🌸 🌸 #فیله_پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه
حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #سوپ_مرغ_فوری
▫️روغن زیتون یک ق غ
▫️پیاز خرد شده یک پیمانه
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️آب مرغ 8- 6 پیمانه
▫️سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
▫️هویج خرد شده سه پیمانه
▫️ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه
▫️نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه
▫️جعفری خرد شده نصف پیمانه
🔸دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید
سوپ را به صورت داغ میل کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #پیراشکی_فوری 🥪 😋
🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم.
در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی😍😁
شامی پوک، شامی رشتی، شامی لپه، شامی ماه رمضون... خلاصه که این بنده خدا ۱۰۰ تا اسم داره😅
هم میتونین این مدلی مثل من با گوشت ریش ریش درستش کنین هم اینکه گوشت هممثل بقیه مواد بکوبین
البته مامان من همیشه یه مقدار خیلی زیادی مواد شامی درست میکنه، چرخ میکنه، بسته بندی میکنه میذاره فریز که هر بار خواستیم دیگه به زحمت نیوفتیم
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد شامی
۱ و ۱/۲ پیمانه لپه
۱/۲ پیمانه نخود
۳۰۰ گرم گوشت صاف (بدون چربی)
۲ عدد پیاز
۳عدد سیب زمینی بزرگ
۱ تا ۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
زعفران به میزان دلخواه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_۳سوته😍😋
4 نان گرد لواش(پیتا یا ترتیلا)
سس فرانسوی یا مخلوط سس کچاپ و مایونز
چند برش ژامبون(کالباس یا پپرونی)
چند برش پنیر ورقه ای
گوجه فرنگی گیلاسی
نمک و فلفل
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 _210درجه تا زمانیکه روی نان برشته شود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ترشى_هفت_بيجار 😋
سرکه انگور قرمز جوشیده و سرد شده
گوجه فرنگی نارس(کال) یک کیلوگرم
بادمجان قلمی بدون تخم یک کیلو
سیر دو بوته
فلفل درشت تند آتشین سبز و قرمز ۱۰ عدد
نمک ب م ل
نعناع خشک
🔸تمام مواد را خوب بشویید و خشک کنید و هر کدام را جداگانه نگینی ریز خرد کنید و باهم مخلوط کنید سپس روی پارچه تمیز پهن کنید یه شب تا صبح بگذارید خشک شود بعد داخل کاسه ی بزرگ بریزید و رویش نعناع و نمک بریزید باز حسابی هم بزنید تا مخلوط شود در آخر در شیشه های تمیز و خشک بریزید و سرکه هم اضافه کنید و درب شیشه ها را محکم ببندید و مدت یک ربع شیشه ها را برعکس بگذارید تا هوای اضافی آن گرفته شود .این ترشی بعد از یک هفته تا ده روز در هوای خنک جا میوفتد و میتوانید میل کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
دخترا کیف خوشگل درست کنید😍👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش درست کردن کش مو
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بافت مو شیک😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت با یخهای طعمدار
این یخااا خیلی خیلی راحته تو فیریزر آماده داشته باشید واسه مهمونیاتون استفاده کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ميگو_پفكي
.
آرد سفید به میزان لازم
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
دلستر ساده يا اب گازدار یک پیمانه
آب یه لیوان
نمک فلفل پودر سير به مقداري كه شما دوست داريد
ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند
توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كمكم آرد را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #شامی_رشتی
ابتدا ۱۵۰ گرم لپه رو از شب قبل خیس کردم ، ۴۰۰ گرم گوشت گوساله رو با دوتا پیاز گذاشتم که بپزه وقتی نیم پز شد لپه رو با یک دونه سیب زمینی بزرگ به گوشت اضافه کردم و گذاشتم خوب با هم بپزن و آبش کشیده بشه و در انتها نمک رو بهش اضافه میکنیم یعنی بعد از پخت کامل گوشت. بعد از خنک شدن مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنیم و زردچوبه و فلفل و یک دونه تخم مرغ به مواد اضافه و مواد رو باهم مخلوط و سرخ میکنیم .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #مانتی_سیب_زميني
سه عدد سيب زميني پخته رو بعد از خنك شدن رنده ريز كردم و همراه پنج قاشق كره آب شده و نمك و كمي زعفران مخلوط كردم،داخل قالب چرب شده ريختم و و فشار دادم تا شكل قالب رو بخودش بگيره ،از قالب خارج كردم و داخلش مايه گوشتى ريختم ،براي مايه گوشتي پياز رو تو تابه تفت دادم تا طلايي بشه و بعد گوشت چرخ كرده اضافه كردم و بعد از اينكه آبش كشيده شد ،كمي رب و نمك و فلفل و زرد چوبه و فلفل دلمه اي نگيني اضافه كردم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃