فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره و پودر قند و وانیل و با همزن میزنیم بعد تخم مرغ و اضافه میکنیم تا مواد کرم رنگ بشه بعد زعفران و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و خمیر و جمع میکنیم تا بدست نچسبه
داخل کیسه فریزر میزاریم
۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت کنه
بعد وسط دو تا فریزر پهن میکنیم و کارتر میزنیم
داخل تابه کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها رو داخل میچینیم
شعله پخش کن داغ باشه تابه رو روش میزاریم بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آماده س با حرارت کم ...
قسمت دوم ✅✅🌹
❤️🧡💛💚💙💜
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀گوجه فرنگی رو این شکلی درست کنید 😍🍅
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ساخت دکوری با دورریختنی ها😊👌
ببین و بساز 😍
❤️🧡💛💚💙💜
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای
این مقدار مواد برای 3 نفر
.
ابتدا 300 گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را گرفته بودم به همراه نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وپودر زنجبیل خوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند و بعد به شکل گرد درآورده ودر روغن داغ سرخ کردم و گذاشتم کنار 🤓
در تابه ای جداگانه دو تا پیاز رو رنده درشت زدم وکمی تفت دادم ویک عددبرگ بو ونمک و فلفل و زردچوبه وپودر زنجبیل و گشنیز اضافه وهمگی را تفت دادم تا بوی ادویه جات بلند شه و بعد 3تا4 عدد گوجه فرنگی را پوره کردم وبه همراه 2عدد فلفل سبز اضافه و گذاشتم کمی آب گوجه کشیده شود،(من رب نریختم) بعد کوفته ها را اضافه ویک لیوان آبجوش وچند عدد گوجه فرنگی نصف شده را اضافه کردم تا کوفته ها در آب گوجه پخته شوند ونیم ساعت آخر یک استکان آبغوره ریختم و گذاشتم با حرارت کم خوراکمون جا بیفتد.
من این کباب تابه ای را کمی آب دار درست کردم شما میتونید آب اضافه نکنید.
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_ماست_و_مارمالادی
3 عدد تخم مرغ
2 پیمانه شکر
1.5 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه ماست
4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند)
2 ق م سر پر. بیکینگ پودر
کمی وانیل
برای تزیین
مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید))
خلال پسته
، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس
با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
❤️🧡💛💚💙💜
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
یه ایده خیلی جذاب حتما ببین😍
❤️🧡💛💚💙💜
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#لازانیا_با_نون_تست👩🍳
مواد لازم:
نان تست
سوسیس رنده شده
پنیر ورقه ای
پنیر پیتزا رنده شده
پنیر پارمسان
تخم مرغ زده شده
🟣قسمت اول
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#لازانیا_با_نون_تست👩🍳
🟣قسمت دوم
❤️🧡💛💚💙💜