قضاوت را بايد كنار گذاشت.
قضاوت نوعي بيماري است كه مانع آرامش شما مي شود.
وقتي قضاوت مي كنيد، نمي توانيد در زمان حال باشيد؛ هميشه در حال مقايسه هستيد. پيوسته به جلو و عقب مي رويد، اما هرگز در اين مكان و زمان نيستيد.
فقط اين مكان و زمان است كه وجود دارد؛ نه بد و نه خوب.
به هيچ وجه نمي توان به شما گفت كه كدام بهتر است؛زيرا چيز ديگري براي مقايسه وجود ندارد. زمان حال به تنهايي و با تمام زيبايي اش حضور دارد.
ارزيابي و مقايسه، اثري از نفس دارد.
نفس اصلاح گر بزرگي است و با اصلاح زنده است. هميشه شما را عذاب مي دهد: « اصلاح كن! بهتر كن! »
در حالي كه چيزي براي اصلاح كردن و بهتر شدن وجود ندارد.
وقتي قضاوت به ميان مي آيد،
درجا آنرا ناديده بگيريد.
خودتان را بيهوده شكنجه نكنيد و عذاب ندهيد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
اگه کاشیای آشپزخونه تون قدیمی و بدرنگ و رو شده میتونید از این استیکرهای کاشی بخرید و کلی ظاهر آشپزخونتون رو تغییر بدین😍👍
بدون نیاز به بنایی و هزینه های زیاد 👍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#دونات_میکری
موادلازم
آرد پنج قاشق غذاخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
شیر یا ماست سه قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرزتهیه
آرد و بکینگ پودر روباهم مخلوط و الک کنید، حالا شکر، تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید شیر و روغن رو اضافه مجدد هم بزنید حالا مخلوط آرد رو اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید تا یه دست شه
دستگاه رو روشن کنید تا گرم شه با پنبه یا فرچه داخلش روچرب کنید مواد رو با قاشق یا داخل قیف بریزید (قیف راحتتره) و داخل قالبها ریخته و درش روببندید تا زمانیکه اماده شه حدود دو سه دقیقه اماده س
این کیک رو میتونید داخل ساندویچ میکر درست کنید
میتونید تعدادیشون رو با اضافه کردن یک قاشق پودر کاکائو مرغوب کاکائویی کنید
و با اضافه کردن یکی دوقاشق زعفرون دم کرده غلیظ زعفرونیش کنید
اگه طعم گلاب وهل هم دوست دارید یکی دوقاشق گلاب ونوک قاشق چایخوری هل اضافه کنید
میتونید با پودر شکر یا نوتلا یا شکلات بن ماری تزیین کنید
اگه دونات میکر ندارید میتونید داخل ساندویچ ساز درست کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااین روش برچسب وسایل هات و بردار بدون اینکه جاش بمونه😍😍💞💞💞
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ایده
میخواستم یه تجربه در مورد گل و گیاه رو در خدمت دوستان بذارم
من هر وقت مهمونی چیزی دارم و پوست موز زیاد میشه اونا رو جدا میکنم و دو روز تو آب میذارم بمونه آبش سیاه میشه بعد دو روز اون آب رو ب گلهام میدم خیلی عالیه
بجا کود شیمیایی پوست موز عالیه
میشه خشکشم کرد و قاطی خاک کرد ولی من همیشه اینجوری باش گلامو آبیاری میکنم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فیله مرغ و قارچ سوخاری
اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن.
سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز داغ بدون روغن
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 #شیرینی_خونگی
مواد لازم:
آرد ( 400 گرم)
شکر ( 30 گرم)
بکینگ پودر ( 5 گرم)
پوست رنده شده ی پرتغال ( 1 عدد)
پنیر گوتا ( 50 گرم)
زرده تخم مرغ ( 1 عدد)
تخم مرغ ( 1 عدد)
شیر ( 30 میلی لیتر)
شکر قنادی ( برای تزئین)
طرز تهیه:
همه ی مواد رو درست مانند فیلم خوب با هم مخلوط کنید.
سپس خمیرتون رو ورز بدید و روش رو با یه پارچه پوشانده و به مدت بیست دقیقه بزارید بمونه.
بعد از این مدت خمیر رو نصف کرده و هر قسمت رو صاف کرده و برش بدید.
خمیر رو مثل فیلم بپیچید و بزارید داخل روغن تا خوب سرخ بشه.
در اخر هم وقتی سرخ شد روش شکر قنادی بریزید.
نووووووش جاااان😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانهداری 🌸🌿
بهترین و راحت ترین روش #تمیز_کردن_ظروف_مسی
توضیحات در فیلم 😍👆
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی برای رشد کردن
بایدسختی کشید
گاهی برای فهمیدن باید
شکست خورد
گاهی برای بدست آوردن
باید از دست داد...
روزتون قشنگ 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#باسلیقه 💕
با تركيب كردن سيمان و شيشه اين دو جنس متضاد ميتونيد گلدوناى فوق العاده اى درست كنيد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند پیچیدن شکلاتی خوشمزه 🤪🤪
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣تو فقط میتوانی چیزی را به دیگران بدهی که آن را داشته باشی.
اگر رنجور باشی هرچه که بگویی مهم نیست،
دیگران را رنجور خواهی ساخت.
اگر مسرور باشی نیازی نیست چیزی بگویی،
دیگران را مسرور خواهی ساخت.
خود حضورت سبب برانگیخته شدن سرور در دیگران میشود؛ موسیقی، عصارهات، امواجی از شادی خلق میکند.
هر آنچه که در نزدیکیات باشد،
از آن سرور واگیر پیدا میکند
و از شعف تو سرمست میشود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کیک_تخته_ای نارگیل و کشمش
آرد ۲.۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق م
وانیل ۱ ق چ
پودر نارگیل ۱/۲ لیوان
کشمش ۱/۲ لیوان
تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم.
بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند.
بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم.
آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم.
در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ناگت_مرغ خانگی
▫️سینه مرغ نیم كیلو
▫️پیاز یك عدد متوسط
▫️سیر رنده شده دو حبه
▫️پنیر پیتز 100 گرم
▫️پنیر پارمزان یک ق غ
▫️سس خردل در صورت تمایل دو ق غ
▫️نمک فلفل به مقدار کافی
▫️پودر سوخاری ب میزان لازم
🔸ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیرها ، سیر ، خردل ، نمک و فلفل در غذا ساز ریخته تا به صورت خمیر چسبناكی درمیاد
( غذا ساز ساز در دسترس نبود مرغ رو چرخ کنید و با بقیه مواد خوب ورز بدین.
در ظرف دیگری پودر سوخاری رو ته طرف بریزید و خمیر ناگت رو روش پهن کنید و باز روی خمیر رو پودر سوخاری بزنید و قالب بزنید سپس سرخ کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆کباب بادمجان به شکل گل🍆
یه غذای شیک و مجلسی اوردم براتون 😍
(برای 3 نفر)
3 بادمجان متوسط
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
1 حبه سیر
1 استکان آرد سوخاری
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
برای چرب کردن بادمجانها
روغن مایع و پودر سیر و نمک
برای چاشنی
گوجه فرنگی ، فلفل ، سیب زمینی ، پیاز هر آنچه که می خواهید.وکمی رب گوجه فرنگی
طرز تهیه
بادمجانها را به صورت نواری برش بزنید ولی سر بادمجان را قطع نکنید و برشها را تا آخر ادامه ندید طوری که به سر بادمجان وصل باشند بعد لابلای آنها را با روغن چرب کرده و در فر بزارید تا کمی پخته و نرم شوند از طرف دیگه گوشت و پیاز رنده شده و ادویه و پودر سوخاری و سیر رنده شده را با هم ترکیب کنید و آنها را به شکل کوفته قلقلی دربیارید و مطابق ویدئو پیش برید و گوفته را بین بادمجانها گذاشته شکل بدید و کنار آنها رب را با کمی آب ترکیب کرده و با روغن و گوجه بزارید و در فر بپزید . یه غذای شیک و مجلسی💖
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی بدون فر و همزن
مواد لازم :
آرد ۲ و ⅔ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ۱ ق چ
پودر زعفران
پودر هل
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت🥰
مواد لازم :
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکلات تختهای ۵۰ گرم
شیر ۲.۵ لیوان
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃