#كدو_بادمجون_با_گوشت_قلقلی
🔸بادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون. نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره.براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #خورشت_لوبیا_سفید
لوبیا سفید یک لیوان
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی دو.ق.غ
فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
طرز تهیه:
اول پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه( زرد چوبه،پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن
گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم و بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم اروم بپزه و جا بیفته.
برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره میتونید بریزید که من لیمو عمانی ریختم ..میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
هر بن بستى به معناى ته خط نيست !
گاهى خودمان حواسمان نيست كه مسيرى كه مى رويم منتهى به ناكجا آباد است و همانجاست كه ابر و باد و مه و خورشيد و فلك دست به دست هم مى دهند كه راهت را سد كنند كه مسير اشتباه را دور بزنى و به راه درست بيفتى !
اصلا به خاطر همين است كه مى گويم بابت هر بن بستى شكر گزارى كن چون همانجا ابتداى راه درست است !
حالا تو كه غمبرك زدى و دل گرفته اى يك نفس عميق بكش و با لبخند يك خدا رو شكر از ته دل بگو !
خدارو شکرت
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
1.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی برای رشد کردن
بایدسختی کشید
گاهی برای فهمیدن باید
شکست خورد
گاهی برای بدست آوردن
باید از دست داد...
روزتون قشنگ 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای اندازه گیری اندازه های شخصی خودت لازم نیست کمکی داشته باش،فقط و فقط با ی سنجاق قفلی ساده میتونی اندازه هاتو بزنی🤗
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
20.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون رو اینجوری درست کن، قول میدم خوشت میاد😋
برای ۴ الی ۶ نفر:گردو ۲۵۰ گرم،یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز،نوک قاشق زردچوبه،فلفل سیاه یه کوچولو،نمک یه قاشق چایخوری،۴ تا ۶ تکه مرغ،رب انار دو قاشق پر ،آب ده لیوان فرانسوی
چند تا نکته مهم رو بهش دقت کنید:
✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه.
✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه.
✅فسنجون رو باید بذاری با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃