eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
17.2هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خونگی خوشمزهه😋 مواد لازم: فیله یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم کره ۵۰ گرم شیر ۱۰۰ میلیلیتر(تقریبا دو سوم لیوان) ۱ عدد تخم مرغ سیر۳ حبه نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر به مقدارلازم ابتدا فیله ی مرغ و کره و تخم مرغ و سیر و ادویه جات رو داخل غذاساز یا چرخگوشت ریخته و خوب میکس میکنیم سپس روی سلفون ریخته چند قاشق غذاخوری و رول میکنیم و مانند اب نبات میپیچیم و نخ میبندیم سپس یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد داخل قابلمه تا روی سوسیس ها اب جوش میریزیم و یه کاغذ روغنی برمیداریم وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالا اب نیان. شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۲۰ تا نیم ساعت تا سوسیس ها بپزند. و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید. و بعد برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی سرخ کنید 😍😘 پ ن: اگه ۳ عدد نان تست رو با همون شیر خیس کنید و با مواد میکس کنید و ۲ یا ۳ ق غ خامه صبحانه پاکت صورتی اضافه کنید خوشمزه تر میشه 🤩 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
بگذار آدمها تا میتوانند " سنگ " باشند ؛ مهم این است که تو از نـژاد " چشمه ای " ؛ پس جاری باش و اجازه نده سنگ ها مانع حرکت تو شوند ؛ آنها را با نوازشهایت ذره ذره خرد کن و از روی آنها با لبخند عبور کن! 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با فروکردن پونز به داخل شمع های ساده میتونید تزئینشون کنید 😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
‏«و خدا چیزی رو ممکن میکنه ‏که شما اونو غیرممکن میدونستین✨» 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگرایمانی به کوچکی دانه خردل داشته باشی، میفهمی که هیچ دعایی بدون پاسخ نخواهد ماند هر دعایی هر فکری، به میزانیکه برای تو واقعی باشد به همان شدت روزی به وقوع خواهد پیوست دنیا پر ازآدماییه که همه چیز دارن به جز آرامش... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
😍 برای تهیه ی این باقالی خشک من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛ اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____ داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و پودر گلپره خودم ساب؛جای تک تکتون سبز بود؛خیلیییی چسبید😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
با هر دستی در زندگی ببخشید با همان دست هم خواهید گرفت. چنانچه مثبت باشید بازتاب کائنات مثبت و چنانچه منفی باشید بازتاب کائنات نیز منفی خواهد بود شبتون زیبا ❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا