فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بورك گوشت
پياز
گوشت
قارچ
فلفل دلمه
ادويه (نمك فلفل سياه زردچوبه پاپريكا پودر سير )
رب گوجه
.
✅مواد داخل بورك ها بذاريد از داغي بيفته وبعد بپيچيد
✅مواد داخلي بورك روغن زياد نداشته باشه كه چرب بشه
✅تو روغن داغ سرخ كنيد روي دستمال حوله اي روغن اضافيش بگيريد
✅يا تو فر ١٨٠درجه به مدت ٢٠تا ٢٥دقيقه
قسمت دوم ✅✅🌹
❤️🧡💛💚💙💜
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_تر_یخچالی 👩🍳
برای این مقدار مواد
سه پیمانه شیر
دو سوم پیمانه شکر
سه بسته پتی بور دلخواه
ژله موز یک بسته
سه ق غ آرد
سه ق غ نشاسته ذرت
نوک ق چ وانیل
یک ق غ کره
🟣قسمت اول
❤️🧡💛💚💙💜
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_تر_یخچالی 👩🍳
🟣قسمت دوم
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمرا اگه بلد بودی 😂😂😂😍😍😍😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوازم مورد نياز:
✅شمع هاي قديمي به روش بن ماري آب كنيد
✅نكته ؛ روش بن ماري ؛ داخل طرف بزرك تر آب ميريزيد تا به جوش بياد داخلش ظرف كوچكتر ميذاريد و شمع ها رو داخلش ميريزيد اينجوري با بخار آب جوش ، آب ميشن🤗
✅تخم مرغ: دو طرف سوراخ ميكني از سمت سوراخ كوچيكه فوت كن تا همه ش تخليه شه از اونور
✅داخلشو بشور و بعد با انگشت داخلش رو كمي روغن بزن تا بعدا پوسته راحت جدا شه و شمع لكه نشه
#شمع_دست_ساز
❤️🧡💛💚💙💜
ﻟﻘﻤﺎﻥ ﺣﮑﯿﻢ ﮔﻮﯾﺪ:
رﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﮐﺸﺘﺰﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﮔﻨﺪﻡ
ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ بوﺩﻡ
ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﮔﻨﺪﻡ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﮑﺒﺮ ﺳﺮﺑﺮ ﺍﻓﺮﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﻮﺍﺿﻊ ﺳﺮﺑﻪ ﺯﯾﺮﺁﻭﺭﺩﻩ بوﺩﻧﺪ.
ﻧﻈﺮﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺧﻮﺩ ﺟﻠﺐ ﻧﻤﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻟﻤﺲ ﻧﻤﻮﺩﻡ، ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺗﻌﺠﺐ ﻧﻤﻮﺩﻡ.
ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺑﺮاﻓﺮﺍﺷﺘﻪ ﺭﺍﺧﺎﻟﯽ ﺍﺯ ﺩﺍﻧﻪ ﻭ ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺑﻪ ﺯﯾﺮ ﺭﺍ ﭘﺮﺍﺯ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻨﺪﻡ ﯾﺎﻓﺘﻢ.
ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﺩﺭﮐﺸﺘﺰﺍﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﯿﺰ ﭼﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭﻧﺪ ﺳﺮﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﺭﺣﻘﯿﻘﺖ ﺧﺎﻟﯽ ﺍند
شبتون قشنگ 😍
❤️🧡💛💚💙💜
#حلوا_بیسکویت
پودر بیسکویت 2 لیوان
آب سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
کره و روغن 1.5 لیوان
گلاب نصف لیوان
هل و زعفران
اول شربت حلوا آماده میشه، گلاب و آب و شکر، هل و زعفران میزاریم بجوشه و قوام بگیره،
بیسکویت پتی بور. همه جا موجوده. در دسترس همه هم هست. شما باید دو بسته بخرید ولی همه اش استفاده نمیشه.
بیسکویت رو آسیاب کنید و بعد حتما الک کنید.
بیسکویت رو بریزید توی دیگ و روی حرارت بسیار بسیار بسیار ملایم اجاق مرتب همش بزنید.
یعنی آنی میسوزه.
مرتب هم بزنید که کمی رنگش تیره تر بشه و عطرش عوض شه.
اگر کنترلش براتون سخته مرتب از روی حرارت بردارید و باز بذارید سر جاش.
اگر هم خیلی براتون سخته که اصلا این مرحله اش رو حذف کنید. روغن اضافه کنین وقتی روغن داغ شد تموم کار، شربت به خورد حلوا بدین هم بزنین،
من از ترکیب کره و روغن استفاده کردم اینکه شما از چه روغنی استفاده میکنید و اینکه اصلا کره استفاده میکنید یا نمیکنید در اختیار خودتونه
❤️🧡💛💚💙💜
#بقچه_بادمجان
بادمجان
گوشت چرخ شده
گوجه
فلفل دلمه ای
رب
نمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا بادمجان ها را به صورت باریک وبلند برش بزنید حالا با پوست یا بدون پوست سلیقه ای بعد داخل آب نمک بگذارید سپس آبکش کرده و خشک کنیدو سرخ کنید گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ونمک وفلفل مخلوط کنید وبه صورت توپ هایی اندازه گردو درست کنیددوتا بادمجان را به صورت علامت جمع (+) روی هم قرار دهیدویک گوشت قلقلی را وسطش بگذارید بادمجان را به صورت بقچه بپیچید با خلال دندان فیکسش کنید ویک تکه گوجه ویک تکه فلفل دلمه داخل خلال بگذارید .داخل یه تابه پیاز تفت دهید بهش نمک و فلفل و رب اضافه کنید.بزارید رب کمی سرخ بشه.حدود یک لیوان اب جوش بهش اضافه کنید.بعد که کمی جوش اومد بادمجانها را روش بزارید.بزارید کامل بپزد.البته زمان زیادی لازم ندارد.حدود نیم ساعت کافیه که بادمجان له نشه.
❤️🧡💛💚💙💜