eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
مهم نیست چقدر تنبلی کردی، چه جاهایی کم اوردی؛ خودت دست خودتو بگیر و بلند شو... بلندشو و به خودت نشون بده‌ نه ترسهات نه محدودیت هات نمیتونن جلودارت بشن. یه بار برای همیشه خودتو به خودت ثابت کن. چون تنها کسی که مهمه فقط خودتی. 🍃🌸💕🍃🌸 شبتون دلبررررر 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﺭﺿﺎﯾﺖ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻬﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﺎﺷﻰ ﺁﻥﻭﻗﺖ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ. روزتون قشنگ 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری آب: یک لیوان (پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم طرز تهیه: ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. ❤️🧡💛💚💙💜
گردو 400 گرم مرغ 400 گرم پیاز 1 عدد رب انار 5-6 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم پیاز رو ریز خرد میکنیم و با تکه های مرغ تفت میدیم به مقدار که پیاز سبک شد و رنگ مرغ عوض شد ،فلفل ، نمک ، زردچوبه را اضافه میکنیم سپس گردوها را چرخ کنید و به مواد اضافه میکنیم ، درون قابلمه مقداری آب سرد بریزید و سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2 – 3 ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتد.پس از پخت گردوها و زمانی که به روغن افتاد میتوانید رب انار را اضافه کنید ( رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد ) سپس شکر ، کمی نمک و حدود 2 ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با حرارت ملایم بجوشد ❤️🧡💛💚💙💜
سوپ فورس دستور یه سوپو بهتون بگم که فوری حاضره پیاز داغو جوپرکو با آب بریزین تو قابلمه یه پنج دقیقه بعد که آب جوش اومد بریزینش تو مخلوط کن تا جو پرکا خوب حل بشن حالا دوباره سوپو بریزین تو قابلمه هر چی میخواین بهش اضافه کنین مثل قارچ یا هویج و... فقط ریز ریز خرد کنین تا زود بپزه به اندازه کافی قرص گوشت یا مرغم بریزین توش بذارین یه بیست دقیقه ای بپزه تا حسابی لعاب بده آخرشم گشنیز خورد شده بریزین توشو و با آبلیمو و روغن زیتون سروش کنین ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■ترفند کوتاه کردن یقه لباس بافتنی😍😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند درست کردن سس همه کاره 👌👌👌😍😍😍 ❤️🧡💛💚💙💜
سینه مرغ نصف یک سینه قارچ 15 عدد فلفل دلمه ای خورد شده 1 عدد کوچک ذرت کنسروی نصف لیوان پنیر پیتزا به مقدار لازم پیاز 1 عدد ا من از فلفل سیاه و قرمز نمک پودر کاری پودر سیر،پودر زیره سبز،مقداری زعفرون و آویشن استفاده میکنم ابتدا مرغ را آبپز کردم و ریش ریش کردم(یا بصورت مکعبی)پیاز را خورد کردم و در روغن تفت دادم و سرخ کردم مرغ ریش ریش رو اضافه کردم وکمی نمک زدم و تفت دادم قارچ رو نگيني خورد كردم تفت دادم نمك و فلفل و اويشن كه بسته به ذائقه خودتون داره اضافه کردم. حالا از خمير به اندازه یه نارنگي برداشتم توي دست صاف كردم و روی سینی فر گذاشتم كمي سس كچاب ماليدم بعد كمي پنير پيتزا روش ریختم و از هرمواد بترتیب ریختم در اخر پنیر ریختم داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ گذاشتم بمدت بیست دقیقه گذاشتم تا بپزه ❤️🧡💛💚💙💜
🌸🍃 داخل یک تنگ رو با آب پرکنید و داخل شمع وارمر و گل بذارید و روی میز مهمونیتون رو زیبا و خاص کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شايد معجزه ی از سوى خدا به سمت تو فرستاده شودكه از همه ی آرزوهايت بهتر باشد.. به همین قشنگی .. 💕🍃🌸💕🍃 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش گیلانی😍😋 داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید با دست حسابی ورز بدین هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین یک عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر خرد شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دوطرفشو سرخ کنیدبعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجه‌ی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بزاریم ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلک همیشه به کام یکی نمی‌گردد که آسیای طبیعت به نوبتست ای دوست ❤️🧡💛💚💙💜
به       1کیلو شکر    900گرم جوهر لیمو   1ق م آب        حدود3 پيمانه دانه هل     تعدادی به را می شوئیم و خشک می کنیم. سپس چهارقاچ کرده و هسته هایش را می گیریم به شکل دلخواه خرد  می کنیم. سپس  به را درون قابلمه ریخته و با مقداري آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و کمی آبپز شود. (این مرحله اختیاری است، یعنی می توان بدون آبپز کردن به آن را مستقیم داخل شربت ریخت، ولی اگر به را به قطعات درشت خرد کرده باشیم، مرحله آبپز کردن و نرم شدن حتماً بایستی صورت پذیرد)سپس شکر را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آن حل بشود و شکر قوام بیاید. بعد جوهر لیمو را درون مقدار کمی آب حل می کنیم و به قابلمه می افزائیم. بعد حرارت را ملایم می کنیم و یک دمکنی یا دستمال روی در قابلمه قرار می دهیم. این جوشیدن ملایم با دمکنی و درون شربت غلیظ سبب خواهد شد که رنگ مربا قرمز شود. وقتی مربا روی حرارت به غلظت مناسب رسید (البته این مربا بایستی حتماً غلیظ باشد) به مدت 24 ساعت بهتر است درون قابلمه باقی بماند وقتی مربا سرد شد داخل ظرفاي در دار ريخته و جاي خنك نگه ميداريم ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم : ۲۵۰ گرم پاستا ۷۰ گرم ذرت ۷۰گرم نخود فرنگی خیار شور ۵ الی ۶ عدد ۱ عد هویج (ریز رنده شده) تکه های کوچک فلفل قرمز و نارنجی سس: ۱فنجان / ۲۵۰ میلی لیتر ماست نصف فنجان / ۱۵۰ میلی لیتر سس مایونز ۱قاشق غذاخوری سس کچاپ خردل ۱ قاشق چایخوری نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز نمک، فلفل نصف لیوان چای / ۵۰ میلی لیتر آب غوره ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن ❤️🧡💛💚💙💜
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍃 کلیپ آموزشی بستن شال حتما تماشا کنید 😃😍😊 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من گره خواهم زد، چشـم‌ها را با خورشـید، دل‌ها را با عشـق، سـایه‌ها را با آب، شـاخه‌ها را با باد.🍂🌸  💕🍃🌸💕🍃🌸 ❤️🧡💛💚💙💜
مواد لازم : آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین : مقداری طرز تهیه : ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید ❤️🧡💛💚💙💜
ترد وکرسبی آرد سفید یک پیمانه آرد نخود خام نصف پیمانه مایه خمیر یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم . آب ولرم یک پیمانه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها . مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم . ‌ ❤️🧡💛💚💙💜
زندگی دادگاه نیست تا در آن به دنبال احقاق حق خود باشیم . زندگی ، زندگی است باید گذشت کرد تا بتوان ازآن لذت برد گذشت، رمز پیروزی درزندگی است ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍃🌸🍃🍃✨🦋 هيچكس را در زندگی مقصر نمی دانم... از خوبان "خاطره" و از بدان "تجربه"میگیرم...! بدترین ها "عبرت" میشوند...! وبهترین ها "دوست" حرف اشتباهیست كه ميگويند با هر كس بايد مثل خودش رفتار كرد. اگر چنين بود!!! از منيت و شخصیت هر كس چيزى باقى نميماند. هركس هر چه به سرت آورد فقط خودت باش. اگر جواب هر جفايى بدى بود، داستان زندگی ما خالى از آدم های خوب بود. اگر نميتوانى آدم خوبه‌یِ زندگي كسى باشى، اگر براى ياد دادن تنها همان خوبى‌هايى كه خودت بلدى ناتوانت كردند، اگر همان اندك مهربانيت را از بر نشدند،اگر خوبى كردى و بدى ديدى، كنار بكش!!! اما بد نشو... زيرا اين تنها كاريست كه از دستت بر ميايد. مهم نيست با تو چه كردند. تو قهرمان زندگی خودت بمان تو آدم خوبه‌ى زندگی خودت باش با وجدانت آسوده بخواب. سرت را پيش خدايت بالا بگير. و بخاطر همه چیز شاکر باش. شبتون دلبررررر 😍 ❤️🧡💛💚💙💜