فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ناگت مرغ😋
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
برگر کدو سبز
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#تزیین_غذا
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
غمهاارزش جنگیدن ندارند،
رهایشان کنید.
غمهاآنقدر خسته اند
که با کمترین بی توجهی ازپای درمی آیند،
پس شادی کنید و با امید زندگی کنید...
💕🌸🍃💕🍃🌸
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
خدایا
میخواهم همین امشب
قلم و کاغذی بردارم و
همه درد دل های زندگی ام را
برایت بنویسم
خداوندا
می خواهم بنویسم
که من بدون یاری تو
و بدون حمایت تو
هیچ قدرتی در زندگی ام ندارم
و من برای رسیدن به آرزوهایم
به یاری تو سخت نیازمندم
بار الها
میخواهم بنویسم
که من بنده کوچک توأم
و تو خدای بزرگ منی
و من در این مسیر سخت زندگی
نیاز دارم
که بهترین مسیرها را نشانم دهی
و دستم را بگیری
و نظری بر احوال
دل این بنده ات کنی
الهی آمین... 🌸🍃💕💕🌸🍃
شبتون بخیر ❤️
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر عربی👍😋
مواد لازم :
۲ لیوان شیر
یک بسته پودر کافی میکس
۲ ق غ خامه صبحانه یا قنادی
یک بسته پودر کرم کارامل
پودر ژلاتین یک ق غ
بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته
طرز تهیه :
اول از همه روی حرارت شیر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، حل که شد از حرارت ورمیداریم و میزاریم کنی خنک بشه بعد منتقل میکنیم به داخل مخلوط کن،بیسکوییت پتی بور و به ترتیب خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم،حالا مواد رو به داخل قالبی که از قبل چرب کردیم اضافه میکنیم و به مدت ۵ ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست برای کسایی که عاشق دسرای فوری
بیدردسر و فوق العاده خوشمزن🥰😍😋
👩🏻🍳مواد لازم :
شیر ۵۰۰ میل
شکر ۱ پیمانه
نشاسته ذرت نیم پیمانه
نسکافه فوری یا قهوه ۲ ق غ
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بستن روسری
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت های زیبا و کاربردی با سنگ
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی🍛🍛😍😋
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده .
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت شمع با دانه کاج خیلی شیک و خاص و کم هزینه😍👌
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دلبررر بدون فر و همزن
حتی پخت هم نداره
۳۵۰ گرم بیسکوییت ساده و پودر کنید
۲ ق غ پودر قند(میتونید حذف کنید)
۴ ق غ پودر کاکائو اضافه و ترکیب کنید
۳۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنید
۱.۵ لیوان شیر رو به تدریج اضافه تا خمیری بشه (اگر سفت بود کمی شیر و اگر شل شد کمی پودر بیسکوییت اضافه کنید)
روی کاغذ روغنی بهش شکل بدید و ۱ ساعت داخل فریزر بزارید
برش بزنید و داخل شکلات ذوب شده بزنید و هر طوری که دوست داشتین تزیین کنید
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#ته_انداز_مرغ که من از کتف مرغ استفاده کردم.
اول تیکه های کتف مرغ(میتونید از بال هم استفاده کنید که زود میپزه) رو توی مخلوط نمک و فلفل و پیاز و خیلی کم ابلیمو میخوابونیم. تا کمی مزه دار بشه.
بعد یک طرفش رو توی روغن کمی سرخ میکنیم. طرف دیگه رو میذاریم خام بمونه.
برنج رو ابکشی درست میکنیم.
مقداری از اون رو با مقداری زعفرون مخلوط میکنیم.
بعد تو قابلمه کمی روغن میریزیم. تیکه های مرغ رو از طرفی که خام هست توش میذاریم و طرف سرخ شده اش رو به بالا باشه.
بعد برنج زعفرونی رو به ارومی روش میریزیم و خوب فشرده میکنیم.
بعد بقیه برنج ساده رو روش میریزیم و صاف میکنیم. و برای حدود یک ساعت دم میذاریم. با شعله کم تا مرغ هم اروم سرخ بشه و بپزه
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#تر_حلوای_شيرازي
مواد لازم:
شےر ۳ پیمانه
آب ۳ پیمانه
نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
شڪر ۱/۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱/۴ ق چ
زعفران دم ڪرده به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا نشاسته را با آب سرد حل ڪنید و از صافے رد ڪنید آرد برنج را با شیر سرد مخلوط ڪنید به همراه شڪر به نشاسته اضاف ڪنید ظرف را روے حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا حلوا غلیظ شود حرارت را ڪم ڪنید و باز به همزدن ادامه دهید تا زمانے ڪه خط قاشق روے آن محو نشود و مطمئن شوید ڪه نشاسته پخته شده است حالا گلاب به همراه هل مخلوط و به مواد اضافه ڪرده یڪے دو جوش ڪه زد ڪافیه. نيمي از مواد را درون ظرف ریخته و بقیه را با زعفران غلیظ مخلوط ڪنید باز روے حرارت بگذارید و بهم بزنید و روے مواد سفید رنگ بریزید میتونید همه را یڪرنگ درست ڪنید بستگے به سلیقه شما دارد روے آنرا با پودر پسته تزیین ڪنید ظرف را بعد از خنک شدن درون یخچال قرار دهید تا حلوا خوب خنک شود و بتوانید آنرا برش بزنید یا در همان ظرف سرو ڪنید این حلوا در ماه رمضان دسر بسیار خوشمزه و مقوے است امیدوارم ڪه درست ڪنید و من را هم از دعاے خیرتان بے نصیب نگذارید.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#دلمه_فلفل خوشگل 😋
🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.
کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم.
بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت عروسک
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش جا شمعی لاکچری 😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 #توپک_خرما 😋
🔸حدود 10تا خرما رو پوست و هستشو جدا کرده کمی پودر دارچین و هل اضافه میکنیم سپس 5عدد بیسکوییت پتی بور رو پودر و اضافه میکنیم سپس گردو خرد شده اضافه و از مواد اندازه گیلاس برمیداریم و گرد میکنیم و توی کنجد و نارگیل میغلتانیم
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_کرفس
با صدا ببینید🔈
یک عدد پیاز بزرگ
200 گرم گوشت خورشتی
ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده
زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک
کمی رب
یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه
دوتا لیمو عمانی
همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
⚠️لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه⚠️ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات🍫🍊
می تونید با انواع طعم های مخختلف درست کنید.
من کاکائو تلخ با پرتقال خشک ، با فندق و دو رنگ شیری شکلاتی درست کردم .
یک نکته برای بدست آوردن شکلات براق بگم : هر چقدر شکلات رو که خواستید بن ماری کنید ۱/۳ آنرا کنار بزارید بعد به اون قسمتی که روی بخار کتری آب شده اضافه کنید و از روی بخار بردارید تا با حرارت شکلات داغ بقیه ش هم آب بشه اینطوری شکلاتتون براق میشه .
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#سالاد_سزار 🍲 😋
🔸٢بوته كاهو رو برش هاي بزرگ زدم
٢تا سينه بزرگ مرغ رو با بيفتك پهن كردم بعد با كمي حريره سير، نمك و فلفل و پاپريكا مزه دار كردم و سپس گريل شدن
نون تست هم به تكه هاي كوچك با قيچي نان برش زدم و تو روغن و سير سرخ كردم
براي سسش هم از تركيب مايونز،سس خردل،حريره سير،پنير پارميزان و يك ليمو ترش تازه استفاده كرد.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبنبات شیری 😍😋
شیر و شکر به اندازه مساوی
( دو لیوان شیر ، دو لیوان شکر)
گلاب، کره
کنجد و یا گردو به دلخواه
شکر و شیر به مدت دو الی سه ساعت رو حرارت گذاشته تا به این شکل کاراملی شود ، برای اینکه متوجه بشید زمان برداشتن آبنبات از روی حرارت است یا نه ، مقداری از آبنبات را در آب یخ ریخته و اگر کشدار بود و فرم گرفت میتونید از رو حرارت بردارید .البته در آخر کره و گلاب را مخلوط کنید .
و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت با قاشق هم بزنید و خنکتر که شد با هم زن هم بزنید و بعد روی سینی چرب شده پهن کنید درست کردنش زمان میباره اما یکبار درست راحت میشید
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ژله_میان_تهی🧑🍳
یک سوم از گیلاسها رو از یک رنگ ژله بریزید و بذارید یخچال؛ وقتی نیم بند شد در بیارین میوه ی مورد نظرتون روش بذارید و چند قاشق دیگه از ژله بریزید و دوباره بذارید یخچال
وقتی ژله کامل بست از یخچال در بیارین و به اندازه ی یک سوم از رنگ دیگه ی ژله رو بریزید
روی ظرف سلفون بکشید و خوب محکم کنید و ظرف رو به حالت وارونه توی یخچال بذارید
🍷🍸🍹
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#بادمجون_شکم_پاره
@ashpazi
در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید ....
راستی گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه😊 این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه😊
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
.
#دمى_گوجه
يا بقول شيرازى ها كته ى گوجه، در كنار سالاد شيرازى و سبزى تازه عجيب ميچسبه😉
دورش هم سيب زمينى سرخ كرده ريختم
دستور دمى گوجه👇
برنج ٢ پيمانه
پياز يك عدد متوسط
پوره ى گوجه يك ليوان
رب گوجه فرنگى نصف قاشق غذاخورى
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
اول از همه برنج بايد چند ساعتى خيس بخوره، تو يه قابلمه پياز داغ طلايى بگيريد، بهتره پيازُ نگينى خرد كنيد، فلفل و زردچوبه بزنيد و پوره ى گوجه رو بهمراه رب گوجه اضافه كنيد ، تفت بديد و بذاريد چند دقيقه اى رو حرارت بمونه، مقدار كافى نمك بزنيد و بعد برنج خيس خورده رو بدون آب به مواد گوجه اضافه كنيد و به اندازه ى يك بند انگشت تا روى برنجُ آب بريزيد، با حرارت ملايم اجازه بديد آب برنج كشيده شه، در نهايت دمكن بذاريد و اجازه بديد خوب دم بكشه.
.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#دلمه برگ مو
مواد لازم:
برگ تازه و نازک و ترد : 400 گرم
لپه : نصف پیمانه
برنج : یک پیمانه
سبزی های معطر : 500 گرم تره شوید مرزه وکمی پیازچه
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه
پیاز بزرگ برای پیاز داغ : 4 عدد
بلغور : نصف پيمانه
سير: 2حبه
طرز تهیه:
پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .سپس نمک،فلفل و ادویه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه.
بعد لپه را که قبلا” خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم.
برنج راشسته ب مواد اضافه ميكنيم همراه نصف ليوان اب ميزاريم نيم پز بشه زماني ك ابشو كشيد از رو حرارت برداشته بعد بلغور ك ك از قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده ب مواد گوشتي اضافه ميكنيم نمك و سبزي معطرو سير را ك رنده كرديم هم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم.
بهتره از برگهای جوان ترد استفاده کنیم . برگها را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم.
از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو بشكل بقچه جمع كرده توي قابلمه ب ترتيب ميچينيم بعد در اخر يك ليوان اب روي دلمه ها ريخته با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي ابشو كشيد كمي روغن ب رويه دلمه ها داده از رو حرارت برداشته باكلي پياز داغ سرو ميكنيم .
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#پلو_مخلوط
#تام_پلو 😍😋
برنج و بار میذاری تو ابش یه کم زردچوبه میریزیم و نمک به مقدار لازم بعدش آبکش که کردیم لابه لای برنج زیره و فلفل سیاه میریزم برنج میذاریم دم بکشه بعدش مرغ یا گوشت و با نمک و فلفل میپزیم یه کم تفت میدیم کشمش و هم با کره محلی تفت میدیم بعدش سرو میکنیم❤️💚💛💜💙
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed