#ژله_میوه_ای
💢میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و برش بزنید.
هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله آلورا رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن.
این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
#نکته برای میوه هایی که به دیواره چسبیدن یه مقدار از ژله رو روی دیواره بریزید وقتی چسبناک شد میوه ها رو بچسبانید.
#نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید
#ایده_خلاقیت
#آشپزی
درست کن و بدرخش ✨
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
امام رضا عليه السلام:
هر كس مى خواهد از گناهى توبه كند، در ماه رمضان از آن گناه به آستان الهى توبه كند؛ زيرا اين ماه، ماه توبه و بازگشت و ماه آمرزش و رحمت است و هيچ شبى از شبهاى آن نيست، مگر آن كه خداوند در آن شب، آزادشدگانى از آتش دارد كه همه آنان به سبب گناهانشان، مستحقّ آتش اند
فضائل الأشهر الثلاثة صفحه 106
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
#ارسالی_مرضیه_خانم
سلام. خسته نباشید نماز و روزه تون قبول درگاه حق ممنونم از کانال خوب تون. از کانال ایده گرفتم😊
✍ ممنونم بانوجان 🙏
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
#ارسالی_حلما_خانم
سلام خسته نباشید رنگینک مناسب افطاری
هسته خرما را در می اوریم خرما رو له میکنیم با بیسکویت و گردو پودر شده ورز میدهیم و درآخر کره اضافه میکنیم
✍ خیلی ممنونم بانوجان
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
#ایده_خلاقیت
ببینید چقد کشوهاش مرتبه از مقسم های موجود در بازار میتونید استفاده کنید اگر نه من با نمد آموزش مقسم داده بودم داخل کانال هست درست کنید و به کشوهاتون سرو سامون بدین😊
درست کن و بدرخش ✨
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️
#شربت_بهار_نارنج
#ویژه_تابستان
با يه نوشيدني موقع افطار موافقيد...😋
بهار نارنج و سكنجبين از شربت هايي كه من موقع افطار استفاده ميكنم بهمراه خاكشير يا تخم شربتي.
✍ #طرز_تهیه
عرق بهار نارنج ٣پیمانه
شکر ٥پیمانه
آبلیمو ١ ق سوپخوری
آب ٢ پیمانه .
برای تهیه شربت بهار میتوانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید به این صورت که ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. ( من توي يك توري تميز بهار نارنج خشك بهمراه چند پر گل محمدي و چند تا دونه هل ريختم اون رو گره زدم و داخل شربتم انداختم، باعث ميشه عطر و طعم بهتري بگيره)
حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد.
وقتی شربت قوام آمد، (کمی رقیقتر از شربت مربا شد) آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید.
بهتر است شربت بهار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود...
#ترفند_آشپزی
نوش جان 😋
⚫️ @dokhtaran_havva ⚫️