🌸قلب خاک خوبی دارد
🌺در برابر هردانه که
🌸در آن بنشانی هزار
🌺دانه پس میدهد
🌸اگر ذرهای نفرت کاشتی
🌺خروارها نفرت دروخواهی کرد
🌸و اگر دانهای از محبت نشاندی
🌺خرمنها برخواهی چید
🌸امروزتون سرشار از شادی
🌺موفقیت و کامیابی باشه
❤️🧡💛💚💙💜
🌼🌸🌼🌸
ایده تزیین شیشه های دوریختنی 😍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
حالِ خوبت را
به هیچ چیز
به هیچ کس
به هیچ اتفاقی
به هیچ آمدنی
گره نزن...
نگذار آدمها درگیرت کنند
نگذار هر اتفاقی پابندت کند به آن چیزی که سهم تو نیست و برای تو نبوده...
رها باش
حال خوبت را به بند بندِ وجودت وصل کن
بگذار جایی که هیچکس را نداشتی
یک "تو" حالت را خوب کند
جایی همیشه برای خودت بگذار
تمام آمده ها،روزی می روند
آن وقت تو می مانی و تو
خودت را بلد باش
هیچکس جز تو،پای تو نمی ماند
یاد بگیر که یک تو برای تمام خودت کاف...🌾💐🌺
❤️🧡💛💚💙💜
#پیتزا_مخلوط
یه پیاز متوسط و تفت دادم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده اضافه کردم بهش نمک و پودر سیر و پودر آویشن اضافه کردم و تفت دادم در تابه رو بستم تا بپزه تو یه ظرف دیگه یکم مرغ پختم بعد اینکه گوشت پخت مرغ پخته شده رو ریش ریش کردم و به گوشت اضافه کردم و هم زدم بعد قارچ اسلایس شده اضافه کردم در تابه رو بشتم تا قارچ آب بندازه وقتی قارچ آب انداخت کمی رب گوجه اضافه کردم و هم زدم تا جا بیفته بعد زیر گاز و خاموش کردم روی خمیر سس کچاب مالیدم بعد پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی ریختم و روش پنیر فراوون ریختم روشم کمی فلفل دلمه ای خورد شده و قارچ اسلایس شده و گوجه فرنگی خورد شده ریختم بعد خمیر و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه الی یک ربع با دمای صد و هشتاد درجه بعد پیتزامون و از فر بیرون آوردم و روی پنیر کمی آب اسپری کردم و دوباره گذاشتم تو فر گریل و روشن کردم تا پنیر آب بشه و طلایی . دلیل اینکه آب اسپری کردم اینه که باعث میشه پنیر کش بیاد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ایده #خلاقیت 🌻
با رنگ کردن گلدونای ساده حال و هواى تازه ای به خونتون بدید 😉
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش باکس عروسکی فانتزی زیبا😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌱اصلا به این فکر نکن که دیگران برای تو چه فکری می کنند🌸
حتی برایت مهم نباشد چطور و چگونه قضاوت می شوی ،
کاری که دوست داری و می دانی درست است را بکن و مسیرِ خودت را برو ،
بگذار دیگران هم یاد بگیرند به جای اینکه زمانشان را به پای حسادت و قضاوت و تقلید ، تلف کنند ؛ دنبالِ اهداف و آرزوهایشان باشند ...🌸🍂
گاهی تو به آسیب پذیریِ قرص جوشان می شوی و آدم ها با حرف ها و قضاوت هایشان مانندِ آب ...
نزدیکشان که می شوی ؛ نابودت می کنند !
لازم است کمی دورتر بایستی و در سکوت ، کارِ خودت را بکنی .
که گاهی آرامشِ انسان ، در همین ندیدن ها و نشنیدن هاست ... 🌸
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••اشتباه آرایشتو پاک نکن••🚫
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#آش_گندمی
بلغور گندم یک لیوان
نخودپخته شده یک لیوان
بادمجان متوسط خردشده یک عدد
کلم قمری یک عدد
خردشده(دلخواه)
شوید خشک یک استکان
دوعدد پیاز نگینی خردشده +نمک+فلفل+زردچوبه+پودرلیموعمانی+دوقاشق رب گوجه+نصف استکان روغن که همگی راخوب مخلوط کرده درظرف درب دارگذاشته وکنارمیزاریم.
از شب قبل بلغور راخیسانده وبعد آب بلغور رادور ریخته ودرقابلمه همراه با آب جوش گذاشته باشعله کم به مدت چند ساعت تابلغورها تقریباً پخته شوند وبادمجان +کلم+نخود+شوید خشک ونمک ومواد پیاز راکه کنار گذاشته بودیم رااضافه وهمگی رامخلوط ومیزاریم همینطور باجوش کم آش ما پخته وجا بیفته واگه دیدید که آش سفت شده کم کم بهش آب جوش اضافه کنید تا آش لعاب بندازه وگاهی هم بهم بزنید تا ته نگیره چون گندم زود ته می گیره
وحرارت را ملایم کنید تا کاملامواد پخته بشه اگر ابش کشیده شد کم کم بهش ابجوش اضافه کنید اش نباید زیاد سفت بشه چون بعد سرد شدن غلیظ تر می شه
نکته........میتونید گوشت هم توی این آش اضافه کنید بعد پخت گوشت اونوریش کنید وبریزید توی آش ولی من خودم همیشه بدون گوشت درست میکنم عالی میشه
این آش باید تند باشه خوشمزگیش به همینه بسیار اش خوشمزه ای است اگر کلم یا بادمجون دوست ندارید میتونید حذف کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸