🌸 🌸 #خوراک_مرغ_سبزیجات 🥘 😋
🔸ابتدا فیله های مرغ را مکعبی خورد کردم و با کمی کره و نمک و فلفل سیاه تفت دادم.
کدو و بادمجان رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
قارچ های اسلایس شده رو تفت دادم
فلفل دلمه ای های رنگی رو خورد کردم و تفت دادم.
🔸حالا داخل یه تابه ی دیگه یه دونه پیاز بزرگ خورد کردم و تفت دادم کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کردم. مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای،کدو و بادمجانها،ذرت و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و کمی با هم تفت دادم و درب تابه رو گذاشتم بیست دقیقه زمان دادم که فیله ها کاملا مغز پخت بشه و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.
چاشنی این غذا لیمو ترش تازه است.
سیب زمینی مکعبی خورد شده رو سرخ کردم و در کنار غذا سرو کردم.میتونید به موادتون اضافه کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #یخ_های_نعناعی😍
یه انتخاب جالب برای نوشیدنی هایی مثل دوغ و شربت آبلیمو هست .. برای درست کردن این یخ ها چند برگ نعناع رو داخل جا یخی قرار بدید و بقیه فضای قالب رو با آب پر کنید .. به این صورت یخ های نعناعی خوشبویی خواهید داشت که به شربت و نوشیدنی شما عطر و بوی بهتری میده😊
برای اینکه یخ شفاف و کریستالی داشته باشید باید یکی از کارهای زیر رو انجام بدید :
میزان شفافیت یخ با میزان املاح موجود در آب رابطه مستقیم داره .. هرچه املاح موجود در آب کمتر باشه یخ شفاف تر و کریستالی تر خواهد بود ..
با استفاده از دستگاه فیلتر آب میتونید املاح موجود در آب رو کم کنید .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده کاردستی جوجه زیبا😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #کوفته
مواد مورد نیاز برای ۳ تا ۴ نفر
گوشت چرخ کرده : 400 گرم ، برنج خیس کرده : نصف پ ، سبزیجات معطر: نصف پ ، لپه : 1 پیمانه، پیاز : ۱عدد خرد شده، آلو خیس کرده: مقداری ،گردو خرد شده و زرشک : مقداری، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
مواد مورد نیاز برای سس کوفته: آلو : شش تا هفت عدد ، پیاز: 1 عددخرد شده، رب : 2 غ ، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه.
طرز تهیه:
پیاز رو رنده کرده و آب اونرو میگیریم و با بقیه مواد و ادویه ها به گوشت اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. با انجام این کار از وا رفتن و باز شدن کوفته هنگام پخت جلوگیری می کنیم.
سپس از مواد به اندازه یه توپ کوچیک برداشته و داخل دست گرد میکنیم و وسطش را گود کرده و یک عدد گردو و یه آلو داخلش میزاریم. یک کاسه آب کنار دستتون بزارید و دستتون رو داخل آب بزنید و کوفته رو خوب گرد کنید. دقت کنید که کوفته ترک نداشته باشه .
پیاز رو داخل روغن سرخ کرده، سپس رب رو هم به اون اضافه کرده و کمی تفت میدیم . زردچوبه و کمی نمک و فلفل و تعدادی آلو بهش اضافه کرده و به اندازه ۲ لیوان آب هم به مواد اضافه میکنیم.اجازه میدیم تا مواد کاملا بجوشه و چندتا قل بزنه ، سپس کوفته ها رو یکی یکی و با احتیاط در ظرف میزاریم. در ظرف رو نمیبندیم تا کوفته ها وا نره.
با حرارت ملایم در حدود سی دقیقه میزاریم بپزه.
سپس آب داخل ظرف رو چک کرده که تمام نشده باشه.در ظرف رو به صورت نیمه باز میزاریم تا بیست دقیقه دیگه هم اجازه میدیم مواد بپزه.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ماست موسیر 😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل مو دلبرووونه😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃