فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپکهای_سیب_زمینی_با_مغز_پنیر
مواد لازم
2-3 تا سیب زمینی
مقداری جعفری ریز خرد
نمک، فلفل سیاه و قرمز
پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده
برای سرخ کردن:
2 تا تخم مرغ
1 پیمانه آرد
1 پیمانه آرد سوخاری
روغن مایع
-توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره.
نوش جان ❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_خلاقیت 🎈
سنگهای ریز رو رنگ بزنید و روی یک تیکه چوب ام دی اف بچسبونید و بعنوان زیرقابلمه ای استفاده کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#تربیت_کودک
"راه های بالا نگهداشتن عزت نفس در کودک"
●شب هر کاری دارید کنار بزارید و برایش قصه بگید.
●اشتباهاش رو راحت ببخشید.
●خوبیهاشو بزرگ کنید.
●به حرفاش خوب گوش بدید.
●بی دلیل بغلش کنید و ببوسید.
●مقایسه ش نکنید.
●" اگه اینکارو بکنی/نکنی وای بحالت" رو نگید.
●گاهی باهاش کارتونهایی که دوست داره ببینید.
●بهش نگید" تو دیگه بزرگ شدی بچگی نکن"
●اگر اشتباه کردید راحت عذرخواهی کنید.
●با فرزندتان بازی کنید.
●زمانی که میگوید "نمیتوانم" بگویید :میدانم از عهده ی انجام آن بر میایی.
●روابطتان را با همسرتان ترمیم و تصحیح کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#رول_بادمجان_فیله_مرغ
مواد لازم :
بادمجان بلند ۲ عدد
فیله مرغ ۸تکه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک،فلفل به میزان دلخواه
روش تهیه :
۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .
۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود .
۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .
۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.
نکته :
اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .
در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین.
البته من خودم سرخش كردم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دسر_خوشمزه ي فرني زعفروني بانشاسته ذرت،طعمش بينظيره،مزه ي بستني زعفروني ميده 😋😋
✍ #مواد_لازم:
آردسفيد٢ق س،شكر نصف پيمانه،نشاسته ذرت٤ ق س،پودر هل ١ق چ،خامه صبحانه ٢٠٠گرم،تخم مرغ ١عدد،شير ٣ پيمانه،گلاب نصف پيمانه،زعفران دمكرده غليظ ١ق س
✍ #طرز_تهیه
آرد ونشاسته رو باهم الك كنيد ودر قابلمه اي بريزيد،شير رو كم كم اضافه كنيد وباهمزن دستي بزنيد تا گلوله نشود،تخم مرغ رو در ظرف جداگانه اي بشكنيد وبا چنگال بزنيد تا از حالت لختگي دربيادوسپس به قابلمه اضافه كنيد،شكر،پودر هل،گلاب وزعفران رو هم اضافه كرده وباهمزن دستي خوب مخلوط كرده تا يكدست بشه،سپس قابلمه رو، روي حرارت ملايم ميذاريم ومدام هم ميزنيم تا به غلظت ماست برسه،سپس از حرارت برداشته ووقتي از داغي افتاد خامه رو ميريزيم خوب هم ميزنيم
درظرف سرو ريخته ووقتي به دماي محيط رسيد بگذاريد يخچال.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✅ بورانی اسفناج با گردو 😋
گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_آشپزی
پیش غذاهای ساده و خوشمزه که بصورت تکنفره سرو میشن،ایده جالب و خوشگلی برای میز مهمونی هستن.
سالاد سیب زمینی با ماست موسیر
سیب زمینی آبپز و خرد شده+ شوید و خیلی کم جعفری +نمک،فلفل +ماست موسیر.با تکه های فلفل دلمه ای تزئین شده.
نکته ای که باید رعایت کنید اینه که سیب زمینی رو حتما با کمی نمک آبپز کنید تا خوشطعم بشه و اینکه بیش از حد نپزید تا له نشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندهای_روزمره
ببین هر روز چ کارهایی را اشتباه انجام میدی ❌😱
#ظرافت_خانه_داری
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#پیراشکی_اسفناج ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#پيراشكى_اسفناج
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم.
كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم.
پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم.
پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم.
اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم.
زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم.
من داخل تنور گازى پختم.
فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه
پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن 🌺
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✨قبل از خواب یادت باشد
✨در سکوت قلمی بردار
✨و با خدایت روزت را مرورکن
✨شکرانه هایت و آرزوهایت
✨را بنویس و دست خدا بده
✨مطمئن باش تا صبح نشده همه
✨مستجاب خواهند شد
🌛✨💫شب بخیر💫✨🌜
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
💢 ایده تزئین هندوانه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸