eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 ایده های تزیین غذا😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش فانوس شمعی با شیشه سس ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 مدل موی سه سوته😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 از جعبه های کفش و جعبه های بلااستفاده کمک بگیر و باکس های شیک برای کادوهاتون بسازید و کسب درآمد کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 جاروی مینیاتوری بساز😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 😍♥️ این مواد برای پنج عدد بادمجان متوسط‌‌‌ گوشت چرخ کرده سیصد گرم بامجان پنج عدد گوجه شش عدد بزرگ پیاز یک عدد بزرگ رب انار نصف ق غ رب گوجه یک ق غ نمک فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه به مقدارلازم طرز تهیه: بادمجان ها و با حرارت بالا سرخ میکنیم.(چون فقط میخوایم روش سرخ بشه و حالت سفتی خودش و حفظ کنه... بعد تو یه تابه دیگه یدونه پیاز رو تفت میدیم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم با یه ق غ رب گوجه خوب سرخش میکنیم همراه با نمک و فلفل . بعد بادمجونا رو از وسط برش میزنیم و با مواد گوشتی داخلشو پر میکنیم و بعد شش عد گوجه بزرگ رنده شده رو با یه قاشق پیاز سرخ کرده و نصف ق غ رب انار ترش خوب تفتش میدیم و بعد که آبِ گوجه کشیده شد بادمجونای شکم پر رو روش قرار میدیم ومن چون از قبل آبِ گوشت و قلم داشتم یه لیوان بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم جابیفته 😊 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با قوطی های بازیافتی میتونید از این مدل ظرفا برای نگه داشتن و مرتب کردن وسایلتون بسازید 😍👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 😋😋😌 برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن... . البته دو تا نکته مهم هم هست که اگه رعایت کنیم دیگه نه دلمه ها ته میگیره و نه وا میره👇🏻 . اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🥭🍓 🔸توت فرنگى و انبه رو توى فريز بزاريد تا يكم حالت يخى پيدا كنن بعد هر كدوم رو جداگانه توى ميكسر بزاريد و بصورت لايه توى ليوان سرو كنيد ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 دم اسبی ساده و زیبا 😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با رب انار و آب غوره😍 گوشت چرخ کرده) ١ عدد پیاز رنده شده نمک، فلفل، روغن به میزان لازم ٣ق.غ رب انار (باتوجه به ذائقه تون میتونین کم یا زیادش کنین) ١ ق.آب غوره گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده ای که آب اضافه اش رو گرفتید و نمک و فلفل اضافه کنید. بعد خوب ورز داخل تابه کمی روغن بریزید (زیاد نریزید چون قرار نیست مثل کتلت سرخ بشه) و از موادتون بردارید و با دستتون بهش شکل بدید و داخل تابه درب تابه رو بذارید تا کمی آب بندازه و بپزد. بعد درب رو بردارید تا سرخ بشه. وقتی سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگر هم سرخ بشه حالا رب انار رو با کمی آب جوش مخلوط میکنیم تا کاملا حل بشه آبغوره رو اضافه میکنیم و داخل تابه روی کباب ها میریزیم. شعله رو کم میکنیم تا آروم آروم بپزد. کباب‌ها رو برمیگردونیم تا هردو طرف به رب انارمون آغشته بشن. پ ن : این کباب رو هم با گوشت مرغ چرخ‌کرده یا حتی بوقلمون چرخکرده می‌تونید درست کنید😍 پ ن : ته ديگ رو هم سيب زميني رنده شده و زعفرون گزاشتم كه با كباب تابه ايي بي نظيره👍 پ ن : گوجه فرنگي سرخ شده و فلفل فراموش نشه❤️ پ ن : اگه طرفدار غذاهاي خيلي ترش هستين از كمي رب نارنج هم مي تونيين استفاده كنين ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ سال‌روز ولادت حضرت آقا امام رضا علیه‌السلام را محضر حضرت مهدی ارواحنافداه و شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم❤️ 🌹یا امام رضا مدد🌹 🌹عید قشنگ‌مون مبااارک😍🌹 🌸 🍃🌸 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
توپک سیب و شکلات😍😍 2 عدد سیب درختی بزرگ 2 عدد بیسکوییت پتی پور 1 بسته شکلات تخته ای ترجیحا تلخ 100 گرم پودر کاکائو پودر نارگیل برای تزئین 1 لیوان شیر کم چرب طرز تهیه: ابتدا سیب ها رو کاملا شسته سپس پوست آنها رو جدا کرده سپس از وسط نصف میکنیم.و سیب هارو با استفاده از خوردکن یا رنده دستی رنده میکنیم سپس بیسکوییت های پتی پور رو با خورد کن کاملا پودر میکنیم توجه داشته باشین باید کاملا پودر شوند. پس از پودر شدن آرام آرام به سیب های رنده شده اضافه میکنیم و کاملا با دست ورز میدهیم تا کامل به شکل خمیر در بیاد. سپس به اندازه های دلخواه مواد رو به صورت توپ های کوچیک در میآریم سپس یه لیوان شیر و شکلات تخته ای پس از ده دقیقه از حرارت که به غلظت رسید بر روی مواد میریزیم پس از ریختن سس روی مواد با پودر کاکائو و پودر نارگیل تزئین کنید ۲ ساعت درون یخچال گذاشته سپس میل نمایید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 یه مدل بافت موی زیبا😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 ایده تزیین تربچه به شکل گل رز😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 یه مدل موی زیبا به شکل گل😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 😋 اول از همه خربزه رو بشورید از وسط نصف کنید و تخمه های داخلشو با قاشق کاملا خارج کنید حالا یه بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با 1/5 لیوان آب جوش مخلوط کنید بزاربد خنک بشه خربزه دونیم شده رو بشکل عمودی قرار بدید و ژله رو داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ژله کاملا سفت بشه بعد خربزه رو مثل خیار پوست بکنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید نوش جان👋 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
رشته شعریه رو همه ی لوازم قنادی ها دارن✔ . رشته شعریه یک بسته کره50 گرم شیر عسلی دوسوم قوطی مغز گردو یا بادام یا پسته به دلخواه زعفران دم‌کرده یک قاشق غذاخوری گلاب یک قاشق غذاخوری طرز تهیه باقلوا شعریه ابتدا رشته هارو کاملا خورد کنید (هرچه این رشته‌ها خردتر باشد در نهایت بافت باقلوای شما بهتر خواهد شد).سپس کره و رشته هارا در ماهیتابه قرار بدید و تفت بدید حدود 10دقیقه تا سرخ بشن. وقتی کمی تغییر رنگ دادن کافیه, بعد شیر عسلی را اضافه میکنیم(آموزش شیرعسلی خانگی در استوری) و کاملا مخلوط میکنیم و بعد گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و کاملا مواد رو مخلوط میکنیم. ورق فویل رو پهن میکنیم و کمی روغن مالی میکنیم و بعد مواد رو کف ورق فویل پهن و یکدست صاف میکنیم و به دلخواه وسطش رو مغز میریزیم و آرام رول میکنیم و بعد با فویل میپیچونیم و به مدت 5ساعت توی یخچال یا 2ساعت توی فریزر تا خودشو بگیره وبعد برش میدیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش پرده جمع کن نمدی زیبا😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 کادوپیچی سه سوته😳😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 یه ایده برای درست کردن کارت پستال بسیار شیک و ساده 😍😍 لذت ببرید❤️😘 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 اوریگامی جالب و کاربردی 😍😍 اوریگامی بسیار زیبا درست کن😍😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 خلاقیت با کنف بادکنک چسب چوب رقیق شده با اب ریسه نوری ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده ۴ ق غ ارد سمولینا ریز ۴ ق غ آب ۱ ق غ روغن جامد نمک پاپریکا گشنیز تازه آرد سوخاری آرد تخم مرغ ۱ عدد ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸