#نان_شیر 🥖🥖🥖
مهربونا ... این نون خیلی خوشمزه و خوش عطر رو سیو کنید خیلی طعم لذیذی داره.😋😋😋
مواد لازم نان شیر
آرد نول ۴ الی ۵پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰گرم
نمک نوک ق غ
شکر ۱۰ق غ
خمیرمایه ۲ق غ
شیرولرم ۱پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
(زرده تخممرغ +یه ق شیر+۱ ق زعفران غلیظ+یه ق کره یا روغن+کنجد یاخرفه↔️رومال کردن)
ابتدا خمیرمایه را با نصف پیمانه شیر ولرم و ۱ ق غ شکر ترکیب کنید ۱۰دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد
مرحله بعد کره +روغن مایع+شکر+تخم مرغ +نمک را باهم مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید خوب باهم میکس کنید و بتدریج آردی که از قبل الک شده را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبه و کاملا لطیف بشه روی خمیر را سلفون بکشید بمدت ۲ساعت در جای گرم استراحت بدین و بدلخواه خمیر را فرم بدین و ۱۵ دقیقه مجدد استراحت ، سپس رومال کنید و در فری که ازقبل ۱۵دقیقه گرم شده با حرارت ۱۸۰بمدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه پخت میشه وقتی لبه های خمیر طلایی شد بعد گریل کنید .(دمای فرها باهم متفاوته بهتر خودتون تنظیم کنید.یه ظرف آب بزارید داخل فر تا نون خشک نشه )نوش جان😋😋😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#قطاب
🥳🥳🥳🥳🥳
▫️آرد به ميزان لازم
▫️زرده تخم مرغ 2عدد
▫️کره 1/2پیمانه
▫️شیر 1/2 پيمانه
▫️پودر قند يك قاشق غذاخوري
▫️بكينگ پودر يك قاشق مربا خوري
▫️هل 1/2 قاشق غذاخوري
مواد داخل قطاب :
▫️گردو 100گرم پودرقند 100گرم هل يك قاشق سوپ خوري
🔸کره و زرده باهمزن ميزنيم تا كرم رنگ شود سپس پودر قند را اضافه كرده وباهمزن ميزنيم بعد هل و شیر رااضافه كرده و هم ميزنيم مرحله بعد بكينگ پودر را با آرد اضافه كرده وسه بارالك ميكنيم كم كم آرد به مواد اضافه ميكنيم تا جايي كه خمیر به دست نچسبد خمير به مدت يك ساعت استراحت ميدیم مواد داخل قطاب ( گردو رو آسياب ميكنيم نبايد زياد پودر شود بعد پودر قند هل رواضافه ميكنيم ) خمیر را گرد قالب ميزنيم مواد داخلش ميريزيم داخل سيني روی كاغذروغني ميزاريم درجه 180زمان 20دقیقه تا جايي كه خمير طلايي شود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#توصیه •💖🧷•
روش شانه زدن صحیح مو 🍓🌼
✤ برای هرچه براقتر شدن، در پایان شانهزنی چند بار موهایتان را از ریشه بهسمت نوک مو شانه بزنید :
✤ برسکشیدن از سمت ریشه مو به پایین سبب میشود که روغن طبیعی پوست سر در بین موهایتان توزیع شود و به آن ظاهری براق و سالم بدهد. این روغن به استحکام موهایتان کمک میکند و به آن ظاهر چرب و سنگین نمیدهد همچنین، با پخششدن روغن در تمام سر، روغن فقط در محل ریشهها جمع نمیشود و موهایتان تمیز و با چربی کم دیده میشود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترکیه_ای
برای ۳ نفر
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است.
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوت_وفن😍🤗
#فینگرفود_خوشمزه
مواد لازم
کدو ۳ عدد
سینه مرغ یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز رنده شده یک عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک ،فلفل،پودرپاپریکا
قالب مافین
کدو هامون رو حلقه حله میکنیم،نمک میزنیم و روغن مال میکنیم و سرخشون میکنیم
طبق ویدیو توی قالب مافین هامون میچینیم
سینه مرع رو چرخ کنید یا ریط خردشون کنیدو بهش پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پودر پاپریکا بزنید و باهم مخلوطشون کنید بریزید وسط کدو هاتون تو قالب روش یه ورق گوجه بزارید و روش پنیر پیتزا رنده شده بریزید
بفرستد داخل فر 180 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این به بعد خودت توی خونه پنیر
درست کن🧀😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تاج خوشگل دخترونه 👑
چسب چوب رو با مقدار کمی آب رقیق و و نوار گیپور رو که به اندازه دور سر کودک بریدید در اون بغلتونید و لبه های نوار گیپور رو با چسب حرارتی بهم بچسبانید بعد دور یک ظرف استونه بپیچونید تا نوار گیپور کاملا خشک بشه و شکل تاج رو به خودش بگیره بعد میتونیم با گل های فومی و نگین های رنگی اون رو تزیین کنیم و کش برای دور سر رو بهش وصل کنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شام_سبک
مواد لازم
800 گرم سینه مرغ
1 کدو
1 پیاز
2 سیب زمینی
200 میلی لیتر ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز (اختیاری)
150 گرم پنیر
فلفل و نمک
جعفری
روغن زیتون
آماده سازی
پیاز ، پیاز و سیب زمینی را به برش ها خرد کنید. مرغ را به قطعات بلند خرد کنید.
تابه را روغن کنید ، سیب زمینی ها را بگذارید ، روغن آن را بریزید ، نمک و پیاز را توزیع کنید. مرغ را بگذارید ، فلفل ، جعفری را بپاشید ، پیاز را توزیع کنید و روغن بیشتری بریزید. مرغ باقیمانده را قرار داده و ماست را بهمراه مایونز پهن کنید.
به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. بعد ، پنیر را توزیع کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
وقتی ردپای خدا را در زندگی ام پيدا كردم،
ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ میتوانم ﭘﺎﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ ﮔﻠﻴﻤﻢ ﺩﺭﺍﺯﺗﺮ ﻛﻨﻢ!
ﻭ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪﻫﺎﻳﻢ ﺍﺯ ﻗﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ!
حتی ﺁﺭﺯﻭﻫﺎی ﻣﺤﺎﻝ ...
ﻭﻗﺘی ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺩﻋﺎﻫﺎﻳﻢ ﺩﻳﺪﻡ...
"ﺗﺮﺱ" ﺑﺮﺍﻳﻢ ﻣﻌﻨﺎﻳﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ
ﻭ ﺟﺎﻳﺶ ﺭﺍ "ﺍﻳﻤﺎﻥ" ﭘﺮ ﻛﺮﺩ ...
ﻭﻋﺪۀ ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ :
ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﻩ
ﺗﺎ ﻓﺘﺢ کنی ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ
ﻭ ﻣﻤﻜﻦ کنی، ﻧﺎممکنﻫﺎ ﺭﺍ
ﻭبه دﺳﺖ ﺑﻴﺎﻭﺭی ﺩﺳﺖنیافتنیها را
❤️ ﭘﺲ ﺧﻮﺩ ﺭﺍفقط ﺑﻪ ﺧﺪﺍوند ﺑﺴﭙﺎﺭ وقتی سخن از سپردن وسط میاد یعنی تمام وجودت و باور در همه چیز خداوند یگانه باشد بدون ذره ای انحراف تسلیم و خالص شوید به خداوند یگانه
شبتون دلبر ❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز یک فرصت است
برای جبرانِ آنچه که دیروز
حسرتش برایت ماند
و تلاش برای فردایی که آرزویش را داری ؛
پس امروزت را دریاب
بی اندوهِ گذشته و به اُمیدِ آینده شکر گزار خداوند یگانه باش...
روزتون بخیر ❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
برای تزیین رولت های خونگی میتونید با آرد خمیر درست کنید مقداری رنگ غذا داخل خمیر بریزید و حلزون های زیبایی خلق کنید 😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#شیک_پذیرایی_کن 🌸🍃
داخل یک تنگ رو با آب پرکنید و داخل شمع وارمر و گل بذارید و روی میز مهمونیتون رو زیبا و خاص کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#چیپس_خونگی 🍟🍟
دو عدد سیب زمینی را خیلی نازک خرد میکنیم دو دقیقه میریزیمتوی آبی که جوش اومده بعد بلافاصله میریزیم توی آب یخی که توش یخ هست و به آن نمک اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه توی روغن فراوان و داغ سرخ میکنیم 😍☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌹زندگی را سخت نكنيم، خیلی ساده است.
در چهار عبارت خلاصه میشود...
آدمی باید بتواند سهم خطای خود را ببیند؛
تا بتواند بگوید: "متاسفم"
آدمی باید شجاعت داشته باشد؛
تا بتواند بگوید: "من را ببخش"
آدمی باید عشق داشته باشد؛
تا بتواند بگوید: "دوستت دارم"
آدمی باید شاکر داشته و نعمتهایش باشد؛
تا بتواند بگوید: "متشکرم"
و در نهایت آدمی باید به درک راز نهفته در این چهار عبارت برسد؛
تا بتواند مسئولیت زندگی خویش را به تمامی بپذیرد...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #به_خودمون_برسیم
مراقبت از موها👩🏼🦱
استفاده از نرم کننده مو
نرم کننده میتونه موها رو با پروتئینها تغذیه کنه و مانع آسیب دیدݩ مو بشه
- موها رو با حوله خفه نکنید!
بعضیا عادت دارݩ که موها رو با شدت تمام با حوله خشک میکنن این کار باعث شکسته شدݩ رشتههای ظریف مو میشه
- استفاده از روغن نارگیل
اگه موهاتون بلنده و از سر شونه هاتون رد شده به یه نکته باید توجه کنید:انتهای موهاتون شکننده تره باید از انتهاۍ موها بیشتر مراقبت کنید مواد طبیعی مثل روغݩ نارگیل میتونه به شما در داشتن موی سالم کمک کنه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
جعبه های چوبی رو رنگ کنید و به عنوان قفسه برای گذاشتن کتابها و دکوری به دیوار اتاقتون نصبشون کنید ۰👏
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#نان_بابکا 🍞 😋
آرد۵۳۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
نمک یک چهارم ق چ
خمیر مایه فوری۱ ق غ
خم مرغ۳ عدد
شیر۶۰ گرم
آب۶۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه۳۰۰ گرم
شکلات خرد شده۱ پیمانه
مواد لازم برای شربت
شکر۱۰۰ گرم
آب۸۰ گرم
برای تهیه نان بابکا در ابتدای کار، آرد و شکر و نمک و خمیر مایه را داخل یک کاسه می ریزیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود. همراه تخم مرغ و شیر و آب به مواد خشک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر بدست آید.
سپس خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم. در ادامه کره را کم کم به خمیر اضافه می کنیم و سپس با کره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا لطیف و یک دست شود. خمیر را توی سلفون می پیچیم و شب تا صبح یا حدود ۶ ساعت درون یخچال می گذاریم تا بماند و استراحت کند.روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیری که به مقدار کافی استراحت داده ایم را با وردنه به ابعاد ۲۵ در ۵۰ سانتی متر باز می کنیم.سپس شکلات صبحانه را روی سطح باز شده می ریزیم. شکلات خرد شده را هم روی آن می پاشیم. سپس خمیر را رول می کنیم.در این مرحله رول را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر رول یک نان می شود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ماهی_شكم_پر
نمک وفلفل به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
گردو 50 تا 100 گرم
تمر هندی به میزان لازم
سیر 250 گرم - خرد شده
پیاز 1 عدد - خرد شده
ماهی 1 عدد
گشنیز 250 گرم - خرد شده
زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
ماهی رو کاملا تمیز کرده و داخل شکمش رو خالی می کنیم
مقداری نمک وابلیمو به ماهی وشکمش می زنیم و میزاریم مدت نیم ساعت بمونه
وبا دستمال تمیز خشک می کنیم پیاز و سیر رو رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم
درب ظرف رو می بندیم
بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی رو اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف رو از روی اجاق بر می داریم
مواد فوق رو داخل شکم ماهی قرار داده و با نخ یا خلال دندان می بندیم
توی کیسه فریزر مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی رو توی اون می غلطونیم ، یا آرد وزرد چوبه رو روی سطح ماهی می پاشیم وتوی تابه بایه دونه پیاز خردشده سرخ میکنیم واجازه میدیم تادوطرفش طلایی بشه 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃