eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️ ماه خون ماه غم است ▪️فاطمیه یک محرم ماتم است ▪️فاطمیه چشم گل پر شبنم است ▪️فاطمیه عمر گل ها هم کم است ▪️فاطمیه دیده مهدی تر است ▪️اشک ریزان در عزای مادر است  فرا رسیدن ایام فاطمیه تسلیت🖤 🖤🖤🖤🖤🖤🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✂️✂️ ‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‎ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تزیین حاشیه ساعت با قاشق یکبار مصرف با چنگال یکبار مصرف هم میشه انجام داد 😎☺️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تزئین خلاقانه ی کیف های ساده حصیری ایده بگیریم 👆💞 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
با پارچه های رنگی رنگی بسته های شیک مناسب جای حبوبات و یا وسایل ریز آشپزخانه بدوزید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
خلاقیت زیبا با دور ریختتی گلدان های زیبا داشته باشید ‌.. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد 130 گرم ▫️پودر قند 50 گرم ▫️روغن جامد 75 گرم ▫️زعفران دم کرده غلیظ یک ق مرباخوری ▫️پودر هل یک ق چای خوری 🔴طرز تهیه🔻 🥟 🔸پودر قند رو با روغن و زعفران آب شده و هل کاملا مخلوط کرده (چ همزن دستی چ برقی فرقی نداره) بعد آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر نیاز به استراحت ندارد به قطر نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب زده و تو سینی فر با فاصله کم چیده و تو فر 170 درجه به مدت 10 الى 15 دقیقه میپزیم. این شیرینی چون تخم مرغ نداره ماندگاریش بالاست.من بعد از سردشدن با شکلات سفید بن ماری شده و پودرپسته تزیینش کردم.خوبیش اینه آماده کردن مواد و درست کردن و پختنش سرجمع نیم ساعت هم وقت نمیبره. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان دسته دار فرانسوی شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیوان پودر نارگیل ۱ لیوان روغن سه چهارم لیوان سر خالی وانیل نصف قاشق چ بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری ابتدا مواد کیک و به دمای محیط برسونید. تخم مرغ ها رو با شکر پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.شیر و اضافه کنید باز کمی هم بزنید روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید( همش با دورتند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایه کیک اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و در نهایت پودر نارگیل و اضافه کنید و مخلوط کنیدکف قالب و با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت 35 تا40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودر نارگیل و پودرپسته تزیین کنید. اندازه قالب ۲۳ سانت بود 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ماسک #محصولات_پوست #محصولات_مراقبتی #اورجینال #آنیا ماسک کاسه ای سفید و روشن کننده ستاره دریایی آنیا Ania star fish mask ⭐️حجم 300 میل 🔲سفید کننده پوست ⭐️روشن کننده پوست 🔲مغذی پوست ⭐️مناسب انواع پوست 🔲کلاژن ساز و ضد پیری ⭐️رفع تمام تیرگی های بدن از جمله : زیر بغل ، دست ، پا ، کشاله ران ، زانو ، آرنج ، قوزک پا ، ناحیه شرمگاهی. ⭐️اورجینال 🔲انقضا 2027/06 قیمت : ۷۵ هزار 🛒جهت سفارش سریع محصول کلیک کنید.🛍 🆔 @R71690 🆔 @t_tamas
مهم ترین ارثی که والدین برای فرزندان می گذارند خونه، ماشین، دارایی نیست! بلکه دو چیز است : اعتماد به نفس : باور به توانایی خود عزت نفس : احساس ارزشمندی راجع به خود 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روزی متوجه می‌شوی هیچ چیز در زندگی آن‌قدر که تو تصور می‌کردی، جدی نیست ... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
زندگی تو ، زندگی تو نیست اگه مدام فکر کنی که دیگران راجبت چی فکر میکنن..🍊🧡 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت جاحوله ای شیک با چوب لباسی های قدیمی😍👌🥳 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخود 300 گرم.  پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روزهایی میرسه که از هیچکدوم از اتفاق‌های زندگیت سر در نمیاری! حتی فرق بین راه درست و غلط رو نمیفهمی! نمیدونی الان چی به نفعته و چی به ضررت! خلاصه هرجوری که با فکر ناقصت به قضیه نگاه میکنی می‌بینی یه جای کار گیر داره! معلوم نیست خبرهای خوبی تو راهه یا بد! حتی نمیدونی که باید خوشحال باشی الان یا ناراحت! فرقی هم نمیکنه ها ... که آدم خوبی هستی یا نه! واسه همه پیش میاد این لحظه‌ها اینجور وقت‌ها دقیقا همونجاست که خدا میخواد بهت درس توکل رو یاد بده... میخواد بهت یادآوری کنه که هر کسی که هستی و هر درجه‌ای از ایمان رو هم که داری، تهش باید فقط با خودش معامله کنی ... چون فقط اینجوریه که خیالت راحته و میدونی روی خوب کسی حساب باز کردی ... کسی که همیشه هست و هواتو داره و خوبیِ تو رو میخواد در هر شرایطی... عجب حس رهایی و آرامشی داره آدم وقتی که هست و نیستشـو میسپاره به دستهای پر مهر و توانای خدا 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍲 😋 🔸یه پیاز متوسط و ریز خرد کنید و همراه یه فلفل دلمه ای متوسط خرد شده سرخ کنید حدود سیصد گرم گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدید،زردچوبه ادویه پودر فلفل قرمز اضافه کنید و وقتی گوشت و مواد باهم سرخ شد حدود 5 عدد قارچ درشت و خرد کنید و باشعله زیاد که آب نندازه تفت بدید یک ق غ رب گوجه بریزید و با کمی آب بذارید گوشتتون پخته شه.واسه درست کردن لازانیا نیاز به سس بشامل داریم که بین لایه ها بریزیم تا هم طعمش بهتر شه هم لایه ها از هم باز نشه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
چه کسی گفته پاییز دلگیر است؟ اصلا انگ دلگیری به پاییز نمیچسبد. فصل انار، فصل نارنگی، فصل رنگ های قرمز و نارنجی، فصل بادهای با موقع و بی موقع که میپیچد لای موهایت و عطرش مرا مست میکند، فصل قدم زدن زیر باران، کجایش دلگیر است؟ به هوای سرمایش دستانم را محکم تر میگیری، فصلی که دستانمان بیشتر در هم گره بخورد، کجایش دلتنگی دارد؟ قطعا نمیشود طعنه دلگیری را به فصلی که با مهر می آید زد، پاییز، شروع عاشقانه هاست. سیما امیرخانی شبتون زیبا ❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شاید تقدیری از سوی خدا به سمت تو رانده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد .. روزتون عالی ❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
مواد لازم: شےر ۳ پیمانه آب ۳ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه آرد برنج ۱/۲ پیمانه شڪر ۱/۵ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه پودر هل ۱/۴ ق چ زعفران دم ڪرده به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا نشاسته را با آب سرد حل ڪنید و از صافے رد ڪنید آرد برنج را با شیر سرد مخلوط ڪنید به همراه شڪر به نشاسته اضاف ڪنید ظرف را روے حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا حلوا غلیظ شود حرارت را ڪم ڪنید و باز به همزدن ادامه دهید تا زمانے ڪه خط قاشق روے آن محو نشود و مطمئن شوید ڪه نشاسته پخته شده است حالا گلاب به همراه هل مخلوط و به مواد اضافه ڪرده یڪے دو جوش ڪه زد ڪافیه. نيمي از مواد را درون ظرف ریخته و بقیه را با زعفران غلیظ مخلوط ڪنید باز روے حرارت بگذارید و بهم بزنید و روے مواد سفید رنگ بریزید میتونید همه را یڪرنگ درست ڪنید بستگے به سلیقه شما دارد روے آنرا با پودر پسته تزیین ڪنید ظرف را بعد از خنک شدن درون یخچال قرار دهید تا حلوا خوب خنک شود و بتوانید آنرا برش بزنید یا در همان ظرف سرو ڪنید این حلوا در ماه رمضان دسر بسیار خوشمزه و مقوے است امیدوارم ڪه درست ڪنید و من را هم از دعاے خیرتان بے نصیب نگذارید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃