فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایچلی_کوفته
با صدا ببینید🔈
-بلغور جو که حسابی ریز شده باشه ۲/۵ لیوان
-آرد سمولینا دو سوم یک لیوان
-آب داغ ۱لیوان(اندازه لیوانها یکسان هست)
-رب گوجه فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری
-تخم مرغ ۱عدد🥚
-آرد سفید نصف لیوان
-فلفل قرمز-نمک-فلفل سیاه-زیره سبز
-گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
-فلفل دلمه،کاپی یا تُند ۱عدد
-پیاز متوسط ۱عدد🧅
-جعفری ساطوری شده ۵۰گرم یا یک مُشت تقریبا
-پاپریکا-زردچوبه-فلفل قرمز -نمک
-حین فرم دادن ایچلی کوفته ها،حتما دستاتو خیس نگه دار تا براحتی فُرم بدی.برای خیساندن بلغور و سمولینا،از آب زیادی استفاده نکن چون اگر خمیری شکل بشه،دیگه نمیتونی فُرم بدی و توی روغن وا میره.باید خمیری تقریبا خشک تر باشه.برای سرخ کردن،نزار روغن کامل داغ بشه،اینجوری سریع میسوزن،همینکه نصفه داغ شد،۳تایی باهم سرخ کن.تایم پختش هم ۵دقیقه ست.ترکها،روش خاص خودشونو دارن برای شکل ایچلی کوفته.من سعی کردم کمی رعایتش کنم مواد میانی نباید آبدار باشه پس تا جای ممکن بپزاگر خمیر خیلی خُشک بود،خیلی کم آبجوش حین چنگ زدن اضافه کن تا به بافت مورد نظرت برسی
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
سیب زمینی کرانچی
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دستمال کاغذی انگشت دونه خرگوشی درست کن 🐰😍
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی دایناسور بامزه 😍❤️
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_حمص_خوشمزه
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#ترشی_لبو
لبو. 1 کیلو
سیر. 2 حبه
نمک دریا. 1 ق غ
سرکه. 1 لیوان
آب بمیزان لازم
ابندا لبو رو خوب شسته پوستشو گرفته داخل قابلمه مقداری اب میریزیم تا روی لبوهارو بپوشونه میزاری رو حرارت تا آب بجوش بیاد وقتی آب ب جوش امد نمک را اضافه کرده ده دیقه میحوشوتیم بعد ابکشی کرده حالا لبوهارو بشکل دلخواه برش زده
لبوهای خرد شده را داخل ظرف شیشه ای میچینیم لابه لای لبو سیر قرار میدهیم سرکه و از مقداری اب لبوهایی ک جوشونده بودیم روی لبو ریخته درشو سفت بسته میزاریم حدود بیست روز بمونه بعد ترشی ما آمادست
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش بروجردی
مواد لازم
🥣پیاز 1 عدد
🥣نخود نصف پیمانه
🥣لوبیا نصف پیمانه
🥣بلغور گندم 1 پیمانه
🥣زردچوبه، فلفل سیاه، نمک
🥣اسفناج نیم کیلو
🥣عصاره ی قلم یا آب مرغ به دلخواه
🥣پیاز 1 عدد برای تزئین
🥣کشک و نعنا داغ برای تزئین
🌷عصاره ی قلم یا مرغ یا پای مرغ خیلی خاصیت داره و مقوی هست که آموزش همه ی این خوشمزه ها توی پیجم دارم.
🌷این آش به نظر من یکی از خوشمزه ترین آش ها هست حتما یه بار امتحانش کنید.
🌷با کشک و نعنا داغ فراوون بی نظیره.
🌷حبوبات رو از شب قبل خیس کنید و چند سری آبشو عوض کنید و دور بریزید.
🌷بلغور گندم رو هم از شب قبل خیس کنید.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی پوک یا شامی لپه😋
🥙 مواد لازم :
لپه : یک پیمانه
گوشت چرخکرده : ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط : یک عدد
سیب زمینی متوسط : یک عدد
تخم مرغ : یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه
⭕ نکات :
🌟لپه حتما ۱ - ۲ ساعت خیس بخوره قبل از پختن
آب لپه حین پخت کامل کشیده بشه.
🌟میتونید گوشت رو حذف کنید و بجاش از ۳ عدد سیب زمینی و ۲ تخم مرغ استفاده کنید.
🌟اگر میکسر در دسترس نداشتید میتونید لپه و سیب زمینی و پیاز رو چرخ کنید و بعد گوشت و تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب ورز بدید.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو خوشگل••🤩
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ شکم پر 🥠🍣🤤
مواد لازم ؛
سینه مرغ ۲ عدد
نمک: ۲ قاشق چایخوری
فلفل رنگی: ۱ قاشق چایخوری
پودر لیمو: ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
پودر کره: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران: به مقدار دلخواه
جعفری و گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری (اگه خالواش و چوچاق دارین حتما یک قاشق بهش اضافه کنین)
گردو: ۸ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب انار (یا رب ازگیل) : ۱ قاشق غذاخوری
غوره خشک هم ۲ قاشق غذاخوری که طعم ملس و خیلی خوبی داره
برای نتیجه ی بهتر حتما به مرغ زمان بدین تا طعم ها خوب به خوردش برن
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر
قسمت دوم
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکست ها و نگرانی هایت را رها کن، خاطراتت را، نمیگویم دور بریز،اما قاب نکن به دیوار دلت.
در جاده ی زندگی، نگاهت که به عقب باشد، زمین میخوری...زخم بر میداری... و درد میکشی... نه از بی مهری کسی دلگیر شو ... نه به محبت کسی بیش از حد دلگرم... به خاطر آنچه که از تو گرفته شده، دلسرد مباش، تو چه میدانی؟شاید ... روزی ... ساعتی ... آرزوی نداشتنش را میکردی...تنها اعتماد کن و خود را به خدا بسپار ...هیچ کس آنقدر قوی نیست که ساعت ها بر عکس نفس بکشد ...به آینده لبخند بزن... این همان جایی است که باید باشی! هیچکس تو نخواهد شد " آرامش سهم توست"
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#آموزش_بستن_شال 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ با سس معجون جنگلی ❤️👌
برای آماده سازی خوراک مرغ ،پیازخلالی رو داخل روغن کنجد کمی تفت بدید سبک که شد بهش زردچوبه و پودر پیاز و نمک اضافه کنید و تفت بدید و در ادامه مرغ رو اضافه کنید و با حرارت پایین اجازه بدید مرغ بپزد در آخر معجون جنگلی با مزه ی بهشتیش رو اضافه کنید و نمک و زرشک در آخر ماجرا و خوراک آماده ی سرو می باشد
برای کنار این خوراک حتما ترکیب پیاز سرخ شده با کشمش و گردو رو در کنار پلوی جذاب آماده کنید و نوش جان کنید.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#ایده_جاسوزنی_پارچه_ای
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#دونات_ژامبون
موادلازم
آب ولرم يك ليوان
خمير مايه يک قاشق
شكر يک قاشق غذاخوری سر خالى
نمك نصف قاشق غذاخوری سرخالی
سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان (بنظر من دو لیوان باشه خیلی بهتره)
فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان
فلفل و آويشن به ميزان لازم
آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه)
طرزتهیه
اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم داخلش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد...
روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه.....
بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد...
#نكات
حرارت اجاق بايد ملايم باشه و روغن نبايد موقع سرخ كردن خيلى داغ شده باشه،ديديد كه روغن خيلى داغ شده شعله رو كمتر كنيد....
مقدار ژامبون رو دو لیوان بریزید خیلی بهتر میشه
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
در قلبم همچنان به معجزه عقیده دارم خدا بزرگ ترین معجزه گر است
او که یک کرم زشت وبدترکیب را به پروانهای زیبا تبدیل می کند
حتما قادر است که از نفرت و ترس هم عشق بیافریند
خدایا حواسِ ما رو از غیرِ خودت پرت کن .نا امیدی رو زا ما دور کن. وقتی فکرشو نمیکنیم راه رو برامون باز کن.آمین❤️
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
دلم یک حس تازه میخواهد یک دلخوشی مثل سبکی بعد از گریه ذوق کودکی خرید وسایل مدرسه لذت خیس شدن زیر باران در مدرسه عجیب دلم بهانه شان را می گیرد💕
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بلغاری
نصف فلفل دلمه ای
مرغ ۶ تیکه
۲ حبه سیر
زنجبیل
پیاز درشت
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
نمک
زعفران
شکر
نصف استکان سرکه
۲ لیوان آب جوش
هویج کوچیک ۶ عدد
اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه.
برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_فلفل_تند
🌸
کسایی که عاشق چاشنی و غذاهای تند هستن، حتما این سس رو درست کنن😍 😋 تازه اگه فلفل دلمه ای قرمز و فلفل چیلی قرمز هم پیدا کردید میتونید این سس رو به رنگ قرمز درست کنید 😍
🌸
✅مواد لازم:
_فلفل دلمه ای نر سبز یا قرمز ۵ عدد
_فلفل تند ریز سبز یا قرمز ۲۵ عدد
_ سیر ۵ حبه
_ یک فنجون آب
_یک فنجون سرکه سفید
_نصف ق م نمک
_یک قاشق غذاخوری شکر
_ یک ق م پودر سیر (میتونید نزنید)
_ ۳ ق غ روغن
🌸
✅طرز تهیه:
از فلفل دلمه ای های نر که مخصوص پخت و پز هستند استفاده کنید، انتهای فلفل دلمهای های نر ۳ برآمدگی وجود داره اما انتهای فلفلدلمهای ماده ۴تا برآمدگی وجود داره که مخصوص سالاد و خام خواری هستش.
کلاهک و دانه های فلفل دلمه ای رو خارج کنید، داخل قابلمه بریزید.
فلفل ریز و تند را از وسط نصف کنید، دونه هاش رو جدا کنید و داخل قابلمه بریزید به همراه سیر خرد شده، آب، سرکه سفید، نمک و شکر.
و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بذارید از روی حرارت بردارید و داخل میکسر بریزید کاملاً یکدست بشه داخل قابلمه برگردونید روغن مایع و کمی پودر سیر بهش بزنید روی حرارت بذارید دو تا قول بخوره 😍
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🥒تزيين #سبزی_پلوماهی
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#شیرینی_با_مغز_مارمالاد_هلو 🥯 😋
▫️تخم مرغ:2عدد
▫️پودرقند:1/2پ
▫️آرد:به میزان لازم که خمیربه دست نچسبد
▫️کره به دمای اتاق:200گرم
▫️وانیل:1/2قاشق چایخوری
▫️ماست:1قاشق غذاخوری
▫️مارمالادهلو:به میزان لازم
🔸کره و پودرقند را مخلوط کنید باهمزن دستی وتخم مرغ هارا و وانیل کم کم اضافه کنیدتایکدست شود و بعد ماست را اضافه کنید وبعد آرد را تا خمیرنرم و لطیفی بدست بیاد نیاز به ورز دادن ندارد تا به روغن نیوفتد بعد خمیر را روی سطح صاف باز می کنیم با وردنه به قطر نیم سانت و قالب می زنیم بعد از مارمالاد یکطرف خمیر می زاریم و بعد خمیر را دولا می کنیم و روی آن زرده تخم مرغ رومال می کنیم و پودرپسته یا گردو می پاشیم ودر سینی فر می چینیم ودرفراز قبل گرم شده با دمای 175درجه تا زیر شیرینی طلایی شود حدود 20دقیقه
♦️سینی فر نیاز به چرب شدن ندارد
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیروان پلو
مواد لازم:
۳ عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان
۳ قاشق غذا خوری روغن مایع
۲ قاشق غذا خوری کره
۲ لیوان برنج (۴۰۰ گرم)
نصف قاشق غذا خوری رب فلفل (اگر نبود ۱ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز)
نصف قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ قاشق مربا خوری ینی بهار (ادویه پلویی)
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
۲ قاشق مربا خوری نعنا
۱ فنجان بادوم پوست کنده و یا یک لیوان نخود پخته
۱ عدد پیاز
۱ لیتر آب
نمک
پیاز رو تو روغن و کره تفت میدین ربها رو اضافه میکنین و بعد برنج رو که حداقل از نیم ساعت قبل خیسونده و آب کشی کردین، بقیه مواد رو هم به ترتیب همه رو اضافه کرده هممیزنین... مرغها رو که از قبل خورد و سرخ کردین توی یک قابلمه نچسب میریزین و روش رو با مخلوط برنجمون پر میکنین آب رو ریخته و میذارین حداقل ۴۰-۳۰ دقیقه رو شعله متوسط رو به کم دم بکشه
برنج رو توی یک دیس سرو و نوش جان کنید.
بادام و نخود پخته که در مواد لازم اومده به صورت دلخواه به غذا اضافه میشه شما میتونید حتی بادمجان سرخ شده هم به مواد میانی برنج اضافه کنید.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#ژله_گل
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_شیرینی_چنگالی
#شیرینی_عید
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی قورباغه پرشی 👀🐸
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی بادمجان 🍆🍆🍆🍆🍆
اول از همه بادمجان ترجیحا کوچیک باشه از طول یکم برش بزنید بعد با سرکه بجوشونید تا یکم نرم بشه ولی له نشه.بعد آبکش کنید و بذارید خنک بشه.
هویج و چند حبه سیر رو تو همون سرکه با فلفل نمک و کمی زردچوبه بجوشونید تا نرم بشه.
اونو هم جدا کنید و بذارید خنک بشه.سیر رو نگینی خرد کنید.
بهش ادویه ترشی مثل تخم گشنیز گلپر فلفل بزنید من کمی آویشن هم زدم.
موادتون رو در بادمجان ها فرو کنید و بادمجان هارو توی ظرف مورد نظر بچینید و روش رو همون سرکه که موادو داخلش جوشوندید بریزید و مابقی رو سرکه معمولی بریزید تا کامل سرش رو بگیره.سرکه هم میتونید انگور یا سیب باشه.
بذارید سه هفته تا یک ماه جا بیفته و نوش جان کنید
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی زنبور عسل 🐝🍯
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed