11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
ژله آلبالو یا انار ۱ بسته
ژله کیوی ۱ بسته
پاناکوتا ۴ لیوان
رنگ خوراکی سبز تیره
طرز تهیه پاناکوتا:
شیر ۴ لیوان
شکر ۱۰ ق غ خ
پودر ژلاتین ۴ ق غ خ سرپر
آب سرد ۲/۴ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
≼هر لحظهای که تو به چیزی که مردم فکر میکنند اهمیت بدهی،به همان اندازه از خودت دور میشوی...≽
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_اسفناج_وپنیر
اسفناج: به دلخواه
پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم
گردو: ۵ عدد
خمیر یوفکا
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ: ۱ عدد
سیاهدونه (یا کنجد): برای تزیین
دمای فر: ۱۸۰ درجه
زمان پخت: تا زمانی که طلایی بشه (عملکرد فرها خیلی متفاوت هستند به همین دلیل شاید در یک فر ۲۰ دقیقه طول بکشه در یه فر یک ساعت)
پنیر لبنهی آنا، علی رغم اینکه چربیش نسبت به پنیرهای خامهای موجود توی بازار کمتره کاملا لذت طعم پنیر خامهای رو داره و بافتش نرم و لطیف و سبکه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب_مرینت
مهمترین نکته در خوشمزه شدن جوجه کباب مرینیت یا همان طعم دار کردن پیش از پخت است. مرینیت مرغ انوای بسیار زیادی دارد، در اینجا یکی از روشهای متداول در آشپزی را که نتیجه بسیار خوشمزه ای دارد خدمتتان آموزش داده ایم 👌👌
این جوجه را میتوانید روی منقل گازی یا ذغالی یا در فر بپزید یا در تابه سرخ کنید یا از گریل برای پخت استفاده کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
°دنیا اونقدر بزرگه که
هر کسی واسه خودش یه جایی داره؛
پس سعی کنید به جای اینکه
جای کسی رو بگیرید
جای خودتون رو پيدا کنيد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده دیزاین برنج 🍜
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
ترفند رنگ و طعم شله زرد نذری؛
اگه قصد پخت شله زرد داری
✨✨مقدار مواد رو آخر کپشن گفتم✨✨
برای پخت شله زرد از برنج نیم دونه ی ایرانی استفاده کنید و حداقل نیم ساعت بزازید خیس بخوره👌🏻✅
یک پیمانه برنج رو با هفت پیمانه آب بزارید بجوشه، اگه نیاز بود درحین پخت بازم آب اضافه کنید🌺
بعد از اینکه برنج شکفت، و قبل از شکر، زعفرون دم کرده رو اضافه کنید که خوب رنگ بگیره🌱🌹
خوب که رنگ گرفت کره و بعد پیمانه شکررو اضافه کنید❤️👌🏻
مدام هم بزنید تا شکر آب بشه و بعد خلال بادوم رو اضافه کنید(خلال بادوم رو از قبل با گلاب خیس بدید)
و بعد هم گلاب و کمی هل دم کرده و روغن مایع اضافه کنید
وقتی به غلظت دلخواه رسید یه دمکنی بزارید و حرارت ملایم بزارید جا بیفته🙏🌸
برنج یک پیمانه
آب هفت پیمانه
گلاب نصف پیمانه
شکر دو پیمانه
زعفرون ٣ق غ
خلال بادم ۵ ق غ
کره ٢۵ گرم
روغن مایع ٣ ق غ
هل دم کرده ٣ق غ
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
چندتا نکته عالی برای خوش رنگ شدن چایی😍
برای خوش رنگ شدن چایی
☕ قبل از اینکه چایی رو بریزید توی قوری یا فلاسک ، با آب سرد یه آبی بکشید . درحد یه آبکشی چون خیلی نباید بمونه تو آب .
☕ اگه میخوایین هل و دارچین استفاده کنید توی چایی هاتون ، هل یا دارچین رو توی آب جوش بریزید توی خود چای دم کرده توی فلاسک یا قوری نریزید چون کدر و بدرنگ میشه .
☕ وقتی چایی رو توی فلاسک ویا قوری میریزید یکم از سر قوری یا فلاسک رو باز بزارید یعنی کاملا پرشون نکنید یکم جا بزارید برای بخار چای
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
تو زندگے همیشہ آدم هایے برندہ مے شوند🥊
ڪہ جرئت داشتہ باشند.
هر وقت در برابر سختے قرار گرفتے🏋🏻♀
این رو بذار جلو چشمت
ڪسے ڪہ شجاع باشہ،همیشہ برندہ ست🤼♀
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸