دیگه آرد اضافه نکنید)
.
🍰این کیک رو میتونید هم توی قابلمه درست کنید هم تو فر و توستر
(برای کیک خامه ای دقیقا همین دستور رو توی قالب های گرد درست کنید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ بزارید داخل فر)
.
🍰برای تزئین سابله کیک از گل های طبیعی هم میتونید استفاده کنید که خیلی خیلی زیبا میشه
(من بعد از تزئین احساس کردم اون لب های سبز بهش نمیاد برش داشتم😜😅)
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن تابلو تزیینی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#چیدمان و تزئین ظروف حبوبات
براي قسمت پارچه ايي در شيشه ها از پارچه نمدي استفاده كردم كه رنگهاي مختلفش توي خرازي ها فراوونه.
يه بشقاب ميوه خوري رو الگو قرار دادم.از پشت روي پارچه گذاشتم ،با خودكار دايره رو مشخص كردم.با قيچي معمولي حالت دالبري برش زدم .
در ظرف رو كه پلاستيكي بود وسط پارچه دايره ايي قرار دادم و اطراف در رو با چسب حرارت پوشوندم و پارچه رو بهش چسبوندم و در آخر هم در ها رو روي شيشه اصلي قرار دادم و براي زيبايي بيشتر يه نوار روی پارچه چسبوندم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #سس_کچاپ_خانگی
این سس هم به صرفه س هم خوشمزه س هم بدون مواد نگهدارنده... من برای این 2 تا ظرف که تو تصویر می بینین 1 کیلو گوجه فرنگی نارنجی استفاده کردم به اضافه 5 تا گوجه فرنگی قرمز... گوجه فرنگی ها رو قاچ کردم ریختم تو میکسر (مخلوط کن) 3 تا فلفل هندی (تخم هاش رو جدا کردم )و 4 ق غ خوری آبلیمو و 4 ق غ خوری سرکه قرمز و نصف 1 ق چ خوری پودر سماغ و 1 ق چ خوری فلفل سیاه و 1 ق چ خوری فلفل قرمز تند و همچنین از پودر پاپریکای سبز و قرمز که خودم درست کرده بودم و نصف ق چ خوری نمک و اندازه نوک چاقو شکر ریختم تو میکسر تا کامل پوره و صاف و یه دست بشه بعد ریختم تو یه قابلمه و گذاشتم رو حرارت حدود نیم ساعت بعد 4 ق روغن زیتون ریختم تو تابه و پوره گوجه فرنگی رو بهش اضافه کردم گذاشتم یک ربع الی 20 دقیقه جا بیفته و غلیظ بشه بعد که سرد شد ریختم تو اون دو تا ظرف. من چون 1 کیلو از گوجه فرنگی م رنگش نارنجی بود زیاد قرمز نشد شما اگه کلا با گوجه فرنگی نژاد قرمز درست کنین رنگش قرمز آتیشی میشه.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃