7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بهترین دستور کاچی هست👌😋
۳ قاشق غذاخوری آرد
۷۰ گرم کره
۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم نبات
۵۰۰میل آب
۲ قاشق غذاخوری گلاب
زعفران به میزان لازم
۲ قاشق گردو خرد شده
خلال پسته برای تزیین
یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
یک دوم قاشق چایخوری هل
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا کفگیری تبریز
مواد لازم :
آرد سه صفر دو پیمانه یا ۲۵۰ گرم
روغن جامد یا روغن صاف قنادی ۱/۳ پیمانه یا ۷۰ گرم
پودر بادام درختی نصف پیمانه یا ۵۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
پودر زنجبیل نصف ق چ
پودر هل ۱/۵ ق غ ( من با پودر قند آسیابش کردم)
کره ۱۰۰ گرم یک بسته
گلاب ۱-۲ ق غ( من یک ق غ زدم)
زعفران دم کرده
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش گلسر با فوم اکلیلی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگچه مشهدی😍😋
امتحانش کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
برنج ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
شیر ۳ لیوان
زعفران دم کرده
هل دم کرده
گلاب نصف لیوان
خامه صبحانه نصف پاکت
وانیل
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجون
با صدا ببینید🔈
بادمجون حدود نیم کلو
پیاز خلالی دو عدد درشت
سیر یک قاشق سرخالی رنده شده
گردو نیم کوب یه مشت (میزانش دست خودتونه)
نمک، فلفل، زردچوبه
نعنا یه قاشق غذاخوری
کشک سه تا چهار قاشق غذاخوری پر
✔️روش سرخ کردن بادمجون به خودتون بستگی داره میتونین برای جذب کمتر روغن بهش سفیده تخم مرغ یا ماست بزنین
✔️حتما بزارید بادمجونا، گردو و سیرداغ پیاز داغ یه چهل و پنج دقیقه ای با هم بپزن نعنا رو که ریختین یک دقیقه بعد خاموش کنین روغنی که انداخته روغن کردو هست قشنگا
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کیک_تخته_ای نارگیل و کشمش
آرد ۲.۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق م
وانیل ۱ ق چ
پودر نارگیل ۱/۲ لیوان
کشمش ۱/۲ لیوان
تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم.
بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند.
بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم.
آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم.
در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرانچی_پنیری
مواد لازم:
- سیب زمینی 500 گرم (قبل از پوست کندن وزن کنید)
- پنیر چدار 85 گرم (رنده کنید)
- پودر نشاسته ی ذرت 10 قاشق غذاخوری
- فلفل ، نمک مقداری
- کمی جعفری خشک
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
کیک دبل چاکلت
۳عدد تخم مرغ
۱۳۰گرم کره ی نرم شده
۱۴۰گرم شکر قهوه ای
دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
وانیل کمی
سه قاشق غذاخوری پودر کاکایو
یک و نیم لیوان سر خالی ارد
دو سوم لیوان شیر
۱۰۰گرم شکلات تلخ کارات
شکلات رو بن ماری میکنیم و میزاریم از داغی بیفته قالب رو با کره چرب میکنیم و میزاریم فریزر شکر و کره رو با همزن میزنیم ۵ دقیقه بعد تخم مرغ هارو یکی یکی میزنیم و هر بار یک دقیقه با همزن میزنیم سپس شکلات بعدشیررا اضافه کمی هم میزنیم بعد ارد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم بعد چند ثانیه با دور کند هم زن میزنیم و تو قالب میریزیم تا دو سوم قالب و قالب رو تو فر از قبل داغ شده با دمای ۱۶۰ درجه حدودا نیم ساعت میزاریم تا بپزه وقتی از فر دراوردیم روش پارچه تمیز میندازیم تا خنک شه نیم ساعت بعد از قالب دراورده و داخل مشمبا میزاریم وقتی سرد شدن اگه خواستیم گاناش درست میکنیم ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای رو بن ماری میکنیم و ۱۵۰ گرم خامه صبحانه هم دمای محیط اضافه میکنیم و یکی یکی کیک ها رو به گاناش میزنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃