10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_خوشمزه👩🍳
مواد لازم
کره 125 گرم
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر
1 پاکت 5گرم ترک وانیل یا کمی وانیل ایرانی
شیر 1 لیتر
سس شکلات
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف لیوان شکر
3 لیوان شیر
1 قاشق مرباخوری کره
3 بسته بیسکویت سبوسدار
برای خیس کردن بیسکویت: نصف لیوان شیر
برای پاشیدن روی دسر : 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🟣قسمت اول
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_خوشمزه👩🍳
🟣قسمت دوم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
برگر کدو سبز
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای ترکیه ای ب اسم #سینی_مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘
مواد مورد نیاز
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
کمی نمک
نوش جان کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر عربی👍😋
مواد لازم :
۲ لیوان شیر
یک بسته پودر کافی میکس
۲ ق غ خامه صبحانه یا قنادی
یک بسته پودر کرم کارامل
پودر ژلاتین یک ق غ
بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته
طرز تهیه :
اول از همه روی حرارت شیر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، حل که شد از حرارت ورمیداریم و میزاریم کنی خنک بشه بعد منتقل میکنیم به داخل مخلوط کن،بیسکوییت پتی بور و به ترتیب خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم،حالا مواد رو به داخل قالبی که از قبل چرب کردیم اضافه میکنیم و به مدت ۵ ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست برای کسایی که عاشق دسرای فوری
بیدردسر و فوق العاده خوشمزن🥰😍😋
👩🏻🍳مواد لازم :
شیر ۵۰۰ میل
شکر ۱ پیمانه
نشاسته ذرت نیم پیمانه
نسکافه فوری یا قهوه ۲ ق غ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستن روسری
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت زعفرونی🍛🍛😍😋
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دلبررر بدون فر و همزن
حتی پخت هم نداره
۳۵۰ گرم بیسکوییت ساده و پودر کنید
۲ ق غ پودر قند(میتونید حذف کنید)
۴ ق غ پودر کاکائو اضافه و ترکیب کنید
۳۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنید
۱.۵ لیوان شیر رو به تدریج اضافه تا خمیری بشه (اگر سفت بود کمی شیر و اگر شل شد کمی پودر بیسکوییت اضافه کنید)
روی کاغذ روغنی بهش شکل بدید و ۱ ساعت داخل فریزر بزارید
برش بزنید و داخل شکلات ذوب شده بزنید و هر طوری که دوست داشتین تزیین کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
حلوا ی قصر(سرای حلواسی)
♦️مواد لازم :
آرد چهار و نیم لیوان
کره یا مارگارین 250 گرم
پودر قند 2 پیمانه
♦️طرز تهیه :
آرد را در ظرف مناسبی بریزید و با حرارت ملایم 20_25 دقیقه تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شده و تغییر رنگ دهد.
در ظرف دیگر کره را آب کرده و به آرد تفت داده شده اضافه کنید.سپس پودر قند را اضافه کرده و مخلوط کنید و به مدت 2_3 دقیقه به تفت دادن ادامه بدید بعد داخل ظرف پیرکس بریزید خوب فشار بدید و سطحش را صاف کنید و برش بزنید.به مدت 3_4 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد از یخچال بیرون بیارید و روی حلوا را با پودر پسته یا فندق یا گردو تزیین کرده سرو کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
جوجه ترش گيلانی
سينه مرغ و كبابي خرد كردم ي بيفتك بهش زدم دو مشت گردو اسياب كردم بهش نمك و فلفل و كمي زعفرون زدم یكدونه پياز درشت و رنده ريز كردم از صافي ردش كردم و اب پياز و به گردو اسياب شده اضافه كردم يك قاشق رب انار و يك قاشق رب الوچه ترش هم به مخلوط گردو و پياز اضافه كردم مرغ هاي خرد شده رو تو مواد ريختم و هم زدم و تو ظرف در دار تو يخچال گذاشتم تا امروز موند و حسابي مرغ و مواد به خورد هم رفتن وطعم دار شدن
جوجه هاي ترش و به سيخ زدم و تو تابه كمي روغن ريختم و سيخ هاي جوجه رو تو تابه چيدم با حرارت متوسط هي زير و روشون كردم كه جوجه ها پختن و كمي سرخ شدن
چون به خاطر داشتن گردو بايد مواظبش ميبودم تا نسوزن كبابا شعله گاز و خيلي هم كم نكنين كه جوجه ها خيلي اب نندازن مرتب برگردوندم و سرخشون كردم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃