#کاچی
از قدیم گفتن کاچی به از هیچی😁😁😁 کاچی خوشمزه امروز من 😋😋😋
با چی درست کنم؟🤔
✔آرد... یک لیوان
✔روغن محلی یا کره محلی(روغن جامد هم میشه استفاده کرد)... یک لیوان
✔پودر هل، فلفل سیاه، دارچین... به میزان لازم
✔آب... ۶ لیوان
✔شکر... میزانش بستگی به ذائقتون داره
✔زعفرون... به میزان لازم
چطوری درست کنم؟🤔
👈آرد رو بدون روغن تفت دادم حدودا نیم ساعت. بعد با روغن خوب تفت دادم آرد قرمز شد.بعد پودرهل وفلفل سیاه ودارچین ریختم..
👈بعد شش تا لیوان آب و شکر رو اضافه کردم. زعفرون هم ریختم نیم ساعت رو گاز بود خوب که پخت وجا افتاد خاموش کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#رولت_حلوا 👩🏻🍳
تخم مرغ ۵ عدد درشت
آرد دو سوم لیوان
شکر دو سوم لیوان
عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب جوش ۳ قاشق غذاخوری
__مواد لازم حلوا
آرد گندم ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب یک دوم لیوان
زعفران به مقدار لازم
روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#آش_مقوی👩🍳
قسمت اول
💚💜مواد لازم برای ۶ نفر :
برنج ۱ پیمانه
بلغور گندم نصف پیمانه
حبوبات لوبیا نخود عدس ماش از هر کدام نصف پیمانه
نمک فلقل سیاه به میزان لازم
پیاز ۱ عدد درشت
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
آب ۶ پیمانه در صورت نیاز اضافه شود
سبزی آش ۵۰۰ گرم همرا با ترخون مرزه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#دسر_شیر_خرما 🍮 😋
مواد لازم برای این دسر شیر به اندازه قالبی که میخواهید درست کنید.
خرما ۱۵عدد
فندق یک پیاله
پودر ژلاتین به اندازه هرلیوان شیر یک ق غ خوری
شکر هم نصف لیوان(اکه شیرین دوست دارین زیادتر کنید یا میتونید شکر و حذف کنید)
اول از همه شیر و شکر و ژلاتین رو رو حرارت گاز بن ماری میکنیم در حد جوشیدن بعد میذاریم از داغی بیافته خرما رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یکم بمونه خنک بشه خرما شیر و فندق رو داخل میکسر میکس میکنیم قالب رو چرب کرده میریزیم داخلش میذاریم یخچال تا ۶ساعت بمونه کاملا ببنده راحت از قالب در بیاد.
مواد رو بعد میکس شدن از صافی رد کنید من نکردم ته قالب از پوست خرما و فندق ته نشین شده بذارید بمونه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیف نمدی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطاب_خانگی 😍😋
پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی سنتی بدون فر و همزن 😍😋
زرده تخم مرغ ۲ عدد، روغن مایع یا جامد ۱/۳ لیوان، ماست سفت نصف لیوان، بکینگ پودر نصف ق چ، آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ لیوان
♦️مواد میانی :
مغزیجات ۳/۴ لیوان ( من مغز بادام ، گردو و پودر نارگیل زدم )، پودر قند ۱/۳ لیوان، پودر دارچین ۱ ق چ، گلاب ۱ قاشق غذا خوری
✅خمیر یک ساعت جای خنک مثل یخچال استراحت کنه.
✅آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدستتون نچسبه.
✅از هر نوع مغزیجاتی میتونید استفاده کنید کاملا سلیقه ایه.
✅شیرینی ها رو داخل روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.
✅میتونید سرخ نکنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بزارید تا بپزه این شیرینی خیلی نباید تغییر رنگ بده.
✅بعد از اینکه کاملا خنک شدن داخل پودر قند بغلطونید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
💗 دختران حوا 💗
#حلیم_نذری
#حلیم_نذری
مواد لازم برای 4 نفر است و برای تهیه حلیم نذری باید همین نسبت اندازه ها را در میزان بیشتر رعایت کرد :
گندم 400 گرم
گوشت 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن یا کره به مقدار لازم
شکر و دارچین به مقدار لازم
آب 10 لیوان
طرز تهیه و آماده کردن گندم:
بیشتر برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده می کنند اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید می توانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک آبکش رد کنید تا پوست های آن کاملاگرفته شود.
طرز تهیه :
ابتدا گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش شود، به این صورت مدت طبخ کاهش می یابد.
گوشت را همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه کوچکی قرار دهید، پیاز را پوست کرده و به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید، زردچوبه را هم اضافه کنید و شعله اجاق را روی درجه ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد و وقتی گوشت پخت آنرا خوب خرد یا رشته رشته کنید.
گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم به قدری بپزید که نرم شود و دانه های آن به طور کامل له شوند، دقت کنید ته نگیرد هر از چند دقیقه ای آنرا هم بزنید، اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید.
توجه کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند، اگر گندم با پوست مصرف کرده اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید، حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کرده اید مخلوط کنید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.
پس از آماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین، روغن حیوانی یا کره داغ و شکر تزئین کنید، البته بعضی ها حلیم را با نمک و ابلیمو نیز مصرف می کنند که می توان بنابر سلیقه و عادت غذایی هر شخص حلیم را تزئین نمود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃