#کدبانوگری
#نحوه_نگهداری_برنج
🌸🍃کیسه یا سطلهای نگهداری برنج را حتما در جایی عاری از نم، خنک و به ویژه خشک انبار کنید تا رطوبت درون دانهها تبخیر شود.
از گذاشتن کیسهها روی هم خودداری کنید.
بین هر کیسه فاصلهای برای عبور هوا بگذارید.
افزودن مقداری نمک و چند دانه سیر همراه با سرکشی و هوادهی گاهبهگاه، از آفتزدگی جلوگیری میکند.
به هیچ وجه از قرصهای شیمیایی استفاده نکنید.
هر چند وقت یک بار محتوای کیسه یا ظروف را زیر و رو، آن را از لحاظ رخنه و حمله حشرات و آفات بررسی کنید.
در صورت آفتزدگی، پیش از تخمگذاری بیشتر آفات و افزایش حشرات، برنج را در هوای آزاد، دور از تابش نور خورشید پهن و با الک کردن از لطمه و خسارت بیشتر جلوگیری کنید.
دقت کنید نمک بجا مانده از برنج آفتزده را به سبب پرهیز از انتقال مجدد تخم آفات به ظروف یا کیسهها مجددا استفاده کنید.🌸🍃
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
#آموزش_آشپزی
#کیک_دورنگ 🍰
✍️مواد لازم:
آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
شیر یک پیمانه سرخالی و ولرم
روغن مایع یک پیمانه
شکر 1 و 1/2پیمانه
بیکینگ پودر یک ق غ پر
وانیل یک پنس
3-4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
زعفران مقدار لازم
♨️طرز تهیه کیک:
فر رو روشن کنید بذارید روی حرارت 175 درجه سانتیگراد . آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار با هم الک کنید. تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با هم بزنید تا سفید بشه. روغن رو اضافه کنید و هم بزنید
شیر رو اضافه کنید و هم بزنید .آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل 3 بار با هم الک کردید رو کم کم به مایع اضافه کرده و با لیسک هم بزنید. خمیرر و دو قسمت کنید یک قسمتش رو کاکائویی و یک قسمتش رو زعفرانی .کف قالبتون رو با کره به دمای محیط رسیده چرب کنید و کنجد بپاشید .مایه کیک زعفرانی رو بریزید ته قالب و صاف کنید .بک قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کنید روی سطح مایع کیک همه جای مایع رو بپوشونه .اگر کم آوردی و بعد لایه کاکائویی رو بریزید و با یه خلال کمی با هم مخلوط کنید و45 دقیقه داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید.
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva