فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیر و #کره_قالبی
#ایده_خلاقیت
#ویژه_افطاری
برای #پنیر_قالبی باید از پنیر خامه ای یا پنیرهای نیم چرب استفاده کنید که نرم باشه و نشکنه . پنیر رو نیم ساعت در محیط قرار بدید تا خیلی سرد نباشه ، بعد با قاشق چای خوری توی قالبهای سیلیکونی(قالب حتما باید سیلیکونی باشه)خوب فشرده میکنیم و بعد با کمک چاقو پشتش رو کاملا صاف میکنیم. یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب منسجم بشه. و بعد از توی قالب در میاریم و توی ظرفهای در بسته در یخچال قرار میدیم .
#کره_قالبی
کره رو چند ساعت توی دمای محیط قرار میدیم تا کاملا روان بشه. *اصلا نباید روی بخار کتری یا حرارت قرار بگیره چون در اثر حرارت هم دورنگ میشه هم بوی نامطبوعی میگیره.
وقتی کاملا شل شد توی قالبهای سیلیکونی میریزیم و توی فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت کره ها رو از قالب بیرون میاریم و توی ظرفهای در دار میچینیم. اینجوری هر وقت بخوایم یک قالب کوچیک و زیبا کره داریم.
هم برای سفره های افطار زیباست هم برای روی انواع پلو و کباب و جوجه☺️
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
یه مدل مناسب برای زیر چادر و شب های قدر✅
تو کانال بیش از 100 مدل بستن شال و روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
#_لرزونک_سه_رنگ
مناسب افطار😊
✍ #مواد_لازم:
نشاسته ی گل یک پیمانه
گلاب یک پیمانه
آب سرد یا شیر سرد چهار پیمانه (من آب سرد ریختم)
شکر یک پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
زعفران آبکرده و پودر کاکائو به مقدار لازم
✍ #طرز_تهیه:
نشاسته رو با آب سرد و گلاب مخلوط کنین و با چنگال هم بزنین تا نشاسته کاملا آب بشه و هیچ ناخالصی نداشته باشه شکر و وانیل و پودر هل رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین تا شکر داخل موادتون حل بشه مایه تون رو به سه قسمت تقسیم کنین…به اولی دوقاشق سوپخوری زعفران آبکرده ی غلیظ ، به دومی یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو که با دوقاشق غذاخوری آبجوش مخلوطش کردین اضافه کنین و سومی رو هم بذارین ساده بمونه یکی از رنگها روبه دلخواهتون بذارین روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه و نشاسته هم پخته بشه(به غلظت ماست چکیده)توی قالبتون بریزین و بذارین یخچال. بعد برین سراغ دومی …دومین و سومین رنگ رو هم به همین ترتیب درست کنین و توی قالب بریزین حدودا دوساعت بذارین توی یخچال بمونه تا کاملا خنک بشه. بعد بیرون بیارین و داخل ظرفتون برگردنین.
با یکی دوتا تکون ساده به راحتی بیرون میاد خیالتون راحت باشه.اصلا لازم نیست ظرفتونو چرب یا خیس کنین و داخل فریزر قراربدین. چون نشاسته خیلی خیلی راحت از ظرف جدا میشه.
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
#ژله_میوه_ای
💢میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و برش بزنید.
هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله آلورا رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن.
این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
#نکته برای میوه هایی که به دیواره چسبیدن یه مقدار از ژله رو روی دیواره بریزید وقتی چسبناک شد میوه ها رو بچسبانید.
#نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید
#ایده_خلاقیت
#آشپزی
درست کن و بدرخش ✨
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
امام رضا عليه السلام:
هر كس مى خواهد از گناهى توبه كند، در ماه رمضان از آن گناه به آستان الهى توبه كند؛ زيرا اين ماه، ماه توبه و بازگشت و ماه آمرزش و رحمت است و هيچ شبى از شبهاى آن نيست، مگر آن كه خداوند در آن شب، آزادشدگانى از آتش دارد كه همه آنان به سبب گناهانشان، مستحقّ آتش اند
فضائل الأشهر الثلاثة صفحه 106
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️