#باقالی_پلو
.
برای پخت گوشت دو عدد پیاز رو خلالی خرد کنید و تفت بدید وقتی سبک شد گوشت رو اضافه کرده و با زرد چوبه و ادویه وفلفل سیاه کمی تفت داده وبعد یک لیوان آب اضافه کرده و روی شعله کم سه ساعت زمان بدید تا پخت انجام بشه وده دقیقه آخر نمک و زعفران رو اضافه کنید شما میتونید رب گوجه هم اضافه کنید😊
.
برای برنج هم قابلمه آب رو روی شعله بذارید وقتی جوش آمد برنج رو که از قبل شسته وبا نمک خیس کرده بودید رو اضافه کنید دو یا سه جوش که زد باقالی رو اضافه کرده وبعد از دو سه دقیقه ابکش کرده و داخل قابلمه ریخته و لابه لا شوید خشک بریزید ودر آخر آب زعفران و روغن روش ریخته ودم بذارید شما میتونید اگر آب گوشت اضافه دارید به جای آب روغن روی برنج بریزید به همین راحتی خوشمزگی ❤❤
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
چه فرقی میکند
که مقصر تو باشی یا او...
نگذارید این دنبال مقصر بودن ها
فاصله ای بینتان بیندازد
که مبادا در این میان غریبه ای
فاصله را پُر کند،
نگذارید _ما_بودنتان تبدیل به_من_شود،
نگذارید قهر هایتان عادی شود
باور کنید
یک جانم گفتن،میگشاید تمام اَخم های مردانه را،
یک آغوش محکم،تمام میکند لجاجت های زنانه را
باور کنید کِیف دارد در کنار عشق بودن...
#مهران_قدیری
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کیک_قاشقی بدون فر و همزن
دوستان من از این کیکا درست کردم خیلی خوشمزه شد😍😋
🌸
آرد: دو پیمانه
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
ماست یک پیمانه
بکینگ پودر: دو ق چ
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
من با نصف دستور درست کردم
🌸
برای تهیه کیک قاشقی ابتدا تخم مرغ و شکرو وانیل رو باچنگال را به خوبی هم بزنید سپس آردو بکینگ پودر و را با یکدیگر مخلوط نموده به تخم مرغ و شکر به آرامی اضافه نمایید و با چنگال هم بزنید. سپس ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی ایجاد گردد. در این مرحله از طرز تهیه کیک قاشقی, درون ماهیتابه ای روغن به مقدار لازم بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی داغ شود.اگر حرارت زیاد باشه قبل پختن سرخ میشه و داخلش خام میمونه سپس از مواد کیک با قاشق بردارید و درون روغن بیاندازید من برای تمیز در اومدن کیک هام قالب استیل رو چرب کردم داخل تابه گذاشتم تا داغ بشه بعد از مایه کیک بردارین و داخلش بریزین نباید خیلی بریزین که کیک ضخیم بشه چون ممکنه داخلش خمیر بشه حرارت باید ملایم باشه تا کیکها کامل مغز پخت بشه وقتی کیک رو داخل تابه ریختین وقتی روش حباب زد و روش سفت شد میتونید برگردونین من دستکش پارچه ای دست کردم و به آرومی قالب رو برداشتم و گذاشتم طرف دیگه سرخ بشه حتما باید حباب بزنه و روش سفت بشه و شل نباشه بعد که دو طرف سرخ شد روی دستمال بزارین تا روغن اضافی اش گرفته بشه
این کیکها سریع آماده میشه ولی کم شیرینه میتونید وقتی از روغن درآوردین توی شکر بغلتونین یا داخل شیره زعفرونی بندازین من خودم روش شکلات آب شده ریختم که خیلی عالی شد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✅ #ژله_میوه_ای 😋
ابتدایک بسته ژله الوئه ورا رو با دو لیوان ابجوش حل کردم روی سر کتری با بخار اب هم زده تا کاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم.
#ژله_میوه_ای
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بادمجان_شکمپر 🍆
بادمجون هارو پوست بگیرین ترجیحا بادمجان دلمه ای باشه بهتره
کلاهک سر بادمجون و برش نزنین که از هم نپاشه.
چند تا چاقو کوچیک بزنین طرفین و بعد داخل روغن سرخش کنین ( اگر بادمجونتون تلخه با نمک زدن تلخیش رو بگیرین )
تو یه تابه پیاز داغ درست کنین و گوشت چرخکرده اضافه کنین و سرخ کنین
ادویه ( نمک، فلفل قرمز، زردچوبه ، دارچین ، جوز هندی حتماا ، پودر سیر ، و کمی فلفل پاپریکا ) بزنین و در انتها هم رب گوجه .
بادمجونها رو روغن گیری کنین و با چاقو یه برش یک سانت مونده به کلاهک و انتها بزنین ، یه مقداری داخلش رو خالی کنین و بعد با سسی که آماده کردین پر کنین .
تو یه تابه و یا قابلمه جادار سیر داغ درست کنین و کمی زردچوبه و نمک بزنین و رب گوجه و گوجه حلقه شده ، کمی تفت بدین و اب بریزین تا به جوش بیاد
و بعد بادمجون هارو خیلی اروم با کمک کفگیر بزارین داخل تابه و بزارین بپزه و اب اضافه ش خشک بشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بورس_انواع_لوازم_لوکس_آشپزخانه😊
قول میدم قیمتاشو ببینی شوکه میشی 🙊
ایتارو با قیمتاش ترکونده😁😂😂
با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍
این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
همه دلبررررر😍😍😍👆👆
#مورد_تایید👌
دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #سالاد_سزار
تست رو مکعبی برش زدم با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کردم و درظرفو گذاشتم ی ساعتی موند تا طعم دار بشه.۲تا تیکه سینه مرغ رو ب ورقه های نازک تر برش زدم با نمک فلفل روغن زیتون سیر مزه دار کردم و اونم گذاشتم ی ساعتی موند.تابه رژیمی رو گذاشتم داغ شد تیکه های مرغ گذاشتم تو تابه زیرشو زیاد کردم تامرغ اب نندازه و خیلی زود دو طرفش گریل میشه و مغزپخت.تو همون تابه نون هم اضافه کردم و تفت دادم.کاهو شسته شده رو ریختم تو ظرف مرغ رو برش زدم ریختم روش و بعد هم نون رو.برای سس هم ۳ ق ماست ی ق سس خردل ی ق سس مایونز سرکه بالزامیک فلفل روغن زیتون سیر رنده شده نمک پنیر پارمسان رو باهم مخلوط کردم و ریختم رو سالاد.بجای سیر از پودر سیرهم میتونید استفاده کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #حلوا_شیر_طناز
شیر 2لیوان
آرد سفید 1 لیوان
شکر 1لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان
کره۵۰ گرم
گلاب ۱/۴ لیوان
پودر هل نصف ق چ
زعفران دم کرده 4ق غ
ابتدا شیر وشکر رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم وقتی شروع کرد به جوشیدن گلاب، زعفران و پودر هل رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا کامل مخلوط بشه به مدت 15دقیقه بجوشه بعد خاموش میکنیم وکنار میزاریم😊
آرد رو الک میکنیم وروی شعله خیلی ملایم و به آرامی تفت میدهیم. هنگام تفت دادن آرد مرتب آن را به هم بزنید تا یکنواخت تفت داده شود و بوی خامی آن هم گرفته شود. بعد ازاینکه رنگ سفید آرد به رنگ کرم تبدیل شد (رنگ آرد نباید خیلی تغییر کند چون طعم تلخی به خودش میگیرد) روغن مایع وکره رو به آرد اضافه میکنیم هم میزنیم تا کامل یکدست بشه با آرد، زیر شعله رو خاموش میکنیم ، با ملاقه کم کم از مایه شیر اضافه میکنیم به آرد هم میزنیم (زیر شعله خاموش کنیم به خاطر اینه وقتی مایه شیر رو به آرد اضافه میکنیم اگر شعله روشن باشه بخارمیزنه ودست میسوزه) زیر شعله رو روشن میکنیم با حرارت ملایم مدام باید هم زد تا خیلی خوب مخلوط بشه انقدر هم میزنیم تا حلوا کش داربشه وحجمش کم وقتی داغ هست داخل ظرف میریزیم وقتی خنک شد سرو میکنیم نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_کدو_سبز_و_سیب_زمینی
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم و گذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم
دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید
اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره
نکته:
یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید
سیب زمینی باید کاملا خنک باشه
مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید
روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✅کماج (تابه ای)😋
✍ مواد لازم:
آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر سه چهارم لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
شیر یک چهارم لیوان
پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری
روغن مایع برای سرخ کردن نصف فنجان
🥣 طرز تهیه:
ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#غوره_مسمی 🥘 😋
🔸ابتدا تکه های مرغ رو که بهش نمک و کمی زردچوبه زدم و داخل روغن روی شعله ملایم تفت دادم تا کاملا طلایی و خوشرنگ بشه بعد از دخل تابه در آوردم و داخل همون تابه یدونه پیاز متوسط نگینی خرد شده رو تفت دادم و در نهایت کمی رب گوجه فرنگی اضافه کردم داخل روغن تفت دادم تا رنگ باز کنه و بوی خامیش گرفته بشه.مرغ های سرخ شده رو داخل تابه گذاشتم یه کوچولو فلفل و پودر سیر هم بهش زدم و همراه با یک لیوان آب جوش که بهش اضافه کردم گذاشتم تا کاملا مغز پخت بشه.بادمجان ها رو هم که از قبل پوست گرفته بودم و داخل آب و نمک گذاشته بودم و بعد از آبکش کردن حسابی خشک شده بود سرخ کردم .و در نهایت ده دقیقه یک ربع آخر غوره ها رو به مرغ اضافه کنید.زیاد نمونه که له نشه تا شکل قشنگی داشته باشه همراه بادمجون ها دو سه تا دونه هم گوجه فرنگی سرخ کنید و در نهایت چند دقیقه آخر بادمجون و گوجه رو هم به مرغ اضافه کنید و در کنار یه کته زعفرونی نوش جان کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸