#تو_زیبایی
خانوم ها گاهی فکر میکنید که #اندامتون خوب نیست و از لحاظ ظاهری به هم ریخته شدین، و در کل حساس هستید.
شاید از چربی اضافه دور شکمتون منزجر هستید
مدام به خودتون #ایراد میگیرید ولی باید بدونید که هیچ کس بدون نقص نیست ،به خودتون یادآوری کنید که زیبا هستید
و مطمئن باشید در اغلب مواقع همسر شما اونجوری که فکر میکنید به این ایرادهای ظاهری توجه نمیکنه مطمئن باشید همسرتون از اینکه در کنار شما خوشحاله احساس رضایت میکنه و همین به تنهایی برای خوشحال بودن کافیست
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
اگر رابطه ای سرد می شود
هر دو آن را گرم کنید!❤️
منتظر نمانید که حتما کسی برای گرم کردن آن بر رویتان نفت بریزد تا بلکه به خودتان بیایید.
یا اینکه زنده نگهداشتن گرمای بین خودتان را وظیفه ی طرف مقابلتان بدانید.
برای گرم شدن یک رابطه تنها یک نفر کافی نیست
در این صورت کسی که همیشه برای روشن نگه داشتن رابطه ای هیزم میشود ❤️
چیزی جز خاکستر از او باقی نمیماند!
و کسی که خاکستر شده را هیچوقت نمیتوان دوباره به همان شاخه و برگ سرسبز و شاداب بازگرداند.
اگر سوختنی در کار است باهم در کنار هم و برای هم بسوزید...❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_خلاقیت
#ترفند_خانه_داری
یه ایده خیلی جالب برای تمیز کردن پنجره ها، اون جاهاییش که اصلا نمیشه تمیز کرد😞 این ایده عالیه😍
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #اندکی_تأمل
آدم...
آدم ...چه دل گرم می شود گاهی ساده...
به یک دلخوشی کوچک...
به یک احوالپرسی ساده...
به یک دلداری کوتاه ...
به یک "تکان سر" یعنی تو را می فهمم...
به شنیدن یک "من کنارت هستم "...
به یک هدیه ی بی مناسبت ...
به یک" دوستت دارم "بی دلیل ...
ما چه بی رحمانه این دلخوشی های کوچک و ساده را از هم دریغ میکنیم و تمام محبت و دوست داشتنمان را گذاشته ایم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
روز دیگری آغاز شد؛
ساعت دلت را بر روی
شادی تنظیم کن تا با هر
تیک تاکش لبخند بزنی.
و به یاد داشته باش
شادی بزرگترین هدیه ی امروزِ توست
صبح بخیر
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
👆 #کتلت_نخود که نگم از طعمش😍
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#همسرداری
برخی فکر میکنند زندگی مشترک یعنی زندگی کردن مثل دوقلوهای به هم چسبیده!
هرفردی لازمه درکنار همسرش دوستانی داشته باشد که گاهی با آنها وقت بگذراند و تنها باشد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#بازیافت_دورریختنی
ایده جاشمعی شیشه ای زیبا 👌😍
روی شیشه برچسب ستاره بزنید بعد روی شیشه رو چسب چوب زده وپر از اکلیل کنید ودرآخر برچسب ها رو جدا کنید 😍
💕💕💕
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
بانوجان خلاق باش گلدوناتو خوشگل کن😍
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کیک ماست گردو😋
مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : نصف لیوان
ماست چکیده : ۱ لیوان(از هر نوع ماستی میتونید استفاده کنید اما ماست چکیده بهتره)
آرد سفید : یک لیوان و نیم
روغن مایع : نصف لیوان
گردو خورد شده : نصف فنجان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار بشه ماست را اضافه کنید بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید نصف گردو را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک را کنجد بپاشید و گردوی خورد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزه.
اندازه ی قالب با طول ۱۸ سانت و عرض سانت.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
خودتان را #دوست داشته باشید
✅فعالیتهایی را كه خودتان را راضی میكند انجام دهید، تا #اعتمادبه_نفستان بالا برود اگر فكر كنید دوست داشتنی نیستید كسی هم شما را دوست نخواهد داشت
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✅ #پاناکوتا با ژله آلبالو😋
ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده.
۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸