#سالاد_ماكاروني 🍲 😋
مواد لازم:
ماکارونی فرمی
ذرت
نخود فرنگی
خیار شور
کالباس
و مرغ ریش شده
و سس مایونز
🔸همه مواد رو باهم مخلوط کنین بزارین تو یخچال طعمش به خورد هم بره عالیه امتحان کنین
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سه دقیقه ای
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••صورتت رو اینجوری شیو کن••🪽
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردو پلو یکی از غذاهای سنتی شهرکردیه پلو متفاوت و خوشمزه🥰
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم
گردو دو و نیم پیمانه
پیاز متوسط دو عدد
سیر ا قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
برنج ۳پیمانه
آب ۲تا۳پیمانه
زرشک ۵قاشق غذا خوری
کشمش ۴قاشق غ خ
زعفران به مقدار لازم بستگی به خودتون داره🥰
یه پیاز رو نگینی خرد کنین سبک که شد،گوشت ها رو بریزین یه خورده که تفت دادین ،رنگ گوشت ها عوض شدسیر رنده شده فلفل سیاه وزردچوبه هم بزنین بعد آب جوش بریزین بذارین دو ساعت گوشت پخته شه🥰🥰
قسمت اول ✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
طرز تهیه ی سس
رب گوجه ۲ق غ خ
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
آب لیمو دو ق غذا خوری
روغن
رب گوجه رو توی روغن تفت بدین
تا بوی خامیش گرفته بشه
بعد ادویه هایی که نوشتم بهش اضافه کنین،دراخرم آبلیمو
مواد رو با هم خوب مخلوط کنین
دو سه دقیقه تفت بدین
حالا مواد رو بریزین تو آب گوشت
بذارین جا بیوفته و غلیظ بشه🥰😋😋
نوش جونتون
قسمت دوم ✅✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••ماسک ضدجوش بساز••🪽
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو لوبیا سبز
با این روش به مدت یک سال لوبیا رو داخل کابینت نگه دارید.
تمام مراحل داخل فیلم هست .ویدیو رو تا آخر ببینید.
من برای هر کیلو لوبیا دو برابر گوجه ریختم تا موقع استفاده دیگه نیازی به رب نداشته باشم حتما حتما شیشه ای که درب فلزی داره استفاده کنید محکم ببندید در غیر این صورت لوبیا خراب میشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند هایی که هرخانوم خونه دار باید بدونه
ببین و ایده بگیر 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••پایین موهاتو پاپیونی ببند••🎀
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••چرا موهام زود چرب میشه؟••☹️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه سوغات معروف شهر تبریزه که خیلی طرفدار داره خیلی هم ساده درست میشه
۲۰۰ گرم بادام درختی رو با آب جوش یک ساعت خیس کنید
پوستش رو بگیرید
به همراه ۱ لیوان شکر
۲ تا سفیده تخم مرغ کوچک
داخل غذاساز میکس کنید
داخل همزن بریزید و کمی وانیل و نصف ق چ آب لیموترش تازه
و ۱ عدد سفیده تخم مرغ دیگه اضافه و ۳ دقیقه هم بزنید
غلظت مواد باید به این صورت باشه اگر خیلی شل بود چند ق آرد برنج اضافه کنید
(در ریختن سفیده تخم مرغ حواستون باشه و کم کم اضافه کنید)(و اگر موادتون خیلی سفت بود سفیده بیشتری اضافه کنید)
داخل قیف بریزید
روی کاغذ روغنی پایپ کنید
من سایز کوچیک زدم که تعداد بیشتری شیرینی بهم بده
روش پسته و خلال بادوم بریزید و بزارید تو فر ۱۷۰ درجه یه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
از کاغذ جدا کنید من تو دو سایز درست کردم.
این شیرینی کنار یه چایی داغ واقعا میچسبه😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسک خونگی خفن سفیده کننده بدن🤩
📌توجه داشته باشید برای صورت نیست
اگه پوستتون زرد شد با گلاب پاک کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃