فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای خیاطی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳کیک_نوتلا👩🍳
مواد لازم :👇🏻
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد : ۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
شیر : ۱پیمانه
روغن : ۱ پیمانه
نوتلا : ۴ قغ سرپر
پودر کاکائو : ۳ قغ
بکینگ پودر : ۱ قغ
وانیل : ۱.۲ قچ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوبیده_مرغ_ترش👩🍳
قسمت اول
💕سینه و ران مرغ چرخ شده سیصدگرم
💕پیاز بزرگ رنده شده یک عدد
💕زعفران غلیظ مقداری
💕نمک فلفل
💕نشاسته ذرت دو قاشق سر پر
💕روغن به میزان لازم
💕گردو پنجاه گرم
💕رب انار یک قاشق
💕اب انار پنج قاشق
💕چوچاق خشک1/5فاشق
💕کوتکوتوی خشک 1قاشق
💕سیر رنده شده دو حبه بزرگ
💕رب گوجه نصف قاشق
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوبیده_مرغ_ترش👩🍳
قسمت دوم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده دیزاین برنج 🍜
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#تلنگر
”با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم“
این جمله یعنی؛
ما هیچ کنترلی بر رفتار خود نداریم و این دیگران هستند که تعیین میکنند چگونه رفتار کنیم، درست مثل عروسک خیمه شببازی، ضعیف و ناتوان و بازیچهی دست دیگرانیم...!
اگر فردی با رفتار نادرست خود، روح ما را آزار میدهد و به ما آسیب میرساند و امیدی به اصلاح رفتارش نیست، میتوانیم او را از زندگیمان حذف کنیم اما نه اینکه مثل خودش رفتار کنیم...
مهربانی، احترام، گذشت و همدلی، باید در ذات ما باشد نه در دست دیگران.
به قول مولانا؛ چون تو با بد، بد کنی، پس فرق چیست...!؟
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#دلمه برگ مو
مواد لازم:
برگ تازه و نازک و ترد : 400 گرم
لپه : نصف پیمانه
برنج : یک پیمانه
سبزی های معطر : 500 گرم تره شوید مرزه وکمی پیازچه
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه
پیاز بزرگ برای پیاز داغ : 4 عدد
بلغور : نصف پيمانه
سير: 2حبه
طرز تهیه:
پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .سپس نمک،فلفل و ادویه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه.
بعد لپه را که قبلا” خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم.
برنج راشسته ب مواد اضافه ميكنيم همراه نصف ليوان اب ميزاريم نيم پز بشه زماني ك ابشو كشيد از رو حرارت برداشته بعد بلغور ك ك از قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده ب مواد گوشتي اضافه ميكنيم نمك و سبزي معطرو سير را ك رنده كرديم هم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم.
بهتره از برگهای جوان ترد استفاده کنیم . برگها را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم.
از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو بشكل بقچه جمع كرده توي قابلمه ب ترتيب ميچينيم بعد در اخر يك ليوان اب روي دلمه ها ريخته با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي ابشو كشيد كمي روغن ب رويه دلمه ها داده از رو حرارت برداشته باكلي پياز داغ سرو ميكنيم .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃