eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.4هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 خب بریم سر وقت ی سری توضیح برای این دلبر.هرچن همه کدبانو هستن ولی خو خیلیام سوال پرسیدن.اول ازهمه بگم ک من حتی ی قطره روغن هم ب ابگوشت اضافه نمیکنم و روغنی ک میبینین واس خود غذاس.ی لیوان نخود لوبیا همراه با گوشت آبگوشتی ک هم استخون و دنبه داشته باشه(گوشت خیلی مهمه واس روغن انداختن غذا ازگوشت گوسفندی و تازه استفاده کنید) رو میریزم تو قابلمه و میذارم بجوشه.کف روش رو میگیرم.ی پیاز پوست میکنم با ۲حبه سیرو همونطور کامل ب قابلمه اضافه میکنم.زردچوبه ادویه فلفل زنجفیل و ۴تا گوجه هم خرد میکنم و اضافه میکنم و میذارم گوشت بپزه.ی ساعت مونده ب سرو ۲تا سیب زمینی رو با پوست ک خیلی تمیز شستم با ی ق رب ب ابگوشت اضافه میکنم و پیاز و سیر هم درمیارم.نمکش هم تست میکنم و کمی هم لیمو اضافه میکنم.معمولا آبگوشت رو ۸ساعت میذارم میپزه و حسابی جامیوفته و روغن میندازه.ی تیکه چوب دارچین یا فلفل دلمه ای هم گاهی اوقات اضافه میکنم. .برای خیس کردن نخود لوبیا اول با آب داغ ی ساعت خیس کنین ک باعث میشه درشت بشن و بعد توآب سردخیس کنین و چن باری آبش رو عوض کنین. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
. 🍃 🌸 🍃 🍃 🌸 ✨ خُدا چیست؟ کیست؟ کجاست؟ خدا در دستیست که به یاری میگیری درقلبیست که شاد میکنی درلبخندیست که به لب مینشانی خدا درعطر خوش نانیست که به دیگری میدهی درجشن و سروریست که برای دیگران بپا میکنی آنجاست که عهد میبندی و عمل میکنی خدا، در تو، با تو، و برای توست... 💕 🌸 🍃 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
پلو ارمني يا ته انداز زعفراني "برنج با ته دیگ بال مرغ یکی از راه های سرو مجلسی برنج است که هم پلوی زعفرانی دارید و بال مرغ هم در کنارش مواد اولیه : برنج به تعداد نفرات بال مرغ به تعداد نفرات طرز تهیه : ابتدا به هر تعداد که دوست دارید بال مرغ ها را با نمک، زعفران، ماست، آبلیمو و فلفل (یا ادویه های دلخواه) مزه دار کنید. برنج هم به تعداد نفرات آبکش میکنیم . سپس یک قابلمه مناسب مواد انتخاب کرده و ته قابلمه روغن و کمی زعفران میریزیم. بال مرغها را ته قابلمه چیده و برنج را رویش میریزیم. درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم با شعله کم بمدت یک ساعت بپزد . سپس ظرفی را که میخواهیم غذا را سرو کنیم آماده کرده و قابلمه را روی ظرف برمیگردانیم بطرری که مطابق شکل برنج زیر و بال مرغها روی غذا قرار بگیرد. نکته : اگر روی برنج کره و زعفران بدهید بسیار خوش طعم تر می شود.می توانید مثل ته چین روی بالها را با یک لایه مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج بپوشانید.و برنجي كه روي لإيه بالايي قرار ميگيرد ميتواند با انتخاب شما عدس باقالي يا سيب پلو باشد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 مدل مو جذاب 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 🌸 ایده تزئین غذا 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍩 😋 ▫️نصف یک غ خمیر مایه ▫️نصف لیوان روغن ▫️یک لیوان شیر یا ماست دمای محیط ▫️یک عدد تخم مرغ ▫️دو ق غ شکر ▫️سه قاشق غذا خوری شیر خشک ▫️یک ق م خوری بگین پودر ▫️سه لیوان ونیم ارد 🔸شیر خمیر مایه شکرشیر خشک تخم مرغ روغن باهمزن دستی مخلوط کرده در کاسه ای ارد وبگین پودر رو مخلوط کرده مایع مخلوط شده رو اضافه میکنیم مواد ورز داده اگه خمیر مون خیلی خشک بود کمی شیر رو اضافه میکنیم خمیر کاملا نچسپ باشه نیم ساعتی درجای گرم استراحت میدهیم بعد خمیر رو بقطر نیم سانت باز کرده کاترزده هر دونات جداگانه روی کاغذ روغنی گذاشته باز نیم ساعت دیگه استراحت میدهیم روی خمیر رو باپارچه میپوشونیم تا پف کنه در حمام روغن وحرارت متوسط سرخ میکنیم روی کاغذ روغن گیر میزاریم تا روغن اضافه اش بگیره بعد داخل شکر میزنیم با نی دونات رو سوراخ کرده با قیف نوتلا رو درون دونات هامون رو پر میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 برای تزیین رولت های خونگی میتونید با آرد خمیر درست کنید مقداری رنگ غذا داخل خمیر بریزید و حلزون های زیبایی خلق کنید 😋 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🌶 😋 ▫️گوجه فرنگی یک کیلو ▫️فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو ▫️فلفل تند ۲۵۰ گرم 🔸پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید دانه های فلفل تند رو خارج کنید همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید داخل یخچال نگهداری کنید ♦️حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
با نون سنگک تازه و سبزی خوردن😍😉☺ دوستان چیکار کنیم که بادمجون ها موقع سرخ کردن روغن کمتری جذب کنن و این خوشمزه جان کمی رژیمی تر باشه راهکاره من اینه که:ابتدا بادمجون ها رو داخل آب نمک به مدت نیم ساعت میزارم بعد آبکش میکنم و میشورم و میزارم جلوی آفتاب خشک بشه یا با دستمال کاملا خشک میکنم بعد برای این که بادمجون ها موقع سرخ کردن روغن کمتری ببره یه دونه سفیده تخم مرغ رو کاملا هم میزنم و قبل از سرخ کردن با برس روی بادمجون ها میکشم اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه هم خیلی پفکی و نرم میشه. 🍆🍅🥔 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
گاهی اوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهای منفی باعث میشه که همه چیز بدتر به نظر بیاد زندگی شکایت از درد وغم نیست زندگی هزاردلیل است برای شاد زیستن و شکرگزاری ازخالقمون ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا